Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Підскажіть, що краще взяти: Льову чи Т34?

На даний момент схиляюсь до Т34, хоча всі знайомі кажуть, що Льова краще. Дилема (((

Опубліковано

На даний момент схиляюсь до Т34, хоча всі знайомі кажуть, що Льова краще. Дилема (((

Запропоную альтернативний варіант - FCM 50t.

і як він тобі?

Опубліковано

Думаю тут більш залежить від того яку націю качаєш.

На одному не зациклююсь, але все ж таки більше варантів на американцях буде пересадити екіпаж

Запропоную альтернативний варіант - FCM 50t.

Картон.... пробував на тесті... не сподобався

В 9,5 має вийти якийсь там цікавий француз. Не розглядав такого варіанту?

Нове - не перевірене.

і як він тобі?

В мене його нема, так як я ніщесброд. :) Катався пару десятків боїв на акаунті товариша - дуже сподобався. Обзор шикарний, маневровість і швидкість як в ст, пушка точна і пробивна, до 10-ок не кидає. Броні, правда, малувато, але , як на мене, тепер в грі від неї взагалі мало толку.

а чому не ИС-6?

В нього пушка малопробивна і неточна, а броня ш'ється усіма однокласниками на ура.

Тут повністю згідний, пушка така сама як у колишнього КВ-1С на 6 лвл.

Опубліковано

як базу дефити так один, як воїна дати так всім фраги треба...

Победа!

Карта: Фьорды

Техника: JPanther

Урон: 4 392 Засвет: 216

WN8: 13 101 EFF: 11 605

Итого: 6 303(x2) 210 42 996

Награды и Достижения:

• «Костолом»

• «Дуэлянт»

• «Основной калибр»

• «Непробиваемый»

• «Боец»

• «Огонь на поражение»

• Знак классности «Мастер»

http://wotreplays.ru/site/4244097#self

Опубліковано

Виграв 250 голди в конкурсі прогнозів граничних меж в 3 Кампанії, зайняв 5 місце у визначенні межі для отримання камуфляжа (межа 50000 місця) - це перше шо я виграв отак, просто так :)

Опубліковано

Виграв 250 голди в конкурсі прогнозів граничних меж в 3 Кампанії, зайняв 5 місце у визначенні межі для отримання камуфляжа (межа 50000 місця) - це перше шо я виграв отак, просто так :)

вітаю))) на наступний раз щоб виграв прем машину 8лвл

Опубліковано

Я регулярно беру участь тут http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/1159995-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%82%D1%8E%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2/#topmost

Минулий раз виграв 600 голди за квест

Опубліковано

лише недавно відкрив для себе таку фанову машнку як Т-54, а топ пуху взагалі боїв 6 назад... що тут можна сказати, танк - бомба.

він може дамажити: yL1F9.th.jpg, світити 1cfe.th.jpg, танкувати UNpo.th.jpg, але буває і таке MeBO6.th.jpg

Опубліковано

поїхав я 54 на прохоровці на центр, а тут ... по алеї ворог лізе, на гору лізе і всі боком. тільки й встигай стріляти. в результаті 6300 дмг і лише 2 знак бо все по чужому світлу валив. отак, розраховував на бдр а вийшла гра в пт ))))

2v1Ku.th.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...