Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Alcorsar, ІМХО більше пре Британія, там такий альфа дамаг, що просто очі на лоб лізуть)

А взвагалі вони діаметрально різні Брити і Франци мені здається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Навіть не знаю , як точніше відповісти . В мене більшість гілок ПТ вкачано , але пари топів нема .

Брити --- в основмному це броня , мала швидкість , висока скорострільність , але малий дамаг за постріл . ПТ9 --- крута штука , 120 мм з перезарядом 6 сек , ПТ10 --- калібр 183 мм , середній дамаг голдовим фугасом ---1750 , тобто при пробитті ваншот всіх 9 рівнів . Недоліки --- мало броні , довго зводиться , низька точність , тільки голдою стріляти ну і тебе всі хочуть вбити =)

Амери --- купа непоганих ПТ , в т.ч. і з баштами . Топи --- Т110Е4 гне непогано , в неї є башта , Т110У3 -- те саме , тільки без башти і з трихи більшою бронею

Франки --- з 8 рівня можна танкувати лобом , топові гармати довго зваляться , у 10 рівня є барабан 155мм на 3 постріли , можна забрати відразу ТТ10 . Недолік --- майже хвилина перезаряду барабана і довге зведення

Німці -- гілка пристойна на будь-яких рівнях , крім 6 . Ягдпантери обидві непогані , Федя звір , Ягдтигр теж сподобався . Топа вкачав , але не купував .

СССР --- дуже різноманітні ПТ , качати варто , хоч би заради ИСУ , та й топи --- об268 та об263 добрячі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую що відписали. Читав то про всі гілки, але чомусь захотілось все ж ПТ стаме з тих двох вищенаписаних націй, можливо більше не з характеристик у порівнянні з СРСР чи то німцями, а для того аби мати нову націю в ангарі. От і думаю щось та виберу з тих двох, али поки ще вагаюся. За вільний досвід можливо вдастся добратися відразу до 4-го рівня, а от далі вже прийдеться воювати і здобувати досвід на них самих ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут вибір за тобою . Але самому на топі британському в рандомі грати важко .

На інших рівнях --- франки більш рухливі , ніж брити . Судячи по твоєму ангару , тобі подобаються швидкі машини , тому качай франків . Але вирішувати тобі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

качав Пт-шки америки(швидкі), бритів(броня) і німців(дамаг) - завсім різні машини, але найбільше фана отримую від бритів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ат 15, т28 прот ще не купляв, але британці гнуть ацкі при правильному використанні

зараз катаю ису-152, фєдю, мле 48, вдарився в пт після патчу 0.8.6( після арти)

Mykola81 не в курсі акція " Юбилейный марафон" на яку вітку буде далі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня. Підкажіть, знаючі люди, яку гілку ПТ краще та цікавіше прокачати - французів чи англійців, не можу ніяк визначитись з напрямком. Вибір саме між цими двома націями, так для різнобарв’я. Бо по радянським пішов по гілці ст до Т-54-ки, по німцям - арта ГВ-Пантера, по американцям до Т32. Теперь заманулось ще ПТ-ку спробувати. Буду вдячний за відповідь та поради від тих хто спробував ...

Качай пт французів :_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені ще 110К до Об.263, і будуть вкачані обидві радянські гілки. Вже потрошечки думаю, яка з радянських ПТ краща - Об.263 чи Об.268?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробую кактус французської гілки ПТ, за вільний досвід добрався до 5 рівня, далі вже силами тих ПТ-шок буду пробувати ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Французькі ПТ більш універсальні - як в місті так і в полі. Менша помітність, менший силует (тяжче вицілити), висока швидкість як вперед так і повороту (дуже складно закрутити) - всі ці якості будуть незамінними особливо в партизанських тактиках - коли супротивник не знає твою позицію і коли живих залишилось мало. Наприклад захист своєї бази. Головне в такому разі мати максимальний огляд (труба+орліний глаз+радіоперехват+бойове братство (в ідеалі)+маскування).

Британські ПТ краще годяться для "показових виступів" - продавлювання флангів/оборони, деф напрямків. Хоч вони і вразливі для ст-лт, та навіть в бочину а то й в корму не кожен проб"є з ходу, при закручуванні без вицілювання і не під прямим кутом зустрічі набою з бронею. Але башенки там не такі вже й маленькі в контексті апнутої точності гармат - коли КВ-2 з шайтан-трубою з 400 м наводчику білці в око попадає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю, як кому, але для мене французськi ПТ найгiршi ПТ в грi, реально толком на жоднiй нiчого путнього не досяг :( мабуть не вмiю на них грати, хоча найбiльше кумарить в них дибiльно повiльне зведення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єдине що великий мінус в СССр пт а саме в ису так ще докачатись до бл-10 це просто жах, з тою фугасницею, зробилиби якусь перехідну бл 9 за невеликий опит шоле. але як купляєш бл-10 це все. Навіть 10 коли получать від тебе 700-800 демага задумаются чи варто проти тебе воювати)))) А 10 в ССср огонь)) швидка , лоб нормально тримає, і видає норм.

франци : грав пт 10 лвл, гне дай дорогу имхо решає барабан, а так до неї кал.

сша Пт з башньою так- без них мені зовсім не сподобались.

брити : більшість "младенців" ВОт незнають куда їх бити тому отримуєш багато гроешй від полученого демага, дай їхні пушкі круті :точні, швидкісті, пробиваючі що ще треба.

німці : нічого толком не скажу так як не грав, але в грі я їх не боюсь взагалі незнаю чому.

якось так, ну це суто моя думка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли приходиться тянути бій на стоковому танку:

VqwJc.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lerov, була така ж історія але га тайпі т-34, грав так само з 7лвл,я був в шоці як так можна грати не думаючи, я видав з тої пукалки 1500+- дамага поставивши рекорд того бою...

Дай мені такий тайп 7лвл шо б я тоді з ними зробив:)

Чи ти так само

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 к дамагу

теж менi досягнення ))) я кожен день так )) вже 50 ремкомплектiв е :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж менi досягнення ))) я кожен день так ))

задрот )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приблизно 15-20 битв на ТТ-ПТ 8-10 лвл і буде вам 50к дамагу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нее, в выходные лучше вообще не играть.

мало того что школьники, так еще и печеньки по-старше бухие добавляются.

только что стоит 50В перед ним 5 танков врага. он тупо едет и тупо дохнет и все... ор в чате какая команда нубы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и еще один в коллекцию:

LrtNA.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т25/2 відмінна пт! поки-що відіграв небагато на ній. ще стокова, але вже подобається

а після останнього бою я ... задумався. рекорд опита 2188 (до цього був на ИС-3 - 2136)

а що було б якби я виграв коли надамажив більше 3,5к

S6Tc4.jpg

W3gi1.jpg

http://wotreplays.ru/site/1062052#self

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...