Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Відеокарта ще гарантійна.

Не варто її гвалтувати, постачальник проведе заміну.

Про які програми і драйвери може йти мова якщо на фото жосткі артефакти на BSOD`і? :)

таки да

Опубліковано

туман правду писав, якщо є гарантія - неси на заміну.

якщо немає - шукай когось, хто прогріє/зробить ребол. у першому випадку якщо відяшка проживе більше 2 місяців - тобі повезе))

скільки коштує? в районі 200 грн. можливо хтось дешевше буде робити

Опубліковано

...

скільки коштує? ...

Так і зробив - заніс.

Скільки коштує відеокарта, я правильно зрозумів питання?

тоді відповідь - в районі 1500 грн.

Була б дешевша- просто поміняв би тай все.І не морочив би собі голову та комусь.

Опубліковано

Хочется вже розібратися до кінця.

А якщо припустити що відеокарта тут ні до чого, тоді що може погано працювати?

Відеокарту протестували і все там добре. Але проблема не вирішилася.

Комп і далі не загружаєтся (тобто іноді загружается а іноді ні)

Цей раз доходить загрузка до такого стану - після вікна привітання зависає на чорному екрані, але цей раз нижня панель та курсор відображаются.

post-6552-0-06980700-1358691225_thumb.jp

Опубліковано

По суті як варіант якщо припустити що з відео все добре то цілком можливо що оперативка маху дає... попробуйте місцями планки замінити ( хоча це малоймовірно б схоже всетаки на проблеми з відео) або ж почав вінт сипатись.... хоча тоже це навряд... пройбуте всетаки на інтегроване переключитись відео, якщо ж нічого не дасть то проблема в вінті або оперативці...

Опубліковано

Немає встроеного відео.

память тільки одною планкою .

А якою програмою можна вітн провірити? і чи взагалі так можна його провірити?

взагалі то, якщо тестувати всю систему програмою, яка є в Віндоус 7 то саме жорсткий диск показує найгірший показник, чи це просто випадковість і до справи не відносится?

P.S.прошу вибачення, але колись зробив помилку в назві материнки, правильна така - ASUS P7H55/USB3 , тобто без встроеного відео.

Сам не знаю чому помилився.

Опубліковано

Це трохи не то... попробуйте планку в інший слот поставити... на рахунок провірки то в гуглі знайдете кучу софту для провірки... одна з найпопулярніших ВІКТОРІЯ

Опубліковано

Нічого не зрозумів, коли грузиться Біос (до віндовса) то все внормі, а далі як хоче запуститись вінда, то завісає, правильно я зрозумів?

А іноді коли працює Вінда, то все завісає і видає синій екран?

Опубліковано

Нічого не зрозумів, коли грузиться Біос (до віндовса) то все внормі, а далі як хоче запуститись вінда, то завісає, правильно я зрозумів?

А іноді коли працює Вінда, то все завісає і видає синій екран?

Так, правильно.

А коли вже працював то синього екрану не було.Було все добре.

Зараз знову пробував запустити - іноді навіть загружаєтся робочий стіл з обоями та значками, але нижня панель, та що з права, де часи, не загружается. Вот на цьому єтапі ще може зависнути .

Память пробував міняти місцями - результату 0 , точніше -2 :(

Ситуація ще гірша - ще відірвав один проводок і видернув "питание" бічного вентилятора.

Підкажіть в яке гніздо підключити вентилятор.

На рахунок верхнього проводка - так розумію він був припаяний чи просто виліз з гнізда, де його місце?

Тож і так старався акуратно, але вони щось дуже легко повилазили :)

post-6552-0-31708400-1358700005_thumb.jp

Опубліковано

Роз'єм під вентилятор втикаєтьс в ідентичне гніздо поруч з гніздом від вентилятора процесора (див по дротам, на Вашому фото: PWR FAN? вверху, лівіше напису EPU)

А що то за інший дротик, без поняття, схоже на якийсь датчик температури, куди він йде з іншого боку?

А який блок живлення у Вас стоїть, можливо не вистачає потужності. Хоча...

А взагалі я б Вам радив проводити експеременти в присутності спеціаліста, а то можна вгробити Ваше залізо

Опубліковано

Так, правильно.

А коли вже працював то синього екрану не було.Було все добре.

Зараз знову пробував запустити - іноді навіть загружаєтся робочий стіл з обоями та значками, але нижня панель, та що з права, де часи, не загружается. Вот на цьому єтапі ще може зависнути .

Память пробував міняти місцями - результату 0 , точніше -2 :(

Ситуація ще гірша - ще відірвав один проводок і видернув "питание" бічного вентилятора.

Підкажіть в яке гніздо підключити вентилятор.

На рахунок верхнього проводка - так розумію він був припаяний чи просто виліз з гнізда, де його місце?

Тож і так старався акуратно, але вони щось дуже легко повилазили :)

провідок, який торчить поверх вентилятора (обведений рожевим), це термодатчик, дані з якого виводились на лицьову панель системного блоку

Вентилятор (120 на корпусі) підключати в гніздо біля підключення вентилятора системи охолодження процесора

post-6927-0-98326600-1358707879_thumb.jp

Опубліковано

CookieChild32 правильно написав. Щоб 100% виключити глюки ОС попробуйте запуститись з Live CD і подивіться результат.

Хоча я думаю, що тут апаратна проблема. Може бути і БЖ, і мат.плата, і оперативка, і відео. Треба все протестувати. Краще занести в перевірену майстерню.

Гляну, десь ніби була стара відеокарта (але робоча), якщо будеш тестувати сам вдома, і якщо знайду, можу дати для тесту

Опубліковано

дякую!

Вирішив скористатися пропозицією форумчанина, який обіцяв глянути той комп.

Може він визначить проблему і тоді вже вирішим що робити.

... вже стільки з тим компом мучусь що раді цікавості хочется взнати щож там за проблемка :)

P.S.блок живлення - 500в., думаю цього достатньо для такого комп'ютера

Опубліковано

CookieChild32 правильно написав. Щоб 100% виключити глюки ОС попробуйте запуститись з Live CD і подивіться результат.

Хоча я думаю, що тут апаратна проблема. Може бути і БЖ, і мат.плата, і оперативка, і відео. Треба все протестувати. Краще занести в перевірену майстерню.

Гляну, десь ніби була стара відеокарта (але робоча), якщо будеш тестувати сам вдома, і якщо знайду, можу дати для тесту

прийшов, посиділи, потестили, вилікували. проблема в осі була.

Опубліковано

в ОС? фактично ніякої, окрім драйвера на відяху. так як 116 бсод це таки відео.

артефакти, скорі за все, скакали через "розшатану" опору. ситуацію спас звичайний " реалоад" опори в те саме гніздо)

навіщо міняв ось? в ТСа 4 гб опори і стояла х86 ось на яку ставили дрова від х64 ( драйвер, який тс ставив на стару вінду, був під х64, це могло і бути проблемою бсода), і щоб на повну юзати опору, ставили х64.

але це так, чисто думки незакінченого студента, який взагалі нічого не шарить в ІТ. Тролі - велком. :0153:

Опубліковано

але це так, чисто думки незакінченого студента, який взагалі нічого не шарить в ІТ.

І який тим не менше лізе до чужого комп'ютера.

А взагалі, скромність прикрашає людину))

Опубліковано

але це так, чисто думки незакінченого студента, який взагалі нічого не шарить в ІТ.

А взагалі, скромність прикрашає людину))

я не ліз, а запропонував людині допогу, все це через те, що на 80% знав як її вилічити.

і так, сарказм форева

Опубліковано

:))) Знав би ти до скількох чужих ноутів він лазить щодня...

Я й написав - скромність прикрашає. Адже комп'ютер вилікувано, чи не так? В чому сарказм-то?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...