Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

як краще зробити?

садив екіпаж на КВ-3... 4-ро членів екіпажу були в казармі, ще 2-х добирав

у тих 4-х був на 70% вкачаний перший перк... зараз докачав до 88%, відкрився 1-й перк у 2-х інших

тепер питання - а як вкачувати уміння, на які потрібно 100% володіння усім екіпажем?

тобто як їх зрівняти?

Опубліковано

докачувати танк до еліти, потім ставиш галочку "експ на екіпаж"

а толку? мені не те потрібно

хочу, щоб якось одне вміння на екіпаж качалось і був однаковий процент

це реально?

Опубліковано

Werwolf777, то я не ту кнопку нажав :). Короч качати тільки декілька танкистів не можно. Але після того як поставиш галочку найменш прокачений член команди отримує в два рази більше досвіду. Найшвидше підрівняти танкистів допоможе прем танк відповідного типу, там можно гарно качати екіпаж.

Опубліковано

як краще зробити?

садив екіпаж на КВ-3... 4-ро членів екіпажу були в казармі, ще 2-х добирав

у тих 4-х був на 70% вкачаний перший перк... зараз докачав до 88%, відкрився 1-й перк у 2-х інших

тепер питання - а як вкачувати уміння, на які потрібно 100% володіння усім екіпажем?

тобто як їх зрівняти?

Після того, як докачаєш машину - не продавай і постав "усиленная прокачка екипажа". Найменш досвідчений буде отримувати 200% досвіду. Так і зрівняєш :)

Опубліковано

мля...... як же хреново качати танк 8-го рівня з бандою тупорилих раків....

а так хоцця попробувати оновленого тапка, якому вернули броню....

Опубліковано

madkot, переграв в танки, це коли шукаєш схожість з танками в реальному світі :).

А фото дуже гарне!!!

фото не моє, на жаль, але переграв - то є таке, хоча граю мало зараз

Опубліковано

Идёт серьёзный бой в танчики......

Подошла к мужу говорю: "Тебя к телефону" и даю пульт от телика...

Давно я так не ржала...

Потом еще пол часа от него по квартире бегала..

Опубліковано

шось думаю купити 122-44 по акції, хто що скаже?

скажу що класна пт. коли не до 9 кидає то граю як на ст, дуже швидка з хорошою гарматою. точності не хватає, але якщо впритул стріляти то супер...

Опубліковано

маю таку:) точність дробовика, але як жахне то жахне...але це ніфіга не пт кустодрот... е25 веселіше буде..тому і взяв обидві)

Опубліковано

тікі не СП...якщо є хоть яка голда на акаунті то зроби махінацію...якщо картошка не намутить з цінами то буде все гуд ;)

сушка вийде в 150 грн, але прийдеться чекати наступної акції на знижки

Опубліковано

тікі не СП...якщо є хоть яка голда на акаунті то зроби махінацію...якщо картошка не намутить з цінами то буде все гуд ;)

сушка вийде в 150 грн, але прийдеться чекати наступної акції на знижки

яку махінацію можна детальніше?

бо поки відео не можу глянути.

зараз по акції 240.

Опубліковано

є така фішка як подарунки...вибираєш прем танк 5го рівня( я брав Matilda Black Prince...правда брав на день Валентина по знижці 75%, але не суть)

1.поки знижка купляєш його через клієнт( 1750-50%=875 голди), потім подарунком відправляєш собі на скільки грошей хватить з другого акаунта тих матільд по знижці...

2.по закінченню акції відкриваєш ті подарунки( не пізніше 30 днів з моменту отримання) і отримуєш: 1750 голди і слот.

СУ-122-44 по знижці має коштувати 4725 голди, отже тобі тре відправити 3 Matilda Black Prince( зараз її ціна 102 грн, а має бути 51:)) собі на акаунт і відкрити їх після акції...але повторюсь якщо картошка не намутить з цінами на техніку( можуть вліпити до техніки 30 днів прему і ціна як була так і залишиться 102грн, можливо й виросте), але якщо буде все гуд то СУшка буде коштувати 51*3=? ну і слоти як бонус на всяке барахло

П.С.я так собі прикупив і СУ-122-44 і Е25

Опубліковано

+1 за су122-44.бюджетний фармер.і грати цікаво.(яга8.8 стоїть пилиться)

е25 -машинка для фана. грати набагато цікавіше ніж на су. але не фармить.

P.S. от тільки в якомусь інтерв'ю від ВГ чув, що 122-44 хочуть перебалансувати. чи це правда хз. але якшо попадає до 7лвл-це винос чужої команди.

Опубліковано

є така фішка як подарунки...вибираєш прем танк 5го рівня( я брав Matilda Black Prince...правда брав на день Валентина по знижці 75%, але не суть)

1.поки знижка купляєш його через клієнт( 1750-50%=875 голди), потім подарунком відправляєш собі на скільки грошей хватить з другого акаунта тих матільд по знижці...

2.по закінченню акції відкриваєш ті подарунки( не пізніше 30 днів з моменту отримання) і отримуєш: 1750 голди і слот.

СУ-122-44 по знижці має коштувати 4725 голди, отже тобі тре відправити 3 Matilda Black Prince( зараз її ціна 102 грн, а має бути 51:)) собі на акаунт і відкрити їх після акції...але повторюсь якщо картошка не намутить з цінами на техніку( можуть вліпити до техніки 30 днів прему і ціна як була так і залишиться 102грн, можливо й виросте), але якщо буде все гуд то СУшка буде коштувати 51*3=? ну і слоти як бонус на всяке барахло

П.С.я так собі прикупив і СУ-122-44 і Е25

Порізали це діло , сьогодні бачив плач в жж

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...