Перейти до змісту

Навчання у Польщі безкоштовно.

Pers2000

Рекомендовані повідомлення

Для усіх батьків та дітей України . !!! Хочу повідомити ,що у Польщі можуть безкоштовно навчатись діти ,які закінчили дев,ятий клас та мають бажання навчатись за кордоном . І нема ніяких перешкод та проблем для таких дітей .

Тільки необхідно мати дійсно бажання гарно вчитись. По закінченню навчання ви отримуєте диплом спеціаліста-фахівця європейського зразка.

Для вступу українських дітей необхідно мати атестат навчального закладу та медичну довідку , засвідчену нотаріусом з перекладом на польську мову. Польська сторона забезпечує проживання. Оплата проводиться тільки за харчування у розмірі 700-800 грн в місяць.

Під час навчання діти вивчають англійську,німецьку,польську мови.

Також для дітей з України навчання проводять мовами українською або російською.

Дбайте про своїх дітей і творіть їм майбутнє,адже тільки не байдужі батьки спонукатимуть дітей до навчання.!!!

post-20385-0-83242100-1356206341_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Вартість Ваших послуг?

2. Хто виступить опікуном для неповнолітньої дитини?

Для вступу українських дітей необхідно мати атестат навчального закладу та медичну довідку , засвідчену нотаріусом з перекладом на польську мову.

А якщо я захочу щоб моя дитина навчалася в Кракові, більше нічого не потрібно?

І ще: назвіть хоча б один навчальний заклад в Україні, який після закінчення 9-го класу видає атестат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще: назвіть хоча б один навчальний заклад в Україні, який після закінчення 9-го класу видає атестат?

Школа. Свідоцтво про неповню середню освіту разом з вкладишем-додатком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Вартість Ваших послуг?

2. Хто виступить опікуном для неповнолітньої дитини?

Для вступу українських дітей необхідно мати атестат навчального закладу та медичну довідку , засвідчену нотаріусом з перекладом на польську мову.

А якщо я захочу щоб моя дитина навчалася в Кракові, більше нічого не потрібно?

на рахунок коштів, щодо наших послуг то ви нічого не платите.Ми не беремо жодних грошей.За більш детальною інформацією можна підійти на вул.Ковельська 3 тел-281721

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...