Перейти до змісту

Куплю автономку

slavian

Рекомендовані повідомлення

Куплю автономку сухую(фен).Вебасто или аналоги.Новую или б\у в хорошем состоянии за розумные деньги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чи знайдеш в Луцьку, але колись на якомусь форумі надибав таке посилання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Harddriver - я розумію звісно економію , але не на собі! Я би таке г.... в свою машину непоставив! Вебасто і ебер це виробники автономних опалювачів з багаторічним стажем і кучою захистів всіляких а "оце"??? Є автономки (можу допомогти впринципі - принаймні спробую) але ціни зараз, порівняно з тими що були в "несезон", виросли майже вдвічі . А так впринципі можна знайти/замовити автономку на авторинку (так робили знайомі і нераз)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чи знайдеш в Луцьку, але колись на якомусь форумі надибав таке посилання.

це якась бомба яку треба ще купляти по запчастинах....моє імхо.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звісно ще не зовсім володію питанням (не куплена машина, на якій буде стояти автономка), просто віддати 500$ за опцію, яку буду використовувати пару раз в сезон ще не готовий психологічно :)

Наведені варіанти думаю все-таки інженери проектували, і захист наявний, а не дяді-васі з гаража колхозили. Крім того пропан, наскільки мені відомо нетоксичний, це не метан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спасибо за ответы.Может на форуме есть гоньщики которые гоняют головки на Россию,говорят с ними можно договориться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 вольт, начебто офіційні представники( чи щось таке) по Vebasto, у них вони були колись у наявності!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спасибо за ответы.Может на форуме есть гоньщики которые гоняют головки на Россию,говорят с ними можно договориться.

а тобі що треба на 24V чи що ? я сьогодні питав на шроті кажуть б\в в районі 500 у.є здається це дуже дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В даному випадку - це назва магазину - "12 вольт".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце гавно як дехто писав це і є заводська автономка від заз(968 чи 965)тільки з заводу вона на бензині(бере 0,5л в год)а тут її переробили на пропан. доречі в неті на ютубі валом роліків з такою автономкою(пишуть шо навіть гаражі обігрівають нею)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нужно на 12 в

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...