Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

lerov, Vadimm, дуууже мені подобався той танк - його балансер поки не обділяє :)

Та я б не сказав що не обділяє. Дуже часто бачу його в останній п"ятірці сетапа, щоправда для об"єктивності додам що вище нього часто знаходиться 5-7 штук тих самих 6х левелів або штук 10 сьомих. Ну і десь в чверті випадків в топі пара-трійка восьмих. Психологічно виходить що ти на "дні", а насправді все не так погано. Двояке враження. Але цей танк як на мене - кращий ніж отой старий-добрий Т-34-85 до патча 0.7.5 - із гарматою 100мм Д-10Т.

Опубліковано

Ех, якби не зелений...

Y7yu0.jpg

Всесь секрет тайпа 34, - досвід піся Т-34 не пропєш

Навіть підзаробив

Bu9jT.jpg

Опубліковано

VaLeRa, якась бандьоха замутила свої танки. Взяла той самий двигун, понатирила модельок з World of Tanks і зробили свій проект. А може це просто фейк.

Опубліковано

VaLeRa, якась бандьоха замутила свої танки. Взяла той самий двигун, понатирила модельок з World of Tanks і зробили свій проект. А може це просто фейк.

та це, превю, консольного варіанту :_04:

Опубліковано

Т29, на мою думку, кращий ТТ 7. Чого тільки варта його топ-пушка (найбільше пробиття серед однокласників). Ну і звичайно лоб башти з величезною маскою, це ж таки теж його козир. Та і наступник (Т32) потішив, хоча там вже треба точно знати кого і куди бити.

Опубліковано

Т29, на мою думку, кращий ТТ 7.

повністю згідний. Особливо на картах де можна виставляти тільки башту. На друге місце поставив би ИС.
Опубліковано

не згоден -

плюси Тирга Р

+ 200 хп

+ лоб корпуса 200 мм проти 102

+ проиття ББ + 5 мм

+ перезарядка 8,6 проти 11,4 с

+ Всі види "разброса" і точність краща

+ дешеві снаряди 252 проти 1000

+ один заряджаючий

Не скажу що однозначно кращий за Т29, але точно не гірший, залежить від стилю гри

мій вибір Тигр Р

Опубліковано

Уважаемые игроки, 1 апреля в 4:00 (МСК) без остановки игровых серверов будет выпущено специальное обновление, в рамках которого в игру будет возвращена собака.

Обратите внимание: данное обновление устанавливается в автоматическом режиме только через игровой лончер. Размер обновления — 15 МБ.

http://worldoftanks.ru/news/2124-1_april_upd_special/

Опубліковано

не згоден -

плюси Тирга Р

+ 200 хп

+ лоб корпуса 200 мм проти 102

+ проиття ББ + 5 мм

+ перезарядка 8,6 проти 11,4 с

+ Всі види "разброса" і точність краща

+ дешеві снаряди 252 проти 1000

+ один заряджаючий

Не скажу що однозначно кращий за Т29, але точно не гірший, залежить від стилю гри

мій вибір Тигр Р

ну незнаю, скільки грав за иса то найбільшою проблемою були америкоси, а тигри горять як факели.

п.с а топ ТТ 8 це ис -3 думаю тут ніхто спорити не буде :_04:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...