Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Хлопці,а як ставити оленемір? Скачав по посиланням,що давали вище.Папку "Гуі" переніс. А шрифти куди вставляти?

Просто ще жодного разу не грав з оленеміром,хотілося б спробувати.

просто клацни два рази по файлу шрифта, відкриється віконце, в правому верхньому кутку буде кнопка "установить", і всі діла.... навіщо лізти кудись там...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

всетаки ис-3 топ машина)

post-9327-0-23770500-1366789718_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всетаки ис-3 топ машина)

А ти дай скрін гри коли ти не в топі :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

oCI9P.jpg

5000 а хоть би 3 степінь дали...

2000 і буде гве)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

oCI9P.jpg

5000 а хоть би 3 степінь дали...

2000 і буде гве)

Дивні наваки в екіпажа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивні наваки в екіпажа

лампочка - поняно

наставнік - дає опит екіпажу

снайпер - понятно

плавний поворот башні - зменьшує розброс про повороті

виртуоз - збільшує швидкість повороту

братсво х2 - згідний, загон

изобретатель - від фанаря ставив

ремонт х2 - понятно

маскировка х2 - понятно + сітка

п.с. оце попаданіє)

8N1h.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лампочка - поняно

наставнік - дає опит екіпажу

снайпер - понятно

плавний поворот башні - зменьшує розброс про повороті

виртуоз - збільшує швидкість повороту

братсво х2 - згідний, загон

изобретатель - від фанаря ставив

ремонт х2 - понятно

маскировка х2 - понятно + сітка

Замість наставніка - полюбе або ББ або маскування, а так пєрк простоює, бо наприкінці другого пєрка мати відрив інших танкістів в 3-2% - це нема нічого. Суттєвіший вихлоп буде з працюючого ББх6.

Снайпер - ти часто стріляєш бронебійними з арти? На фугасах воно не діє.

Плавний поворот башні - при працюючому ББ і відсутності плавного повороту я сумніваюсь що ти помітиш різницю. Але ББ дасть вихлоп не тільки по зведенню, але й по перезаряду, маскуванню, іншим ТТХ.

Віртуоз - аналогічно, при заміні на ББ різниця буде не суттєва. Краще вже маскування. Та й крутимось ми нечасто.

Ремонт х2 - краще маскування або якщо нема то ББ. Якщо тобі по трасі збили гуслю то ремонт хоч 5 хоч 7 секунд ролі не зіграє. За цей час якщо судьба - то більше нічого не прилетить, а як не судьба то пришвидшений ремонт ролі не зіграє - поки набереш розгін сплешем накриє. Якщо ж збили гуслю по засвіту - то теж мінус 2-3 секунди ремонту ролі не зіграють - привіт ангар.

На мій погляд в ідеалі - 1 перк - всім ББ, 2 перк - капітан лампочка всім іншим маскування. Ну а з третім перком можна і фантазувати. Це я як артовод артоводу кажу :D

До речі, а як тобі сам ГВТ? Якщо можна, то не в двох словах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та нафіга напрягатись? докачую її - купую гве до патчу і в ангар пилитись)

може якусь нову почну качати але це дуже навряд...

зараз є що качати і без арти, та і не пре вже з теперішнім нерфом(

в принципі терпимо, але після гвпшкі кажиться таким коритом, але з часом привикаєш. Стокова пушка дуже навіть сносна, буде не нудно качати топову. Виморажує огромний корпус який треба мозгувати як сховати його від сплешу який вибиває половину хп. Топовий перезаряд 35 з чимось і якщо промазав то є час переїхати, в ближньому бою проти лт ст практично немає шансів ібо пушка не опускається взагалі - треба здавати назад а там арта добирає. В 7 з 6 випадків перелетить через танк, зато сплеш радує 700-900 з тт10 і буває ваншоти але рідко ібо пушка єстественно косувата і призначена для гарного сплеша. Хотя зараз коли граю часто на ній то не такий вже і кактус, руку набив як то кажуть)

п.с. та який з мене артовод?) 2 арти всього викачав і радості якої очікував не отримав. Особливо 261 розчарував мене...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробіть собі збірку один раз і все , далі просто переставляйте . Моя збірка працює ще з 0.8.0 , деякі обновив на новіші і нафіг вам всякі джови

Остання підбірка від Джова порадувала. Та і замороків нема по папках лазити розставляти усе.

Після оновлення перекинув моди з 0.8.4 в 0.8.5 при спробі увійти в снайперський приціл на ИС3 , танк підвіс, приціл піднявся вверх і ні їздити ні стріляти не міг, довелося швиденько всі моди видалити і перезайти в гру, на благо я за камінюкою був, збили 300 хп тільки. Скачав модпак від джова в 5 кліків поставив, все супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та нафіга напрягатись? докачую її - купую гве до патчу і в ангар пилитись)

може якусь нову почну качати але це дуже навряд...

зараз є що качати і без арти, та і не пре вже з теперішнім нерфом(

в принципі терпимо, але після гвпшкі кажиться таким коритом, але з часом привикаєш. Стокова пушка дуже навіть сносна, буде не нудно качати топову. Виморажує огромний корпус який треба мозгувати як сховати його від сплешу який вибиває половину хп. Топовий перезаряд 35 з чимось і якщо промазав то є час переїхати, в ближньому бою проти лт ст практично немає шансів ібо пушка не опускається взагалі - треба здавати назад а там арта добирає. В 7 з 6 випадків перелетить через танк, зато сплеш радує 700-900 з тт10 і буває ваншоти але рідко ібо пушка єстественно косувата і призначена для гарного сплеша. Хотя зараз коли граю часто на ній то не такий вже і кактус, руку набив як то кажуть)

п.с. та який з мене артовод?) 2 арти всього викачав і радості якої очікував не отримав. Особливо 261 розчарував мене...

А який % перемог і тд на ГВТ?

Зробіть собі збірку один раз і все , далі просто переставляйте . Моя збірка працює ще з 0.8.0 , деякі обновив на новіші і нафіг вам всякі джови

Остання підбірка від Джова порадувала. Та і замороків нема по папках лазити розставляти усе.

Після оновлення перекинув моди з 0.8.4 в 0.8.5 при спробі увійти в снайперський приціл на ИС3 , танк підвіс, приціл піднявся вверх і ні їздити ні стріляти не міг, довелося швиденько всі моди видалити і перезайти в гру, на благо я за камінюкою був, збили 300 хп тільки. Скачав модпак від джова в 5 кліків поставив, все супер.

Згоден є все і одразу.

Тай "допіляти" швидше (часами і тд) ніж знов все шукати і збирати (або перевіряти роботу старих) самому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який % перемог і тд на ГВТ?

vD9b1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарно вийшло

GOe4M.jpg

qr6xN.jpg

oik6v.jpg

Перший ВК 2 0,01 - зразу поїхав за ним по полю, а не в місто. Він і приніс напевно удачу :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от така от фiгня малята (с) :(

w400_270f8925c636151d436a23266c9cd8b6.jpg

якби тупий олень на т43 не онанiрував а збив захват то виграли б :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lZ0Re.jpg

стокова пукалка рулить)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132 за таку к-ть досвіду тобі не дали знака класності? чи ти давненько зі сток пухкавкою воюєш на ньому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132, слухай, а тебе не дратують всі ці яскраві штуки що ти понаставляв ? мені б то мішали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132,Про екіпаж казати чи ні?

- Наваки ж не працюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за таку к-ть досвіду тобі не дали знака класності? чи ти давненько зі сток пухкавкою воюєш на ньому?

ну як сказати, десь днів 3-4. Мабуть на ньому треба більше досвіду щоб була медалька

слухай, а тебе не дратують всі ці яскраві штуки що ти понаставляв ? мені б то мішали...

поки ні, коли почнуть - знесу) Я зараз нове оформлення собі поставив...

Про екіпаж казати чи ні? - Наваки ж не працюють.

просвіти мене)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Наваки ж не працюють.

Докачає до 100 запрацюють, мені теж не сильно хочеться віддавати 200 голди за переучування.

lZ0Re.jpg

стокова пукалка рулить)

А ще не придумали з елементами еротіки? Булоб цікаво)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще не придумали з елементами еротіки? Булоб цікаво)))

заставки є такі але я не один граю на мому компі)

подивіться пару відео ржачних) особливо про мауса з барабаном)

http://www.youtube.com/user/evgenbelov

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Наваки ж не працюють.

Докачає до 100 запрацюють, мені теж не сильно хочеться віддавати 200 голди за переучування.

Для чого голда ???

По 20 к срібла на рило члена на людину ( по акції 10К намагаюсь їх чекати)

Робиш скидання .

Основний навак стає 100%.

Другий( додатковий) вибираєш по новому - безкоштовно. Але відсоток знизиться.

___

А так як зараз другий перк не працює (і перший не 100%).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене при не 100% екіпажі перк командира працює - це я про лампочку. Тому, думаю, що і всі інші перки працюють так само, якщо основний екіпаж не 100%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене при не 100% екіпажі перк командира працює - це я про лампочку. Тому, думаю, що і всі інші перки працюють так само, якщо основний екіпаж не 100%.

Глюк?

таке не завжди проходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глюк?

Ні - від недавна на всіх танках помітив таку штуку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...