Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тю, я на Е100 в основному голдою і пуляю ))), це ж не для фарму танк, і якщо норм настріляв, то в мінус не влітаєш. ну а срібла в мене вистачає, щоб на всіх танках було 30-40% голдових снарідів.

коли 90% пробиваються обичними ббхами?

щось оснаннім часом хреновато пробивається ББ-хами в лоб ...

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Победа!

Бой: Утёс 14 июля 2013 г. 12:43:35

Танк: AMX AC mle. 48

Получено опыта: 2 999

Получено кредитов: 144 674

Достижения в бою: Медаль Рэдли-Уолтерса, «Воин», «Защитник», Знак класcности «Мастер»

Опубліковано

чому камуфляж на ягу стоїть по акції 100 а на кв5 пише 100 коли нажимаєш видає 300? в чому діло?

бо треба фактично 3 камуфляжі (зима, літо, пустиня)

Arden, so sloooooooow

це до чого? там була іронія, якщо Ви цього не змогли зрозуміти :)

Опубліковано

Триндєц! Як зняти лям за 11 боїв? Навіть з премом! Це ж кожен бій овер 100к чистими треба привозити! Хз як у Вас так виходить? Ну правда прем ще, але все рівно...

Побед / Боев 11 / 16 68.7%

Средний опыт за бой 672 1 303

Всего кредитов 105 188

Правда ніразу на премі не виїжав, в основному квас да яга. Були по разу ИСУ та СУ-101...

Чітери блін! )))))

Опубліковано

це до чого? там була іронія, якщо Ви цього не змогли зрозуміти

Та да, іронія - вона така іронія о_О

Доречі, я в себе всі підкаліберні поставив за голду, ібо голди ще є, а кредитів висмоктується дофіга, без према не варта шкурка вичинки.

Опубліковано

А скажіть но мені таке: чому на дослідження французької арти 6лвл AMX 13 F3 AM потрібно чуть не в 2 рази більше досвіду ніж на іншу арту 6лвл іншої нації? Можливо це якась помилка?

Опубліковано

А скажіть но мені таке: чому на дослідження французької арти 6лвл AMX 13 F3 AM потрібно чуть не в 2 рази більше досвіду ніж на іншу арту 6лвл іншої нації? Можливо це якась помилка?

помилка і ше й яка

ссср- 29 800

німці- 28 400

сша- 33 800

франція- 31 900

помоєму не набагато і більше

Опубліковано

Триндєц! Як зняти лям за 11 боїв? Навіть з премом! Це ж кожен бій овер 100к чистими треба привозити! Хз як у Вас так виходить?

Ну правда прем ще, але все рівно...

Побед / Боев 11 / 16 68.7% Средний опыт за бой 672 1 303 Всего кредитов 105 188

Правда ніразу на премі не виїжав, в основному квас да яга. Були по разу ИСУ та СУ-101... Чітери блін! )))))

От ти сам і відповів на свої питання :)

Тільки не кажи що голдою.

Голдою)) Да й зараз базу практично не приходиться збивати о_О

Вожу фугаси тільки в боєукладах де більше 50 снарядів :) а так 50/50 голда/бб

Дивно. Хоча ні, тоді все закономірно. Я возив голду для архікритичних моментів - здивувати пробиттям ваншотного товстошкірого суперника коли мої рішення вирішують ісход бою, наприклад при рахунку 14:14 і розкладах явно не в мою користь. Зробити останній, вирішальний постріл в бою, затащити (як колись на Ауфпантері з 75-мм Коніком проти купи Т34 і Суперпершів) коли ніхто інший цього не може зробити. Коротше, голда для мене була останнім аргументом. Та коли бачив купу твоїх скрінів з видатними досягненнями (% перемог за сесію, валові кредити за бій) то пов"язував це із особистим скілом, а не з донатом=сербоголдою. Виходить що частина скіла перекривається стрільбою сербоголдою, і на це треба робити скідку, таки ВГ досягнув свого.

Опубліковано

помилка і ше й яка

ссср- 29 800

німці- 28 400

сша- 33 800

франція- 31 900

помоєму не набагато і більше

Аааа, в загальному дереві в мене показує 60к, захожу з дерева арти - 30к, захожу з 12т - 60к. То виходить шо з 12т потрібно в 2 рази більше досвіду шоб відкрити? А чьо так?

Опубліковано

Vadimm, ем... Ну якщо взяти 10 боїв, в середньому, то я витрачаю десь біля 6 голдо снарядів, тобто 0.6 снаряда за бій) Повір, голда практично нічого не вирішує :) Раніше голди не було, а я ж таки шось тащів))

До речі, свіжий скрін на сток М103, бб-хи кінчилися, вистрелив 2 голд :)

Y4kPo.jpg

ajWw.jpg

То виходить шо з 12т потрібно в 2 рази більше досвіду шоб відкрити? А чьо так?

Змінюється тип техніки. З КВ на Буратоса теж треба було х*юву тучу опита :)

Опубліковано

Ну якщо взяти 10 боїв, в середньому, то я витрачаю десь біля 6 голдо снарядів, тобто 0.6 снаряда за бій)

Всьо, питань нема, вибачай :)

Дай боже тобі не завтикати і не переключитись назад, з голди на ББ :), вльот там сумашедший, особливо при стрільбі по рухомих/далеких цілях.

Опубліковано

вльот там сумашедший, особливо при стрільбі по рухомих/далеких цілях.

голда йде в хід в випадках коли не туди і не сюди)) а шось робити треба, або коли бій вирішується, щоб "навєрніка"

а так багато вожу, бо бк позволяє :) на М103, наприклад, 20/12/1

Опубліковано

2 день граю. Є деякі незрозумілі моменти.

1. Маю зразу танків, які як я замітив не треба ремонтувати. Граю по черзі ними. Чи потрібно саме 1 грати і його прокачувати? Бвчу що опит іде окремо на кожен танк.

2. При продажітанка куди дівається його опит? Перейде мені чи пропаде?

Опубліковано

1. Маю зразу танків, які як я замітив не треба ремонтувати. Граю по черзі ними. Чи потрібно саме 1 грати і його прокачувати? Бвчу що опит іде окремо на кожен танк.

зайди в обслуживание і постав галочку ремонту автоматом і всі будуть як нові після кожного бою, а самих танків може бути скільки хоч ( але місця купляюься за гроші)

2. При продажітанка куди дівається його опит? Перейде мені чи пропаде?

відкриваєш наступний і продаєш старий, потрібна певна кількість досвіду щоб наступний відкрити....а якщо не дослідиш то досвід так і залишиться на ньому

Опубліковано

катнув ото я т69 на тесті і поняв шо діла не буде. хоча всеодно викачаю і куплю( кактус кактусом а проти тре)

а от D.Max сподобався) 1й бій і майстра взяв( там же на тесті)

Опубліковано

Победа!

Бой: Аэродром 14 июля 2013 г. 21:08:13

Танк: T71

Получено опыта: 2 784

Получено кредитов: 73 340

Достижения в бою: «Снайпер», «Бронебойщик», Знак класcности «Мастер»

Опубліковано

Победа!

Бой: Аэродром 14 июля 2013 г. 21:08:13

Танк: T71

Достижения в бою: «Снайпер», «Бронебойщик», Знак класcности «Мастер»

скікі урона? сам чи взводом? мені цілий день не пре

Опубліковано

Надумав качнути Об. 268, до цього за ПТ-САУ докався тільки до Хетцера :)

Шо там порадите качати по перкам???

Першим ділом ремонт, правильно?)

Опубліковано

Arden, зараз вже мабудь актуально маскування качати. Ремонт звичайно добре - але якщо вже якесь СТ прилетить.. то ремонтуй - не ремонтуй, все одно в дупу насують...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...