Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

хтось ще дивится вiдео того неадеквата ?

Ні в якому разі не підтримую Джова, але чому ти вважаєш його неадекватом? Отіво С*№@ бл@ть є в наявності у кожного танкіста після подібного зливу

Опубліковано

Ні в якому разі не підтримую Джова, але чому ти вважаєш його неадекватом? Отіво С*№@ бл@ть є в наявності у кожного танкіста після подібного зливу

та тому, що в нього стиль поведiнки *я пуп землi, а iншi массовка навколо мене* Це вiн ще коли своiх топив в бою чисто по приколу, показав, та й в цьому ролику теж, нiчого видатного не робив, стрiляв голдою, а пантiв то пантiв. Так, бувають боi, коли команда зливается, а взвод чи окрема людина витягуе й *рiшае* бiй, такий ролик можна глянути, а оцей школотський срач для чого ? Якби не ссилка в цiй темi, то б й думки не було б дивитися його ролики, переглянувши декiлька хвилин цей ролик, зробив висновок, що я не помилявся. Хоча можливо в мене й *предвзятое* вiдношення до нього

Опубліковано

хм... подивився джова... вдома, коли нема нікого граю так само... інколи на роботі, коли нема шефа, то в мене в офісі і не таке почути можно. І не тому що я пуп землі.. а тому, що нерви так заспокоюю :)

Опубліковано

Нерозумію чому в зливах винують ололошів та крабів, і так палко чекають 1 Вересня щоб "школота" пропала з онлайну.

Звісно, по скілу дітвора недотягує і скоріше всього буде тупити в бою. Але я вважаю що кожному поважаючому себе гравцю, який трішки задротить свою стату і має більш-менш прямі руки, навпаки буде набагато лекше перемагати малоскілований рандом аніж грати посеред таких як ти нагібаторів.

Опубліковано

Злив з супертесту

Waffentrager auf Pz.IV ( 9 уровень) 6 Членов у экипажа. Пушка 15 cm (10lvl) Броней не владеет поэтому должна быть скорость, хотя сложно сказать - движок 5 лвлWGV6y.jpg0Z5cu.jpgQAmWD.jpg

Від себе додам , що це самохідні лафети і вони будуть досить повільні . І дуже низький силует

Нова карта

34gTw.jpg

Опубліковано

Нерозумію чому в зливах винують ололошів та крабів, і так палко чекають 1 Вересня щоб "школота" пропала з онлайну.

Звісно, по скілу дітвора недотягує і скоріше всього буде тупити в бою. Але я вважаю що кожному поважаючому себе гравцю, який трішки задротить свою стату і має більш-менш прямі руки, навпаки буде набагато лекше перемагати малоскілований рандом аніж грати посеред таких як ти нагібаторів.

Нічого подібного, нагібатори як правило не зливаються за 3 хв., і не лізуть в ололо раш, і можуть прикрити і допомгти :)

Mykola81, ще одна дрочерсьа карта))) будуть під мостами всі кукати )

Опубліковано

Нічого подібного, нагібатори як правило не зливаються за 3 хв., і не лізуть в ололо раш, і можуть прикрити і допомгти

так не забувай, що "нагібатори" грають не лише за тебе, а і за команду ворога. Так само як і школярі. Якщо ти вважаєш себе "нагібатором", то нагнеш ворожу команду школярів і без допомоги, а з ворожою командою нагібаторів так вже не вийде :)

Опубліковано

Plum, коли загальний скіл рандома вищий, менша вірогідність потрапити в команду в якій 5% на перемогу. З скіловими проти скілових грати цікавіше, як мінімум ти не один в полі, + інші гравці "читають" твій хід думок і без чату і допомагають прокрутити комбінації без "зговору". Раки з 45% не здатні на таке, вони навіть чат не завжди читають..

Додано:

Колись повезло зіграти на підтримці "Туза" (він був соло, я теж соло але вирішив повністю його підтримати), проти скілової команди з купою "фіолетових" ніків. Вижили тільки ми удвох, по дамагу на 2 команди він перший, я другий.

Опубліковано

Якщо ти вважаєш себе "нагібатором", то нагнеш ворожу команду школярів і без допомоги

ооооо в корні не правильне твердження...

яким бы ты атцом не був і які раки б не були в ворожій команді в них тоже є пушки... і коли приїжджає 6-7 танків на 2 танка то зробити практично нічого не можливо.

до-речі, яказ через "статісти нагнуть, ололо" дуже багато слівів.

Опубліковано

ололошки інколи гнуть "крутих ногібаторів" якраз своєю непередбаченістю і відсутністю стратегії. Поки "скілові" гравці повільно вистроюють правильну стратегію по флангах, "школярі" тупим рашом пробили центр і захопили базу :)

Опубліковано

Plum, погодься, якщо виходити з тої тези що грають в танки заради фану, то skill vs. skill завжди фановіше аніж любі інші комбінації skill/newb. Навіть коли твоя команда виграє 15-0, ти не отримаєш стільки фану як від сочного рубілова на рівних.

Опубліковано

ололошки ІНКОЛИ гнуть "крутих ногібаторів" якраз своєю непередбаченістю і відсутністю стратегії. Поки "скілові" гравці повільно вистроюють правильну стратегію по флангах, "школярі" тупим рашом пробили центр і захопили базу :)

Опубліковано

Vadimm, я не про кількість фану кажу, а про твердження "от стане менше школярів і буду вигравати, бо інакше моя команда постійно зливається". Це не так. Бо школярів стане менше як в твоїй команді, так і в команді суперника.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...