Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

vetalforever]

http://wiki.worldoft...ftanks.ru/ШТ-1А Чим не офіційна інфо?

Да чого ти докулупався як п"яний до радіо. До чого тут цей чудо танк до бонус кода? Тетрарх і американський лт зараховувались без БК.

На рахунок танка:

JezWI.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Ти ба який "глазастий", а де ти програв -срав своє почуття гумору? Невже так тяжко підтримати тему?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vetalforever, та не вводь ти той код... мене вже ті танкокульки заколупали в грі... грати не можливо, їх більше ніж китайців тепер стало....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кітайцем IS-2 не на тішусь, Просто танк нагібашка 7 лвл.post-6258-0-35445100-1364825124_thumb.jppost-6258-0-23084300-1364825147_thumb.jp я на ньому Е-75 в нуль розбирав , а про восьмі лвл.взагалі мовчу! ТІЛЬКІБ НЕ ПОРІЗАЛИБ В НАСТУПНОМУ ОНОВЛЕННІ

нехочу тебе огорчыть, но шиэшся твій китаєць на ура.і 7 лвл. про 8 взагалі мовчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви серйозно? Так - башта командира ахілесова п'ята (треба вміти ховати), але називати - башту "картоном" - язик не повертається. Лоб башти витримує -99% попадань, більш ніж достатньо.

Та ладно, шиється лоб башти аж гай шумить , от тільки багато лосів стріляють не в башту, а в лоб корпуса, і не пробивають , а башта під кутом у всіх погано пробивається.

p.s. у мну Тигра Р немає, але ті що зустрічав, в лоб башти пуляю, пробиття в 95%. (пуляв з ИС3, М103, ИС-8, Т-32), з нижчих левелів не пам’ятаю , але точно пробивав льохко.

броня башти 120/80/80 і то під прямим кутом майже. вона просто не може витримати 99% попадань.

М103, ИС-8,

Ти забув додати голд снаряди і топ гармати 10 лвл.

Хоча сперечатить з людиною, як на практиці на Тигру Р від'їздила 0 боїв - без сенсу.

Додам, тільки що крім броні треба враховувати +145 мм ЕКРАН .

ну і пруф відео (див. з 3 хв)

http://youtu.be/ph64WYkN-N4

Ще один тупий жарт від ВГ

http://youtu.be/hpk8lH1LrAA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кітайцем IS-2 не на тішусь, Просто танк нагібашка 7 лвл.post-6258-0-35445100-1364825124_thumb.jppost-6258-0-23084300-1364825147_thumb.jp я на ньому Е-75 в нуль розбирав , а про восьмі лвл.взагалі мовчу! ТІЛЬКІБ НЕ ПОРІЗАЛИБ В НАСТУПНОМУ ОНОВЛЕННІ

нехочу тебе огорчыть, но шиэшся твій китаєць на ура.і 7 лвл. про 8 взагалі мовчу.

Да я не спорю що шиєця IS-2 танками 8 лвл. на ура!

Але я і не атакую на ньому прямо в лоб в лоб , щоб мене пробивали хто не попадя!

Просто я себе серед 8 лвл.ТТ почуваю себе на рівні. Далеко не кожен навіть на 8 лвл. тт набиває в середньому 1600 урона за бій а я на IS-2 просто!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому не важко, будь-ласка запакуйте в архів папку 1apr, яка знаходиться в папці з грою по адресі: World_of_Tanks\res_mods і викладіть десь на файлобмінник.

За ссилку буду дуже вдячний!

А то я її в себе видалив в надії що собака перестане вити і тепер не запускається гра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запусти лаунчер, він відновить файл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти думаєш я не перепробував всі варіанти маніпуляцій перш ніж тут просити допомоги? Пробував...

Лаунчер перевіряє і пише що гра не потребує оновлення, натискаю ГРАТИ і вилазить помилка що відстуній файл .../1apr/content.pkg

Хелп!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romzes, лови fileshare01.png

але лаунчер має оновити всі ці файли, можливо треба було створити папку 1apr

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую! Все ок.

знайди у папцы рес/ аудіо/ файл ambient_hangar_1apr_dog.fsb

і викинь на роб стіл

в мене не виє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да я не спорю що шиєця IS-2 танками 8 лвл. на ура!

Але я і не атакую на ньому прямо в лоб в лоб , щоб мене пробивали хто не попадя!

Просто я себе серед 8 лвл.ТТ почуваю себе на рівні. Далеко не кожен навіть на 8 лвл. тт набиває в середньому 1600 урона за бій а я на IS-2 просто!

тобто ти бэш танки в спину і кажеш що ти крутий? я правельно зрозумів?

я можу посмотрити що не кожен бій ти набиваєш 1600 урона. це ВБР. ти виїдеш не там де треба тебе арта вирубає ван шотом і все.

ис 2 = ис . це факт. два хороших танка але качать що це мего танк нагіба неможна,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якою мовою написаний останній пост???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якою мовою написаний останній пост???

китайською а що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніяк не міг на AMX 50 120 воїна взяти, а вчора аж двічі вийшло! Ще й знак класності "Майстер" отримав...

Se5Y3.th.jpg Реплей

dEuGU.th.jpg Реплей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти забув додати голд снаряди і топ гармати 10 лвл. Хоча сперечатить з людиною, як на практиці на Тигру Р від'їздила 0 боїв - без сенсу. Додам, тільки що крім броні треба враховувати +145 мм ЕКРАН .

Добре КЕП, не сперечайся, я також не буду :), 5-6 левел мо і не пробиває, і вона витримує 99% попадань.

p. s. якщо я на ньому і не грав, то не значить що не знаю як і куди його пробивати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво яка "моральна" людина летить танкувати на ТТ 7 рівня коли потрапляє до 9 рівня (в дні списку)?

Я вже мовчу яка там арта - Тигр там ваншот.

Про яке пробиття (броню), в такому випадку, можна говорити?

Звичайно мова йшла про бої з однокласниками (в даному випадку Т29).

І в таких сетапах Тигр Р "таще" і танкує.

На свому рівні танк - імба. І далеко не картон а навпаки.

Головне вміти застосувати(на далеких дистанціях - з його точністю і скорострільністю,Тигра ж пробити майже не можливо) .

Т29 - на далекій відстанні в дуелі програє - точності не достатньо, габарити великі, перезаряд довший, дамаг більший (але якщо він не проб'є).

До речі, про танкування через башту знають далеко не всі гравці рандома, .

Це і була головна думка мого меседжа. (У відповідь на твердження - що танк "картон").

Р.S. Нікого не хотів образити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пройшов Т29 і на Пигрі зараз катаюся. Моя особиста думка що Пигр наааабагато кращий, комфортніший і більш нагібаторський танк. Так через башту грати класно в Т29 але можливостей в рандомі не багато, особливо коли олені бандою поїхали в твоє "укромне місце" а тобі треба тримати інший фланг де через башту грати не реально, а в тіло він прошивається на ура. Друге діло Пигр, він універсал, я себе комфортно почуваю в боях з 8 танком підтримки і агресором з однорівневими танками, і спеціально шукати місцину під нього не треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як не крутіть, але до кожного танка треба звинути, і нема такого танка, який би задовільнив усіх гравців.... На німцях грав - подобалось, на СССР грав - подобалось, Америкоси теж гнуть... до всього треба різний підхід та вміння. Але в мене нема вже аж самого кращого танка, окрім КВ-5 ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені теж самий фановий КВ5.Але щось останнім часом взагалі кепсько фармить.Урізали фарм,шолє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я зараз взагалі мало граю, на КВ-5 не завжди навіть зірку збиваю... тому не скаж про фарм, але тобі ніхто не скаже що там десь урізають 10-15% від фарму прем-танків, тим більше тих що вже нема в продажі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трішки про 7 лвл...

кв-3 в ***і мав ваших тигрів такі плюхи лювить мама не горюй...2 бої: з однорівневими і вищими лвл...

перезаряд і динаміка не то да...

20130319_1840_ussr-KV-3_38_mannerheim_line.wotreplay

20130320_2028_ussr-KV-3_18_cliff.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

D.I.M.A, обережніше з висловлюваннями, а то накаркаєш :)

Якщо чесно, то в мене був випадок в практиці (випадок правда "сферичний у вакуумі") коли Тигр нагнув Іс-3. Для справедливості зазначу що Ісом керував точно не нуб, правда він був стоковий і без обладнання а Тигр навпаки топ і з обладнанням. Тим не менше в Іс-3 бронька товща, раціональні кути її нахилу і хп троха більше. Тому якщо ти на КВ-3 поставив на своє місце кількох оленів в рандомі це не означає що танк імба, це взагалі нічого не означає, ібо

На німцях грав - подобалось, на СССР грав - подобалось, Америкоси теж гнуть... до всього треба різний підхід та вміння.

Єдине відверте лайно-ТТ на 7 левелі це АМХ М4(1945), а всі інші нагнуть КВ-3 точно з такою самою імовірністю як і навпаки.

zigorko,VaLeRa, дааа, КВ-5 уже нє торт :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АМХ М4(1945) - пройшов з комфортом і згадую без "осадка"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...