Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

1й бомбардир на арті...так тупо злили бій особливо преми, таке враження що школоло 6-11 років на батьківському танку їздить

post-19948-0-67715600-1364400393_thumb.j

Опубліковано

Перша нормальна перемога на танку

HPNdR.jpg

А ось які " ребята " в команді (5 нижніх) виїхали на прогулянку

Zydnu.jpg

До речі комет гарно допомагав ( чи я йому :_07: )

Опубліковано

ну з тим поспішив, хоча міг і не зливатись при одній арті і ТТ в місті - тупо на медаль "пантанув"

Ок Ось чистих 5 нубів

RG7XP.jpg

Опубліковано

Бляха,продовження вчорашнього вечора.Ще раз спробую і досить.Не можливо навіть подвійний зняти.

хз я зняв досить таки швидко...66-75% за серію потім виходив і все гірше і гірше...але зняв всі зірочки а їх ой як багато було

Опубліковано

Та от десь зараз і треба починати грати.Школо-ло вже повлягалося.Але ж на роботі,в нічну... :(

пробував вчора....на ис-3. десь в цей самий час( мажор ***) попав на ----35-50 десь так

школота не спить

з 15,00 до 17,00-17,30 було норм, далі погода погіршилась

Опубліковано

lerov, даааааа.... кваси тобі в команду попались .... навіть слов не можу підібрати....

нормальні союзники - виконували роль пасивного світла :_09: / гарматного м'яса :0126:

Таких 50% в рандомі, головне вміти під них пристосуватись. :_06:

Опубліковано

lerov, даааааа.... кваси тобі в команду попались .... навіть слов не можу підібрати....

нормальні союзники - виконували роль пасивного світла :_09: / гарматного м'яса :0126:

и фраги не забирают

Опубліковано

lerov, тоді я не розумію чого в твоїх очах вони стали вдруг нубами, якщо кожен з них зробив для вашої перемогі рівно так само, як зробив, наприклад, ти.... :)

Опубліковано

lerov, тоді я не розумію чого в твоїх очах вони стали вдруг нубами, якщо кожен з них зробив для вашої перемогі рівно так само, як зробив, наприклад, ти.... :)

а я так всіх називаю - погана звичка :0031:

Опубліковано

не іде гра хоть ти і вбийся.

в мене теж не йде...

за тиждень % перемог впав до 43

загальний % з 49,5 до 48 :g04:

все після покупки ИС-3 і Т21 :0148:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...