Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

як кажуть і 8к.. не проблема насвітити, головне вдала карта (соло_виступ на 6ЛТ)

HYdZsT-98rU.jpg

QVC_vhyqpsI.jpg

Опубліковано

якщо задатися ціллю то можна добити на кометі "британський" марафон, але, всеодно, лишається китайський, японський та французький)))

П.С. я пройшов рівно половину )))))

Опубліковано

якщо задатися ціллю то можна добити на кометі "британський" марафон, але, всеодно, лишається китайський, японський та французький)))

П.С. я пройшов рівно половину )))))

якщо задатись ціллю то можна і повністю на 6лвл пройти. В мене знайомий маючи льову, хелкета 2 танки 3-4 лвл вже майже добив марафон)

Опубліковано

Народ виникла проблема. Вчора перший раз поставив танки на новий пк. Коротка характеристика оператива ддр2 2 гб відео нвідіа 7300 256 мб 128 бит. Проблема ось у чому, при увімкненні гри перші 2-3 хв все чудово фпс 30-40, а після 3 хв гра просто зависаэ і показуэ пінг 999 ( інтернет при цьому працюэ) і навіть курсор мишки не реагуэ, просто лаг і все. У диспетчері проц грузиться на 15% і інколи пише що вот не відповідають, оперативи вільно 700 мб. У чому може бути проблема ?

Опубліковано

В відео , скоріше за все , дуже старе и слабеньке .

Постав GPU-Z і перевір температуру чіпа від час гри . Думаю , там все гріється просто ппц

Опубліковано

Ось наробив скріні

1 скрін гра бателфілд. Грається без лагів

2 Скрін гра Танки. Глюк з'являється після 3 хв гри. Цей скрін зробленно в оконном режиме на цей момент можна було грати.

3 Скрін це стан спокою.

Не можу зрозуміти чому заглючує тільки на танках, бателфілд працює майже з таким самим навантаженням. І у віконному режимі відео має температуру 50+ (гарти можна), а на весь екран заглючує при 42. По температурі ніби ще й проц "підкидає дрова"

Проц атлон х2 4000+ 2,10

post-7779-0-36624700-1427620083_thumb.jp

post-7779-0-35977000-1427620101_thumb.jp

post-7779-0-23177800-1427620091_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...