Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тра буде піднапрягтись за 7000 голдішки. Але власників придбаної Е25 просто на дно опкускають....

Це про що*? що де пропустив? де голда? хто дає за що

Опубліковано

Nikitamega, це про новий івент на ГК. Можно отримати один з двох танків, або голду, якщо маєш танк. От я не хочу попадати в топ 2000 гравців :), мені краще голдішку отримати за вже отриманий раніше танк. Але кртошка мочить коні - то вже втретє той танк роздають... тобто теоретично я може вдруге отримаю 7000 голди за нього...

Опубліковано

Я розумію, що на фоні десяток мій четвертий - дитячий садок. Але все одно, перший більш-менш успіх за два тижні, як катаюсь. Приймайте в танководи ^_^

post-8077-0-82037400-1444085997_thumb.jp

Опубліковано

скатав на ФВ4202 8 боїв (небагато звісно), з них 6 перемог, з них 3 рази 1 знак, середній дамаг 4300 ... може його замінюють бо він імба? )))

доречі, половину вистрілів від ст10 та тт10 я танкую ))))

Опубліковано

Dimon, а як 9лв центуріон, цікавить комфорт машини і ступінь важкості вивода в топ. Бо в мене зараз 8 а до 9 осталося 10к опита.

Опубліковано

Я розумію, що на фоні десяток мій четвертий - дитячий садок. Але все одно, перший більш-менш успіх за два тижні, як катаюсь. Приймайте в танководи ^_^

Арта подобається? :)

от і зявився в грі ще 1 арто...любитель)))

Опубліковано

от і зявився в грі ще 1 арто...любитель)))

Я теж артою полюбляю катнути, правда всього одною - FV304))))

Опубліковано

jfrFN4g.jpg

зо 20 боїв катнув (7 разів 1 знак), в танку ще не розчарувався

середній дамаг впав до 3500, але це через те що хтось зайде (на роботі), або подзвонить в непідходящий момент

Опубліковано

Предлагаем Вашему внимают ответы разработчиков с Игромира 2015:(можливо БОЯН)

Предлагаем Вашему внимают ответы разработчиков с Игромира 2015:

( особенно радует последний ответ, надеюсь вскоре введут для всей техники)

- Бонус за танкование в этом году.

- "Рубикон" это переломный момент для нашей игры, в нём заложены различные технологические решения, которые позволят игре выйти на новый уровень.

- Т-22 ср. будет лучшим танком за БЗ. СуперТестеры очень лестно о нём отзывались.

- Исторические бои не исключены в виде миссий. 2016 год. Можно будет выполнять с друзьями против ботов.

- Роль брони хотим увеличивать, мы слышим ваши просьбы и читаем ваш фидбек.

- Укрепрайоны будем развивать. Новые здание, фичи и др.

- Венгры в планах, историки собирают информацию.

- Бонус за родную карту определенной нации не планируется.

- Есть идеи по добавлению нового оборудования и убрать ненужное.

- Кастомизацию активно будет развивать в 2016. Обвесы будут, КТТС.

- Новые режимы с ботами не исключены.

- Новые звуки появятся вместе с вводом новой физики.

- При попадание в бак будет слышен звук вытекающего бензина.

- Бой до последнего, нельзя будет кататься на премах.

- У нас есть список модов которые мы хотим интегрировать в игру.

- При запуске ГК 2.0 на 30 процентов увеличилась клановая аудитория.

+/- 1 уровень боёв не исключён для низкоуровневой техники.

Dimon, як я тебе розумІю про Роботу...

Опубліковано

Так, подобається. Вицілювати по трасерах, повалених деревах\будинках\парканах, прострілювати нички, ловити на ходу світляків і ще багато різних забав ^_^

Пробував середні і пт - не поперло. Постійно якесь мудило під носа лізе. Хіба на пт десь в далеких кущах сховатись, то можна постріляти.

Опубліковано

Тільки для арти з теперішніми зливами за 2-3 хв на 8-10 левелах треба навпаки скорострільність підняти на половину а урон зменшити.. Отоді можна грати.. А так на вищих рівнях терпіння не вистачає часто кд чекати.

Опубліковано

Я качав совкові тяжі коли квас в притик не попадав, як я матюкався і казав , що пухі з кривої труби зроблені...Зараз вже легше...

Опубліковано

Dimon, Set, ото у вас біда))) сумніваюсь шо багато хто взагалі може на роботі грати)

та я ж лише в обід )))

а комп потужніший ніж ноут вдома...

Опубліковано

Dimon, Set, ото у вас біда))) сумніваюсь шо багато хто взагалі може на роботі грати)

Чесно кажучи це фактично єдина можливість, оскільки на роботі інет людскій, і комп. на середніх тяне танки, а дома навпаки інет просто повна лажа (не мені Вам розповідати про Укртелеком) але і танки на високих літають.. тому "підбішує" коли на роботі, в режимі тащу комусь невідомо що потрібно допомогти,ну тиЖпрограміст повинен знати, і взагалі чого я тобі розповідю ти вже давно повинен прочитати думки і все порішати сам!..
Опубліковано

В игровой движок World of Tanks внесены многочисленные доработки.

• Добавлен игровой режим для высокоуровневых танков «Бой до последнего» с новыми картами «Берлин» и «Париж».

• Для новичков в первых боях в качестве противников добавлены боты (управляемые компьютером машины).

• Изменён принцип отображения «засвеченных» вражеских танков: раньше танки отображались в квадрате 1000 × 1000 м, в центре которого находился танк игрока, теперь квадрат 1000 × 1000 м заменён на круг радиусом 564 м.

• Изменён интерфейс покупки и установки камуфляжа, надписей и эмблем.

• Для надписей и эмблем добавлены бонусы к параметрам членов экипажа.

Для тестирования участниками Супертеста добавлены:

• Немецкий средний танк VIII уровня Panzer 58.

• Французский тяжёлый танк VIII уровня AMX M4 mle. 49.

• Британский тяжёлый танк X уровня Chieftain Mk. 6.

• Британский средний танк VIII уровня Chieftain/T95.

• Советская ПТ-САУ VIII уровня КВ-4 КТТС.

• Советский средний танк VIII уровня Т-44-100.

• Немецкий тяжёлый танк VII уровня VK 45.03.

• Немецкий средний танк V уровня Turan III prototipus.

• Немецкий лёгкий танк III уровня 43 М. Toldi III.

Переработаны в новом визуальном качестве 28 моделей танков:

• КВ-220 (переименован в КВ-220-2), КВ-1, 212А, ИС-8 (переименован в Т-10).

• Marder 38T, Sturmpanzer I Bison, G.Pz.Mk.VI (e), Pz.Kpfw. 38 (t) n.A., Wespe, VK 20.01 (D), Pz.Kpfw. II, Grille, Pz.Kpfw. II Ausf. J, Tiger II, Pz.Kpfw. S35 739 (f), 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger, Jagdpanther II.

• T2 Medium Tank, M2 Мedium tank, M3 Stuart, M7, T34.

• AMX 12t, AMX AC mle. 46.

• Vickers Medium Mk.III, Matilda, Loyd Gun Carriage, Covenanter.

В ветках американских ПТ-САУ и САУ сделаны замены:

• ПТ-САУ III уровня Т82 переведена с перебалансировкой в класс САУ на IV уровень.

• T56 GMC введена как новая ПТ-САУ III уровня вместо T82.

• ПТ-САУ II уровня Т18 переведена с перебалансировкой в класс САУ на III уровень.

• T3 HMC введена как новая ПТ-САУ II уровня вместо T18.

• САУ II уровня Т57 заменена на новую машину T1 HMC.

• Британский средний танк X уровня FV4202 заменён на новый танк Centurion Action X. При этом FV4202 переведён в премиум танки на VIII уровень с полной перебалансировкой.

• «Топовая» (вторая) башня британского тяжёлого танка Caernarvon заменена на башню танка Centurion Action X.

• «Стоковая» (первая) башня британского тяжёлого танка Conqueror заменена на башню танка Centurion Action X.

• Исправлены масштаб и цвет пустынного и летнего кланового камуфляжа.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...