Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сів виконати ЛБЗ: вбити двох і не відгребсти... відгріб першим ж пострілом :), розізлився...

ПОБЕДА!

Об. 268

Рибальська бухта

Опыт за бой: 2 182 (x2)

Опыт экипажу: 2 182

Кредиты за бой: 43 154

Доход за бой: 11 194

Достижения: «Вогонь на знищення», «Цілевказівник», «Боєць», Знак класності «Майстер»

post-1796-0-24256000-1427725601_thumb.jp post-1796-0-16996500-1427725606_thumb.jp post-1796-0-34383700-1427725611_thumb.jp

Опубліковано

Картошка,похлду, украла у улиток "артилерийский удар", они тупоголовые даже медальку за радужный чемодан назвали "тест артилерии"))))

Опубліковано

міг і краще, але все таки пуха кривувата до жаху.. але Майстер_клас вдався..

0WqX7hz2oxU.jpg

Опубліковано

А я по-ходу чимось не вгодив... напевне що добив до 99,9 дві нації і взяв 6 днів ПА в останній день. Це просто жах 34 боя і все до раків...

Я не мега ігрун, але ололораш на один фланг в 12 рил стає звичним явищем... раш проти тебе 5-6 танків супротивника кожен 3-й бій.

І здається не виїжаєш за півкілометра від бази, а вони як ті олені кружляють один за одним на карті..

Може тому і стають раками, коли їдуть зі стадом, щоб не дефити фланг самому?... філософія :)

Опубліковано

стоіть і без катання - ще той дамагер. Свій акк не даю...маю гіркий досвід. А на тесті хіба нема можливості покатати? він навіть там проти голдострілів себе покаже з гароної сторони.

До речі там "мучения" токо до СУ-122-54, бо ця ПТ мені сподобалась дуже.

Опубліковано

Катаю коня... хотів би щось написати але не буду, бо в кращому випадку пост потруть)

Про теперішній рандом можна сказати те саме.

Я ось не розумію, чому не можна зробити щоб я, наприклад, кожного дня мав свої стандартні 57% перемог? Чому одного дня я просто одною лівою гратиму і вийде 70+%, а завтра можна навіть не заходити бо ВБР рівнятиме стату 30% сесіями?

Опубліковано

з'явилась необхідність влити "нової крові" щоб гру не видалити, і вийшло досить вдало :)

хороший танчик, пробоя би побільше так взагалі імбой був би

8rajN.jpg

replay

Опубліковано

мені теж сподобався. всі на форумі його гавнять, а для мене він імба, мав навіть 2 зірочкі))

а от 103. трошкі огорчів.. картон картоном.

Опубліковано

Foross, є :)

дасиш покататись?) хочу взнати чі стоїть воно тих мученій)

культурність гарантую)

мало того, що він дамагер, геймлей на ньому доволі веселий, зовсім нетиповий як для пт, сподобається однозначно.

Опубліковано

шукаю совзводних для лбз лт 12

шукаю совзводних для лбз лт 12

добав мене, нік Mr_Dm

побачиш онлайн - пиши, як не буду у взводі то покатаємо...

Опубліковано

А я на ПТ-15 застряг( просто карма якась, кілька разів настрелював 3700-3800 і завжди не вистачало одної тички - то не пробив, то не встиг, то ще щось...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...