xforester Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 16:23 Поділитися #51 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 16:23 при швидкості кулі з РСР в 270 м|с, цілком можливо. Ще й нанести травму вистачить енергії... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 16:25 Поділитися #52 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 16:25 при швидкості кулі з РСР в 270 м|с, цілком можливо. Ще й нанести травму вистачить енергії... Ти не забувай про папський калібр, там і Джоулів побільше Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 16:30 Поділитися #53 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 16:30 Для такого вистачить і 4,5, з папським навряд чи будуть тинятись по місту, все таки потребує реєстрації... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 19:24 Поділитися #54 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 19:24 приємно що на борді є експерти-балісти, чйорт пабірі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 19:56 Поділитися #55 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 19:56 приємно що на борді є експерти-балісти, чйорт пабірі То просто практика Для такого вистачить і 4,5, з папським навряд чи будуть тинятись по місту, все таки потребує реєстрації... Якщо гіпотетично стріляли все таки з пневми, то , шо думаєш із зброєю " тинялись містом"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 20:25 Поділитися #56 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 20:25 Скажімо так, найменше РСР можна зробити з криси 1377. А предурів, які совають з собою газобалонні шароплюї для самооборони я зустрічав. хоча, є версія, що пан Черняков не зовсім коректно поводив себе на дорозі, хвацько кермуючи своє авто, і натрапив на такого ж іншого водятла... Тому РСР в автомобілі (навіть папа) цілком можливе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 20:31 Поділитися #57 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 20:31 Між іншим, хтось знає який у нього бізнес? Хоча б в якій сфері? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AK88 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 21:22 Поділитися #58 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 21:22 Дорогі форумчани!Я не вартий того, щоб через мене влаштовували міні-срачик. Кого цікавить моя скромна персона, хай відкриє окрему тему, і там обговорює.Щодо адвокатів - коли мені буде треба чиясь допомога чи захист, то я сам це попрошу. Депутатом не за коржик з маком стають, нада отработать, але як завжди слуга народу служить тільки власним інтересам. Так що свабодавець що ак, в одній лодці і відповідно служить....голосує за магазини на газонах, за те що з буратіно случілось, цумом і т.д.Якщо побачите мене в маршрутці чи на велику, то передайте привіт моїм власним інтересам. Можу зводити екскурсію у дім, де живу, і Ви переконаєтесь, як кльово я відстоюю власні інтереси.Шановний, щодо всяких моїх голосувань На сайті міськради вивішують результати поіменного голосування по усіх питаннях.Перелічіть, будь ласка, назви рішень, де я підтримав встановлення магазинів на газонах.Щодо "Буратіно" - можу нескромно нагадати, хто вперше назвав імена власників цього веселого закладу. За жодні рішення по "Буратіно" я не голосував.Щодо ЦУМу - який я маю стосунок до того, що там сталось? Мою позицію можна почитати тутЯ нікаво не абідив правдой вглаза вроді ріже.Ні, Ви мене не абідили. Я знаю правду, і звик відповідати за неї та за власні вчинки. А чи відповідаєте Ви за свої слова - питання дискусійне.А по цій темі: Особисто знаю Чернякова, і давно.Бізнесом він активно не займається. Та і великого бізнесу ніколи не мав.Натомість він останні роки займався розбудовою Полтавської обласної організації, яку очолює.Результати цієї роботи говорять самі за себе: на Полтавщині відсоток за "Свободу" найвищий на Лівобережній Україні - майже 8%. По місту Полтава - майже 12,5%.Загалом на цих виборах до Верховної Ради націоналісти практично у всіх областях показують вдесятеро вищий результат, ніж на парламентських виборах 2007 року. Рекордсменами у нарощуванні результату є Сумська область – здобуває більше голосів у 30,33 раза, Полтавська область – у 26,47 раза, Кіровоградська область – у 24,88 раза.Окрім того, саме на Полтавщині виграв один округ мажоритарник-"свободівець" Юрій Бублик. Єдиний на Лівобережній Україні, не рахуючи Києва. Думаю, тут є частина заслуги і Чернякова.Щодо "коржика з маком" і Чернякова - міліцейські начальники, та й рядові міліціонери, які прибули на місце події, дуже здивувалися, що народний депутат їздить на такій "крутій" машині... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 21:36 Поділитися #59 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 21:36 А по цій темі: Особисто знаю Чернякова, і давно.Бізнесом він активно не займається. Та і великого бізнесу ніколи не мав.Щодо "коржика з маком" і Чернякова - міліцейські начальники, та й рядові міліціонери, які прибули на місце події, дуже здивувалися, що народний депутат їздить на такій "крутій" машині...Ообисто Чернякова не знаю, тому сподіваюся на коментарій людини яка "в курсі" щодо такої інформаціїhttp://www.chesno.org/meter/person/1863/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AK88 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 21:39 Поділитися #60 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 21:39 А по цій темі: Особисто знаю Чернякова, і давно.Бізнесом він активно не займається. Та і великого бізнесу ніколи не мав.Щодо "коржика з маком" і Чернякова - міліцейські начальники, та й рядові міліціонери, які прибули на місце події, дуже здивувалися, що народний депутат їздить на такій "крутій" машині...Ообисто Чернякова не знаю, тому сподіваюся на коментарій людини яка "в курсі" щодо такої інформаціїhttp://www.chesno.or...er/person/1863/Там є вкладочка "Відповідь кандидата" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 21:44 Поділитися #61 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 21:44 Ну що ж, будемо сподіватися що це дійсно так Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ha3aP Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 22:08 Поділитися #62 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 22:08 Та всі ви чесні, руки ваші нічого не крали, а в цьому всьому бардаку винен лише народ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AK88 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 22:18 Поділитися #63 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 22:18 Та всі ви чесні, руки ваші нічого не крали, а в цьому всьому бардаку винен лише народ! Ну так Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AK88 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 00:57 Поділитися #64 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 00:57 А чо за волненія то ? Тіпа депутат один в пальто білому стоїть а всі в гавне ? Зачем ця брехня ?І дофіга прикладів скромного житла депутатського для глазу і рахунку в банку.Так що є куда рости давай, фперьод а то жизнь коротка депутата. От виборів до кулі 1 лиш міг. Тема цьому доказ.Вікторе Володимировичу! Розсуждаєте Ви, канєно, харашо, тільки конкретики бракує... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sniper Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 01:43 Поділитися #65 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 01:43 Їхав біля старого ринку, стояв лансер 10-й, машина ДАІ і рено з синіми номерами. Був один даєць з саперною лопаткою, один з металошукачем. Мабуть гільзи шукали. Виходить що стріляли бойовими.та як же іще... на фото отвір в склі десь 10-12 мм. з однієї сторони звичний поширений калібр 9мм підходить, але по характеру травми (пошкоджені мягкі тканини в районі скроні -- знайшов в новинах на і.юа, якщо звісно правда написана) кулю мало розвернути поперек перед попаданням в тіло, тобто при проходженні скла вісь обертання кулі, що збігається з траекторією польоту мала би змінити площину (це звичне явище, оскільки зіткнення кулі відбулось при русі авто, куля входила не перпендикулярно, скоріш за все) -- це значно послаблює силу кулі, але при цьому та відібрана кінетична енергія мала би піти в скло -- воно би густо вкрилося тріщинами, а в більшості випадків взагалі розсипатись би -- сам експерементував, тому і кажу. Пневмат -- мало ймовірно, хоча справді якщо Флобер, то підходить... Але він шумний, ефективний на малих дистанціях (вся пневматика пістолетна важка в міткості, бойові пістолети теж доречі, не вірте тому, що бачите в кінофільмах), калібр не підходить під отвір... такого діаметру можна добитись хіба що на виході (наприклад куля прошиває пляшку насрізь -- вхідний отвір трохи більший діамерту кулі, вихідний -- в 3-4 рази більший). Газобалонні пневмати такої сили не дадуть -- пробити гартоване автоскло і пошкодити тканини тіла. Накачуючі (важільно-помпові) пістолети, обрізи теж можуть дати високу енергію, але на один постріл... для наступного необхідно було б постояти і подрюкатись з накачуванням хвилину-дві... У будь-якому випадку кулька пневмата сталева, міддю вона лише покрита, що в Флобера, що в СО2-балонного, тобто з металошукачем лазити там сенс був.шось надто підозріло... стріляти біля ринку, там же ЗАВЖДИ море людей. а ще там же нереально нормально проїхати. звідки стріляли? з машини, з парку, з будинку? явно стріляли профі.якщо "Проте його постійне місце проживання – місто Ковель, що на Волині.", тоді чому не вбити ПІД ковельом? там же хоч голову йому відрізай-ніхто не стане навіть. а тут, майже в самому центрі міста і з такою зухвалістю. Явно політичний замах. Я не здивуюсь, якшо Вітя Анус виступить і скаже, що на західній Україні кримінальна ситуація жахлива і мовляв, такого навіть на сході немає. Надто все це зухвало і демонстративно.В натовпі, гамірних людних місцях, де постійний рух -- робити замах легше -- вбігаєш після почтрілу на базар і просто там "розчиняєшся", свол підкидаєш куди кому завгодно... навіть якщо всі знають, що стрілець ти і розчинитись не вдається (хоча в умовах наших ринків -- це треба бути меганевдахою), то, як показав Караванський досвід Мазурка -- людина зі зброєю в руках -- це страх для сотень оточуючих та навіть охорони і можна безперешкодно пересуватись довгий час. Хоча ринок в той день як зрештою і кожен понеділок не працював.Дивно, але то не перший напад на представників ВО "Свобода" в Луцьку. Пригадую, декілька років назад під час виборів побили Свободівця поблизу вокзалу... прикро... Ми наче регіон, де вони мають велику підтримку, а трапляються такі неприємні речі. Таке враження, що союз розпався, а КДБ залишилось і творить свої диявольські справи й далі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 06:35 Поділитися #66 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 06:35 та як же іще... на фото отвір в склі десь 10-12 мм. з однієї сторони звичний поширений калібр 9мм підходить, але по характеру травми (пошкоджені мягкі тканини в районі скроні -- знайшов в новинах на і.юа, якщо звісно правда написана) кулю мало розвернути поперек перед попаданням в тіло, тобто при проходженні скла вісь обертання кулі, що збігається з траекторією польоту мала би змінити площину (це звичне явище, оскільки зіткнення кулі відбулось при русі авто, куля входила не перпендикулярно, скоріш за все) -- це значно послаблює силу кулі, але при цьому та відібрана кінетична енергія мала би піти в скло -- воно би густо вкрилося тріщинами, а в більшості випадків взагалі розсипатись би -- сам експерементував, тому і кажу. Пневмат -- мало ймовірно, хоча справді якщо Флобер, то підходить... Але він шумний, ефективний на малих дистанціях (вся пневматика пістолетна важка в міткості, бойові пістолети теж доречі, не вірте тому, що бачите в кінофільмах), калібр не підходить під отвір... такого діаметру можна добитись хіба що на виході (наприклад куля прошиває пляшку насрізь -- вхідний отвір трохи більший діамерту кулі, вихідний -- в 3-4 рази більший). Газобалонні пневмати такої сили не дадуть -- пробити гартоване автоскло і пошкодити тканини тіла. Накачуючі (важільно-помпові) пістолети, обрізи теж можуть дати високу енергію, але на один постріл... для наступного необхідно було б постояти і подрюкатись з накачуванням хвилину-дві... У будь-якому випадку кулька пневмата сталева, міддю вона лише покрита, що в Флобера, що в СО2-балонного, тобто з металошукачем лазити там сенс був. , що союз розпався, а КДБ залишилось і творить свої диявольські справи й далі. Чоловіче ПСП пістоль буде мати енергетику в рази більшу за флобер, тай к-ті пострілів там буде достатньо (все залежить від ємності резервуара. робочого тиску і калібру ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sniper Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 08:55 Поділитися #67 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 08:55 ну то я про то й казав. Просто я пробував для потужного пострілу подовжити ствол і випустити все повітря на один постріл. Звісно при цьому процентів 70 газу виходить в пусту, але постріл потужніший. Я думав про то всі знають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 09:07 Поділитися #68 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 09:07 Вчора іду по ТамТаму, бачу, Кононович ходить туди-сюди по залу і розмовляє по мобільному. Дещо почув, текст був приблизно такий: "Я тібе гаварю, што ета била падстава. Он сразу же пазваніл начальніку горатдела, а через 3 мінути там уже пятера свабодавцев стаяла". Як то кажуть, улибнуло. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AK88 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 22:18 Поділитися #69 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 22:18 Кого цікавлять деталі:1. Постріл був лише один.2. Куля була свинцева, розплющилась при попаданні об черепну кістку.3. Зі слів Чернякова, розмір кулі, яку витягнули медики - приблизно 10х4 мм3. Куля застрягла приблизно за 5 см від виска (бачив рентгенівський знімок)4. Якої-небудь гільзи на місці події міліція не знайшла. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 22:27 Поділитися #70 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 22:27 Кого цікавлять деталі:1. Постріл був лише один.2. Куля була свинцева, розплющилась при попаданні об черепну кістку.3. Зі слів Чернякова, розмір кулі, яку витягнули медики - приблизно 10х4 мм3. Куля застрягла приблизно за 5 см від виска (бачив рентгенівський знімок)4. Якої-небудь гільзи на місці події міліція не знайшла.Логічно припустити, що при таких обставинах, мав би він валятись у ліжку зі струсом мізків, як мінімум середньої важкості! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AK88 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 22:32 Поділитися #71 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 22:32 Кого цікавлять деталі:1. Постріл був лише один.2. Куля була свинцева, розплющилась при попаданні об черепну кістку.3. Зі слів Чернякова, розмір кулі, яку витягнули медики - приблизно 10х4 мм3. Куля застрягла приблизно за 5 см від виска (бачив рентгенівський знімок)4. Якої-небудь гільзи на місці події міліція не знайшла.Логічно припустити, що при таких обставинах, мав би він валятись у ліжку зі струсом мізків, як мінімум середньої важкості!Не логічно.Ви не врахували факту, що куля втратила частину кінетичної енергії при пробитті скла. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 23:03 Поділитися #72 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 23:03 AK88, дозволь поцікавитись, "за 5 см від виска" це в яку сторону? В глибину чи на поверхні черепа в радіусі 5 см від виска? Ніпанятна. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GOODMAN Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 23:31 Поділитися #73 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 23:31 а може хтось з рогатки шмальнув?без шуму, без гільзи .... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
adas Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 23:49 Поділитися #74 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 23:49 1973, будучи людиною аполітичною Ви, судячи з усього, надто аполітичні до Свободівців, адже навіть як варіант не хочете розглядати інші версії... та і мова на якій Ви пишете... теж в стилі ПР та її провідних диктаторів та азіровів... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
RePlay Опубліковано 27 Грудня, 2012 в 07:48 Поділитися #75 Опубліковано 27 Грудня, 2012 в 07:48 Кого цікавлять деталі:1. Постріл був лише один.2. Куля була свинцева, розплющилась при попаданні об черепну кістку.3. Зі слів Чернякова, розмір кулі, яку витягнули медики - приблизно 10х4 мм3. Куля застрягла приблизно за 5 см від виска (бачив рентгенівський знімок)4. Якої-небудь гільзи на місці події міліція не знайшла.Щось в цій історії вже стільки неймовірного і надуманого, що просто жуть. Пульнули то швидше всього якоюсь звичайною ГАМО 4,5мм, а по описам, так ніби с СВД били. Прям як в тому випадку, коли в Яника яйцем поцілили. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.