Перейти до змісту

Інтернет на Грибоєдова

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Користуюсь безпроводним інтернетом від Укртелеком....... дорого бл... а трафік обмеженийю. Проживаю на Грибоєдова (поблизу пожежної частини). Підключити провідний інтернет, цього ж оператора немає можливості (телефон на блокіраторі, сусід відмовляється підключити до себе)...

Хто що порадить??? Який інший інтнрнет можна підключити?????

Опубліковано

Нєєєєєєє... Ні одні ні другі не хочуть тягнути.... І в далекій перспективі також ні... :_03:

Трагедия блин.

Опубліковано

То що??? В кого які думки???

Квартир там небагато, але, є надія, що з кимось з сусідів можна домовитися про кооперацію. Wi-fi, провід, тариф з вищою швидкістю і поділ абонплати. "Хочеш жити/мати дешевший інтернет, має вміти домовлятися".

Опубліковано

Піди напиши в Укртелеком заяву на заміну номера щоб був без блокіратора з метою підключення інтернету. Мені замінили через місяць, правда тепер досі звонять люди (десь 3 роки) коли хочуть посваритись з одною комунальною службою. Я вже навіть навчився їх підй_бувати.

Живу в радіусі 500 метрів від тої пожежної частини.

Опубліковано

xforester, ти ходив, запитував? Мені теж спочатку так сказали, мол "без гарантій, може довго доведеться чекати", а коли сказали що тех. можливість з"явилась то я і не очікував що так швидко. Як напишеш заяву, побачиш, Укртелеком почне рухатись. Та й не вкусять тебе за це, і платити не треба. А не хочеш, ну то далі сиди на 3джі.

Опубліковано

В тому то й справа, що немає тех можливості встановити інший номер, без блокіратора...

Є ще 1 варіант - подай заявку на свій №тел. через сайт, але не вказуй, що номер спарений (мол не знав), а потім, коли тоді передзвонять хоча би запитай чи можна підкл. без згоди спареника (знаю, що можна, але знову ж таки, треба ідти і писати заяву, гарненько попросити, занести шоколадку). Іди, взнавай, проси - от тоді може щось і буде ))

Опубліковано

Вже взнавав, просив....... і.................. ні...уя.

ogo-wifi пробував? 50 грн безліміт і швидкість пристойна.

З цього місця детальніше (зсилочку )
Опубліковано

Вже взнавав, просив....... і.................. ні...уя.

З цього місця детальніше (зсилочку )

http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_mail/postpaidradiospot/

Опубліковано

Знайомих немає з нормальним інетом і прямою видимістю їхніх будинків:? Можна вайфай міст спробувати якщо є.

Опубліковано

А ви пробували?

Нічого що він працює тільки на території публічних хот-спотів Укртелекому?

я зараз на ньому сижу . як мені сказали то такій "хот - спот" можна поставити у себе дома, за допомогою дозволу від Укр-телекому і вай фай руоутера.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...