Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

А тепер відніми ціну танка :0151:

Ну і кагбе там ще до фарму дамаг є для 6 рівня не поганий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

готовий всім жати руки в кого тіпок є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кагбе фарм :_08:

сьгодні вже так не вийде - акція закінчилась :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я під фармом розумію "більше грошей за менше зусиль" :_05: . Уяви скільки б я заробив якби наніс стільки дамагу скільки наніс ти.

І на закуску - щоб ти не думав що за тищу боїв на T-34-85 ти став асом, порівняй свій середній дамаг за бій із Type 58 (це при гіршій гарматі):

p8BQt.jpg

:_05::0032:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm, не можно порівнювати фарм на премтанку з фармом на звичайному танку. Ти подивись ще на показники ефективності Т-34-85 в Лерова, там краще все стає зрозуміло - за 1000 боїв важко втримати гарні показникі, а він втримав їх досить на високому рівні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я під фармом розумію "більше грошей за менше зусиль" :_05: . Уяви скільки б я заробив якби наніс стільки дамагу скільки наніс ти.

І на закуску - щоб ти не думав що за тищу боїв на T-34-85 ти став асом, порівняй свій середній дамаг за бій із Type 58 (це при гіршій гарматі):

p8BQt.jpg

:_05::0032:

Шановний ти не порівнюй Х. з пальцем якщо ти такий ас то порівнюй ідентичну техніку - свій Т-34 -85. :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та шо там порівнювати, ось мої танки.

Т-34 - вкачаний за перші пару днів гри

боїв - 496 / перемог - 264 / відсоток перемог - 53.23% / середній дамаг - 294.6 / фрагів за бій - 0.60

тактика була така: ОЛОЛО я СТ! раш по центру і поки не завалять...

Типок Т-34 - вкачаний після 10К боїв

боїв - 88 / перемог - 49 / відсоток перемог - 55.68% / середній дамаг - 665.7 / фрагів за бій - 1.41

Тактика кардинально змінилась - просто ОЛОЛО!

Що перший, що другий більшість боїв ганяв з "дироколом"

Схожа статистика і між Т-34-85 та Тип-58...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І це в мене статистика по Т-34 ще виросла троха, бо я допомагав хлопцям щось там качати останні боїв зо 150-200, грали взводом, перемагали часто, відповідно грав вже краще на порядок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чому це ти свого Т-34-85 ( для адекватного порівняння) приховуєш результат ???

Чого приховую, любий може залізти в профіль і глянути. Але фармив я на ньому давним-давно. А зараз, якби не мав премів - то фармив би всіма 5-6 левелами допоки всі б не викачав до 7 лвл.

Порівнюю я танки які актуальні для тебе і для мене на даний момент "скіловості", коли я грав на Т-34 (тай на Т-34-85) я був криворуким нубом зі статою 46-48%. Твій же "фармер" - зараз суттєво краще себе почуває ніж мій китайський сородіч з пробиттям на 14 мм менше, стоковим двигуном і екіпажем з 0,5 перка.

Скріном в пості №1854 я хотів показати що зациклюватись на одному танку 6 левела не варто - колись я вже тобі писав що він тобі набридне і зрештою гратимеш на ньому без ентузіазму. Вибач якщо через це ти відчув батхерт. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm, ти звичайно правий в де чому. Я наприклад не продаю свої танки не тому, що на них багато граю і фармлю зараз, а тому, що колись вони мені подобались, та й місця в ангарі купа. Ще інколи граю взводом.

Але все це залежить від того, що в тебе фармить, мені вистачає одного премтанка, за його відсутності в заряжаючих на Т-34 та Т-34-85 були б мозолі на руках :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивно, що ти краще знаєш, що і коли мені обридне - краще за мене.

А фармлю зараз я на КВ, а СТ вигнав тільки по акції.

Взагалі цей танк шаную не тільки через гру (спогади детинства) - тому і не продав. :_04:

Отож не треба штампів про зациклювання ! :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі цей танк шаную не тільки через гру (спогади детинства) - тому і не продав.

+100500 - не можу я його продати....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви натякаєте на "4 танкісти і собаку"? Я його не дивився, мені не зрозуміти. Останні бої на 34-85 проводив настільки коряво, що коли продав - зітхнув з полегшенням - настільки він мені набрид за тих 400-500 боїв.

lerov, я суджу деякими стереотипами про гру, які в мене склались. Любий танк набридає. Як би гарно на ньому не "перла" гра, він рано чи пізно набридне. Деякі танки мені просто не встигали набриднути - швидко викачував, але починаючи з 7 левела виключень не було.

VaLeRa, теж колись залишав танки "для колекції" - таке було з КВ-13, М41, тим же Т-34-85. Та з часом зрозумів що екіпаж треба садити новий - бо старий сів на техніку левелом вище, а на 75% екіпажі любий танк - лайно (якщо порівнювати можливості із старим екіпажем), навіть якщо викатувати щоб "зняти зірочки". Тому швидко розчаровувався і зрештою продавав. Немалу роль в цьому відігравали брак коштів на покупку нової техніки та замалий ангар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ - хто шурупає в тому файлі XVM.xvmconf? Не можу зрозуміти що відповідає там за лінію напрямка башти та корпусу? Форум читав - не знайшов підказку, може пагано шукаю...

Vadimm, отож, з ангаром в мене все добре :) А екіпажи якось повикачувались знову, після пересадок, до 100% на тих танках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa, мав на увазі замалий на той момент. Зараз рідко буває щоб було менше 2х вільних місць (в основному 3-5). А як стане сутужно - першим в утіль піде Тетрарх - він зараз служить домівкою для двох "лєвих" танкістів, в казармі туго з місцем поки якого топа не прикуплю. Т1Е6 поки не продам - на ньому вчаться танкісти для Т71.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ - хто шурупає в тому файлі XVM.xvmconf? Не можу зрозуміти що відповідає там за лінію напрямка башти та корпусу? Форум читав - не знайшов підказку, може пагано шукаю...

Шукай рядок "lines", там само і лінії кутів горизонтальної наводки (якщо є).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розбавлю напружену бесiду черговим *воiном* на премартi :)

w400_813f2e3596367ae8a183ca0aa72bc788.jpg

з рiплеем :)

20130325_2342_france-_105_leFH18B2_29_el_hallouf.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцький взвод в ділі =)

ofClA.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взяв майстра на су122-44

GjQw.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розбавлю напружену бесiду черговим *воiном* на премартi :)

w400_813f2e3596367ae8a183ca0aa72bc788.jpg

з рiплеем :)

20130325_2342_france-_105_leFH18B2_29_el_hallouf.wotreplay

о су-26...на прокачці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о су-26...на прокачці?

взяв побалуватись, бо радянську арту викачав через КВ- С 51 - Об 212 - Об 261, а су26 - су5 i су8 так i не вiдкритi були, оскiльки з арт бiльш нема що качати от й качаю по трохи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о су-26...на прокачці?

взяв побалуватись, бо радянську арту викачав через КВ- С 51 - Об 212 - Об 261, а су26 - су5 i су8 так i не вiдкритi були, оскiльки з арт бiльш нема що качати от й качаю по трохи :)

дядєнька ну ви і маньяк...

я тільки тільки прохожу хумеля і су-8,але катаюсь в основному щоб х2 зняти, су-26 купив назад бо на своїх лвл вона "нагібає"

скоро чув британська арта буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцький взвод в ділі =)

ofClA.jpg

Дивні у вас опоненти були, два тім кілерра, 6 гравців без дамагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцький взвод в ділі =)

ofClA.jpg

Дивні у вас опоненти були, два тім кілерра, 6 гравців без дамагу.

добивати тоже треба грамотно...два тім кілерра, 6 гравців без дамагу і знайшовся б один який затягув бій...оце б було хаха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

радянська арта досить потужна. особисто мені подобається накривати на об. 261, а з іноземних ГВП радує, хоча там ще екіпаж не прокачаний достатньо сильно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...