Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Cобирай и покупай, КВ-1 мега фармер.

не знаю як зараз - але колись, коли це був просто КВ, це точно був мегофармер і мегофановий танк.

я так думаю, щоб гарно світити необхідно карти дуже добре знати!

Опубліковано

Виїхав на 704му

95920dbe2f.jpg 31877e234c.jpg

П.С. Дякую всім хто відгукнувся на рахунок моїх проблем а конкретно НІХТО! От все-таки поганий характер у українця, як придратися до нетак написано слова так мастаків повно а як допомогти словом чи ссилкою так нема таких. Москалі виявились більш корисними ніж танкісти з рідного форуму...

"Печалька" як кажуть

Опубліковано

не знаю як зараз - але колись, коли це був просто КВ, це точно був мегофармер і мегофановий танк.

Был он у меня тоже , после раздела веток КВ-2 гавённый стал , а от КВ-1 радует. ИМХО.

Опубліковано

sasha1132, а шо ти хтів почути - що сервер просто перевантажено і тебе викінуло? В мене таке через день буває, так це ж зрозуміло всім хто грає в танкі. У патчі 0,8,2 просто змінили інформаційне повідомлення яке це пояснює.

ПиСи - нічотак пограв на 704му!

Опубліковано

Победа!

Бой: Вестфилд 10 декабря 2012 г. 9:55:57

Танк: Ferdinand

Получено опыта: 2 492 (x2 за первую победу в день)

Получено кредитов: 36 784

Достижения в бою: «Егерь»

що то за медалька "Егерь" ? не чув

Опубліковано

Продав його,пушка ніяка стала.Не чув нічого поки.

тю... а я тільки прикупити вирішив... на днях відкрив , думав на Т-50-2 буду мего світляком

А нафіга йому пушка? По-моєму і те що зараз розбирає всяких Холодильників та Валянків на ура, а більше і не треба. В мінус заходить коли не повезло, наприклад думав що там дірка у фронті, а там якась ПТшка із фугасом стереже тебе втіхаря. Хоча в мене частіше нуль або до 10 тисяч плюса без ПА.

Опубліковано

sasha1132, а шо ти хтів почути - що сервер просто перевантажено і тебе викінуло? В мене таке через день буває, так це ж зрозуміло всім хто грає в танкі. У патчі 0,8,2 просто змінили інформаційне повідомлення яке це пояснює.

ок, а як тоді пояснити те що за час коли я виключив брандмаузер не було ні одного "викида" з сервера? Сумніваюсь що це елементарне везіння)

П.С. очікуйте майстра на арл в39

Опубліковано

я так думаю, щоб гарно світити необхідно карти дуже добре знати!

:_07: Це ти на КВ світити зібрався ?

Опубліковано

а шо її отримувати - відхватив по самі вуха і в кусти до кінця боя :)

поки відхватував 3х забрав, потім з кущів ще 1.5)))

і не тре ляля навіть з 1-8% я вбивав 2-3 нубася( тупо до борту і карусель)

головне прощитати коли вистріл і тормозити і все...ніх складного

Опубліковано

D.I.M.A, та ладно-ладно, шутю я :)

Маю і я таку медальку на КВ-5, причому навіть не думав її отримувати - якось випадково так в кінці боя в результатах побачив....

РЕЙДЕРА хтось колись отримував?????????????????????))))))))))

всі медальги є в Mykola81 :)

Опубліковано

Тільки що отримав на Т34 Воїна , Стальну Стіну , Снайпера , Захватчика і вилетів з гри .

А скрін зробився , навіть не чекав

post-9119-0-32368600-1355247548_thumb.jp

Опубліковано

Победа! Бой: Малиновка 9 декабря 2012 г. 1:46:31 Танк: Type 59 Получено опыта: 2 097 Получено кредитов: 133 956 32 выстрела, 21 попадание, 21 пробитие, 4140 дамаг +1620 по засвету

Победа! Бой: Мурованка 11 грудня 2012 р. 19:34:37 Танк: Type 59 Получено опыта: 1 155 Получено кредитов: 74 374

Достижения в бою: «Дозорный»

Надамажив я суттєво менше (за 5 пострілів :)), але урон по засвєту набагато більший. З ПА мав би 107,5к чистими просто гарно підсвітивши "лєс чудєс".

shot05lcl.jpg

shot06mkm.jpg

Опубліковано

РЕЙДЕРА хтось колись отримував?????????????????????))))))))))

Я рейдера 1-го маю, на СУ-100 начебто.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...