Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Самые необычные танки в истории (3 серии из 3) / 2014 / HDTVRip (720p) :_25:

146831102.jpg?1600

Оригинальное название: Самые необычные танки в истории

Год выпуска: 2014

Жанр: Документальный, вооружение, танки, история

Выпущено: Россия

О фильме: История человеческого оружия насчитывает тысячи лет. От куска камня, привязанного к палке, оно эволюционировало до титанических боевых машин, без которых сегодня трудно представить любую современную армию. Танки стали неотъемлемой частью как мировой истории, так и художественной литературы, кино и, конечно же, видеоигр. Эксперименты по созданию наиболее эффективного вооружения не прекращались никогда. Но иногда такие изыскания приводили к весьма неожиданным результатам. Сегодня мы представляем вам парад-алле самых необычных танков, созданных когда-либо человеком. Многие из них существуют только в одном-двух экземпляров. И хотя на вооружение они так и не были приняты, многие наработки были использованы в дальнейшем в машинах выпускавшихся серийно.

Качество: HDTVRip (720p)

Видео: MPEG-4 AVC, ~ 2500 Кбит/с, 1280x720

Аудио: AC3, 2 ch, 192 Кбит/с

Размер: 722 МБ

Продолжительность: 3 х ~ 00:12:07

Язык: Русский

:offtopic:

Опубліковано

Mykola81, коли вийде 0.9.6?

і по ІБЗ: є якесь обмеження по часу на виконання? а то на вз-111 я аж 2 нації встиг осилити :)

Опубліковано

Mykola81, коли вийде 0.9.6?

і по ІБЗ: є якесь обмеження по часу на виконання? а то на вз-111 я аж 2 нації встиг осилити :)

Швидше за все введуть другу серію ЛБЗ, але ця теж залишиться. Тобто будуть тільки додавати.

Докатую марафон + ЛБЗ виконую. Одне другоиу не заважає.

Опубліковано

Мені одному здається чи рандом став таким як ми хотіли? Лт світять і вирізають арту, тяжи йдуть в лоб, ст літають по флангам, арта факусить фраги... невже? )))

Опубліковано

Доречі про танк FV4202. Його зараз мають отримати супертестери і вже давно не таємниця що історія з Т34-Т30 зараз знову буде актуальною.

Опубліковано

Мені одному здається чи рандом став таким як ми хотіли? Лт світять і вирізають арту, тяжи йдуть в лоб, ст літають по флангам, арта факусить фраги... невже? )))

чи ти спиш? мене вчора двічі союзна арта привалила на 1000, ст сиділи в кущах за пт, тяж союзний тараном збив гуслю щоб добрати фраг, а в результаті добрали його ....

Опубліковано

Dimon, умене інший серв, хороший) На ньому можна показувати кунг-фу на м41 собаці, вижигати Е100 на фошику з 1 барабана і влітати в попу коричневим безнаказано)))

Опубліковано

Dimon, умене інший серв, хороший) На ньому можна показувати кунг-фу на м41 собаці, вижигати Е100 на фошику з 1 барабана і влітати в попу коричневим безнаказано)))

скажи де? обіцяю не лаятись, не підпирати і не фраготирити у цій утопії!

Опубліковано

скажи де? обіцяю не лаятись, не підпирати і не фраготирити у цій утопії!

285f33a6f705.jpg

Опубліковано

Як на мене, різниці нема де грати. Просто граєш де пінг кращий і все, а "ракі" завжди є.. як на ru1 так і на ru6. Чим ближче сервер, тим менший пінг. Кожні 100 одиниць пінга це 1 секунда затримки. Чим менше пінг - тим більше часу на реакцію в бою.

Опубліковано

тут я готовий сперечатися :)

Раків на 3,6,9 серверах меньше на порядок. 1,2,5 рідко захожу, бо там то стріми то ше якась фігня, весь чат засраний. на 4 ЗДОДЫЗДЫ, ЗЕГАЗ і БЕРДАГ ГОРИТ.

Взагалі, на тіму ніколи не розраховуйте, в жодному разі. В середині бою, коли гарячі голови пішли в ангар - от тоді можна грати

Опубліковано

Тут і сперечатись не треба, все залежить від тебе і рідко від команди. Я наприклад коли заходжу в бій і наношу менше норми свого "дамагу" одразу думаю над тим що я зробив не так і як міг би зробити краще.. бувають звичайно випадки коли зайшов і просто 0-5 рахунок одразу в перші хвилини, ясно що після такого починається "дизмораль".

Опубліковано

Доречі про танк FV4202. Його зараз мають отримати супертестери і вже давно не таємниця що історія з Т34-Т30 зараз знову буде актуальною.

Опубліковано

Тут і сперечатись не треба, все залежить від тебе і рідко від команди. Я наприклад коли заходжу в бій і наношу менше норми свого "дамагу" одразу думаю над тим що я зробив не так і як міг би зробити краще.. бувають звичайно випадки коли зайшов і просто 0-5 рахунок одразу в перші хвилини, ясно що після такого починається "дизмораль".

від тебе, а не від команди? а коли ця команда тебе вбиває/підпирає/...

Опубліковано

Значить, треба терміново викачувати FV4202 і ставити його в ангар. :)

навіщо? в відео сказали що халяви не буде?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...