Перейти до змісту

Глазенки


Arven Rivendell

Рекомендовані повідомлення

Нашла такую штуку, решила поделиться, может кому интересно будет. У нас с мужем карие глаза, а сынуля родился зеленоглазым блондином))) Оказалось, вероятность такого 18%, в общем, изучайте)post-2519-0-64059000-1356361463_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба ще враховувати колір очей сусіда :P

Наверное, в определенных случаях, это резонно))) :_12: Но в жизни всякое бывает...еще нужно учитывать цвет глаз бабушек и дедушек, у нас как раз второй вариант, бабушкины глазки. Меня первый год все так достали, когда спрашивали:"А на кого он у вас похож?"Что я так и отвечала, мол...может на соседа.....хотя и соседи все брюнеты были)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба ще враховувати колір очей сусіда

А я і був раніше сусідом своїй дружині.

Інколи навіть приколююсь. Дружина каже щось про малечу, типу "...і в кого таке було...?, і в кого він вдався? і тдтп". Я у відповідь "...в сусіда, напевно... :_07: "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Певно ви анатомію погано в школі вчили ;) Це якраз входило в шкільний матеріал. Пригадую подібні таблиці і практичне заняття. Якраз бабусі і дідусі в результаті теж замішані.

Це то я запам'ятала, а от як утворюється група крові забула і мала легкий шок після народження першого, коли мені повідомили групу крові дитини і вона виявилась ІІІ, коли в мене І, а в чоловіка IV :D З такою народились і наступні діти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все такие сразу генетики)))Я таблицу закинула. потому что она простая и доступная)))В школе у нас такой не было)))Да и в школе...кхм, как то мало задумываешься, что у тебя будут дети и какой у них цвет глаз будет(ИМХО))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...