Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вчора син грав на тесті - каже топ ПТ Бритів це щось... голдові фугаси наносять урону під 2000 не залежно куди паляти. Маусу в лоб 30-50% знімає з критом майже всіх модулів... На 5 рівні ПТ має 200мм броні лобової.

"Парежут" :0130: :0144:

Опубліковано

lerov, тринадцятий бій - фігня, я на Т21 за перший бій - третя степінь, за другий - "майстер". Правда купив одразу топовим.

"Парежут"

Как піть дать. Якщо лоб 200мм значить або буде гармата ніяка, або перезаряд, або швидкість-маневренність, або величезний картонний люк або нижній бронелист, або все і зразу... 200 мм це напевно буде єдиний плюс. Або буде величезний картонний люк або нижній бронелист.

Хоча може бути що що 200 мм це тільки маска гармати (вони ж вказують в ТТХ максимальну товщину з кожної із сторін корпуса)

Опубліковано

А хто ж його купить???

0_c4b0d_9e2544f1_orig.jpg

На вигляд британські пт мега уроди, яка б броня у них не була - качати не буду!

Опубліковано

Козаки,що за хрєнь? На дружньому мені буці,після інсталяції "Вікон" вискакує така лажа: Application has failed to start because DirectX hardware acceleration is not available or is turned off.

Що це таке і як з ним боротися?

ЗЮ. Грати хочу...:(

Опубліковано

Дякую,хоч хтось відгукнувся.Вже ставлю,переставляю.Та ж халепа.Коли ставлю якийсь інший 9-тий,10-ий,пише,що стоїть сама оптимальна версія.І все.Та ж проблема вискакує.

Опубліковано

Поняття не маю,що там за відео.Але таки певно в відясі проблема.Раніше,при якомусь там Віндовсі все було чотко.Все грало,все літало.

Зю. Дерев"яний я в компутерах. :)

Опубліковано

Дійсно,навпроти "Диспетчер устройств/Видеоконтроллер" стоїть "?"

"Переустановить",пише "неудалось". Що робити?

качати в нетi драйвер для вiдеокарти твоеi марки ноута, для твоеi версii вiнди

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...