Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

D.I.M.A, я стоко не можу випити, шоб було натхнення на той курчатник :)

lerov, хіба на них тільки і грати - то вони себе відібьють та ще троха нафармлять.... але ВГ вже зажралось, раніше було +50 до фарму... тепер лише 30...

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

була б пуха топ від жаби то я б ше подумав...

а так хай стоїть жде...арту 4 лвл купив по акції стояла аж до цієї акції викачав 2 арти за 2 дні, по 20-22к на кожну( м7 пріест, амх 105ам)

так шо ше не настало "його время"

Опубліковано

купив черчиля....1й бій і 2 степінь

не знаю чи купляти арл 44....бо поки здихаюсь того курятника то довга пісня буде бо нема топ пухи від жаби куплено

купив M6... 1й бій і 2 степінь :)

post-4767-0-24294500-1366366707_thumb.jp

а мені арл44 подобався, ну звичайно ж із топ гарматою :0165:

Опубліковано

Є думка продати ИС-8 і придбати КВ-1С (вперше)

900к- 30%=630к

танк продасться за 450к

630-450=180к.

Тобто на квасі спочатку прийдеться відфармити 180 тисяч щоб вийти в нуль на куплі по акції/продажі за 0,5 повної вартості, а тоді вже буде чистий фарм, із слабеньким бонусом в 30%. По-моєму шкурка вичинки не варта.

любого вашого важко танка розберу за йолочку

спілі мушку, крошка))) ;)

а то мав би тигра чи тигропорша - покликав би в треню. Мої актуальні іс-3 та м4 1945 в "сферичному" бої можуть і програти йолці, але не скорострільний точний тигр.

Опубліковано

"м4 1945" в рази швидший за "тигропорша" - ти про що?

Якщо кв-1с приносить хоча б 25к - чистими в середньому - то брати варто

Опубліковано

"м4 1945" в рази швидший за "тигропорша" - ти про що?

Я про гармату, кількість хп, бронювання... скажем так, гармата тигрів мені найбільше подобається у грі - однозначно найкраща на 7 рівні. Впевнений що у "сферичному" бою м4 1945 програє любому з тигрів, може не за рахунок гармати, але за рахунок сукупності інших ттх.

Пообережніше із висказуваннями "в рази", а то можу запропонувати обгрунтувати дане твердження :D

Опубліковано

Як я зрозумів "у "сферичному" бою" - це коли закручують?

Якщо так, то спробуй впіймати в приціл швидкого ЛТ на Тигр Р і М4 1945 - зрозумієш відчуєш сенс слів "в рази швидший".

І "гармату, кількість хп, бронювання" тут не головне - головне шв. повороту башти та корпуса і потужність двигуна - лс/т.

9696_35615_heavytanks.jpg

Млін, не має Тигра Р. :0156: Самом не маю можливості викласти на даний ммомент :_08:

Опубліковано

Победа!

Бой: Руинберг 19 квітня 2013 р. 14:37:39

Танк: T57 Heavy Tank

Получено опыта: 2 329

Получено кредитов: 85 896

Достижения в бою: «Решающий вклад», Медаль Колобанова, «Стальная cтена», «Воин», «Спартанец», «Егерь»

post-15446-0-41075600-1366372772_thumb.j

post-15446-0-50011300-1366372774_thumb.j

post-15446-0-84491400-1366372789_thumb.j

Kalabanov.wotreplay

Опубліковано

Як я зрозумів "у "сферичному" бою" - це коли закручують? Якщо так, то спробуй впіймати в приціл швидкого ЛТ на Тигр Р і М4 1945 - зрозумієш відчуєш сенс слів "в рази швидший". І "гармату, кількість хп, бронювання" тут не головне - головне шв. повороту башти та корпуса і потужність двигуна - лс/т.

"Сферичний" бій - це не тільки коли закручують. Це типу як у вислові "сферичний бій кінь у вакуумі" - коли не заважають свої/чужі, чисте поле без рельєфу, тобто певні елементарні, безпрофітні умови бою. Хоча для подібного бою лт vs. тт профіт у полі для лт буде поки тт не прижметься кормою до будівлі/каменю...

Різниця у швидкості повороту башти між тиграми і м4 1945 знівелюється тоді коли йолко візьме курс на постріл по цілі і знизить власну кутову швидкість.

Опубліковано

Дратує одна річ в нових модах:

Форматування (за замовчуванням) таблиці "командний результат" не по дамагу (як раніше), а по досвіду.

Хто знає де "підкрутити"?

Опубліковано

lerov, в XVMconfig є строка, в якій вказується стовбець, по якому іде форматування.

},

// Параметры окна послебоевой статистики

"finalStatistic": {

"startPage": 1, // Номер начальной страницы (1, 2, 3)

// 1 - взвод

// 2 - имя игрока

// 3 - модель танка

// 4 - урон нанесенный за бой

// 5 - фраги за бой

// 6 - опыт за бой

// 7 - медали за бой

"sortColumn": 4, // Номер колонки для сортировки (1 - 7)

"showChances": true, // true - включить отображение шансов на победу (только с xvm-stat)

"showChancesExp": false // Показывать экспериментальную формулу расчета шансов

},

Хто не заробив 100 голди минулого разу - є ще шанс заробити за 5 хв 300 голди.

Опубліковано

YSy1s.jpg

Добивав недобитків поки наші захоплювали базу. Руки кортять дослідити АуфПантеру, шкода вільного досвіду.

Опубліковано

ягпантера

Исследовано:Ferdinand исследован. Потрачено нераспределённого опыта 71414, свободного опыта 6086. докачую топ пуху і продаю)

Tiger докачую топ мотор і продаю...

према так багато шо незнаю куди подіти...зараз все або прокачаю до топ стану або до наступної техніки)))

ото я задрот)

Опубліковано

Хто в курсі, підскажіть, кругом бачу що в гармати 7,5 cm KwK 41 L/58 konisch дамаг 165. ЇЇ апнули з цим патчем чи вона так і залишилась голдострілом, а бб дає лише старих добрих 65 хп дамага?

Що тоді ставити на АуфкляйнерПантеру щоб не влітати на бабло із голдовими набоями?

Опубліковано

я не розбираюсь особливо в німецьких пушках, але там на нових танках німецьких та пушка знімає більше ніж на старих. У відповідях розробників написали так: особливості конструкції танку та пушки... от тобі тема для роздумів :)

Опубліковано

Поки не вкусив всіх прєлєстєй Ауфкляйнера бо башта сток, ну і в тих боях що відкатав (стоїть оптика але екіпаж близько 85%) здивувало що мене, маючи бонус у вигляді непомітності ЛТ що рухається, спалили і розстріляли а я навіть не помітив хто. При тому я не стріляв. Відчуваю що кожен бій буде починатись із відпочинку на базі поки ворогів не стане 7-8. Ну а з приводу несерйозності - обіцяю що як тільки порішаю на ньому якогось нуба - замучу відео :). Або нарізку як фугасниця 105мм знімає з ТТ-7 або СТ-9 по 450 хп :0158::g05: .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...