Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Т20 класний танчик (навіть сток), перш гірший на своєму лвл (стоковий - взагалі жах), М46 вже краще (стоковий теж погано), М48 - просто супер (що сток що топ ;) )

Опубліковано

я такого лвл техніку. купляю коли. на них акція якась(-30 чи зе щось)

так я і купив т20 і на пару йому 30.02D, якого так і не довів до топ

після т29 т32 мені кактус( може тому що рідко його викатую)

Опубліковано

w1se, добре, давай сухі цифри.

Я вернувся в танки 2 тижні назад і граю взводом десь 4 дні і тільки на Т29. Думаю моя статистика 84% (157 боїв/132 перемоги) багато про що говорить.

Випадковість? Фарт?

Добре, є в мене товариш, то в нього:

АТ 8 - 81%

АТ 7 - 86%

АТ 15 - 75%

Tortoise - 74%

(чисто взводна техніка, інша розбавлена соло рандомом, то там 60-65%)

Так от, до чого це я? Я НІКОМУ не нав’язую певний стиль гри, кожен грає як хоче, як йому подобається, як може.

Стада в рандомі - це да! Але з ними можна боротися.

P.S. В ротах грати не цікаво, бо тупо і одноманітно.

Опубліковано

ну і я напишу: соло 45-52% перемог

взводом троха краще, бо знаеш що є хтось хто прикриє тебе і не затупить в самий потрібний момент

ат7 грав соло майже постійно...вона і без совзвода гне(десь недавно викладав скріни і реплей де я один розібрався з 5 нубасями...кому цікаво найдіть гляньте)

Опубліковано

Можна гнути соло... В мене був чисто соло рандом 56% перемог, далі почалися роты.

Деякі танки мають 60%+ соло рандома, але зараз рівень гри ЗНАЧНО впав. Раніше такого не було, коли ти сам на одному фланзі бодаєшся з 3-5 противниками, а на іншому 14 крекерів зливаються.

Я не кажу, шо взводом буде 100% перемог, але 70-80% це більше чим реально.

Опубліковано

Рекорд по дамагу побитий)

X6RVQ.png

П.С. якби не артобл.док на батарті зі статою 64 (посадив мене на гуслю в котре і я не встиг починитись) то було б набагато більше

1 Взвод грамотно грав правда в кінці залишився 268 проти фулового е75 і артобата який грав з ним в хованки за камнем

Той самий біг до рубрики про "Союзників"

0eCMy.png
Опубліковано

Arden, я просто висловив свою думку.

Як ти замітив рівень гри конкретно впав, незнаю, можливо це через літо і ололо-школоло дає про себе знати, але зараз мені дуже важко стало грати.

Взводом, звичайно, легше бо є хелпа і т.д. але 2-3 танка, на даний момент, в полі не воїни.

Опубліковано

Не вважаю, що граю добре, та і не багато граю, але при _виключно_ соло грі маю 49% перемог, а на деяких танках і більше (КВ-5 -- 51%, КВ-4 52%, ИС-3 55%, СУ-85 взагалі 62%). Так що, при трохи пряміших ніж в мене руках і при витраті більше ніж в мене часу, мати 60% без взводних/ротних боїв -- абсолютно реально.

Опубліковано

Нафіг вам та статистика.В мене 28 танків в ангарі,граю під настрій, 36500 боїв(53.5%), щоб мати вище 60% треба кожен танк починаючи з перших вести 50%+,а цене так просто,коли була акція "15 перемог" я за 2 години на Т-34-85 і ВК 3601 взяв 15 з 20 боїв,і пару боїв витянув і те і се за рахунок стажу :),але тільки сів на вищі рівні все- і не пруха.і сам тупив і те і се :).Як би ти добре не грав полоси будуть по-любому,особливо у рандомі,не заморочуйтесь і грайте для задоволення,а кращою оцінкою будуть відгукі союзників у бою :)

Опубліковано

Про комфортність взводного бою. Одна справа коли скіл взвода дозволяє їм доживати до другої половини бою і дохнути одночасно. Тут велику роль грає зіграність, розуміння з пів-слова, однакова "чуйка", само собою індивідуальні вміння і вміння прикрити собою ваншотного колегу. Інша справа спонтанний взвод, де гравці хоч і мають високий відсоток перемог (імовірно набитих в ротах), але не мають усіх тих особливостей зіграного взводу. Я у взводі відкатав десь з 1000 боїв, спочатку було туго, напарник був нубом, тому і я не особливо заморочувався, відповідно і відсоток перемог був низький. З часом зігрались настільки що тащили кожен другий бій (в нас було моїх 51 + 45-46% напарника перемог по акаунтам) і багато хорошого читали про себе в чаті. Некомфортною була гра саме тоді коли грали в парі світло+арта, СТ+ТТ і тому подібні конфігурації, де сенс зводився до того що тупо вдвох заходили в бій. Навіть різниця в індивідуальному скілі накладала величезний відбиток на комфортність, толи мені чуйка вже підказувала хто куди поїде і що з того вийде і доводилося це все розжовувати напарнику під час відліку, або коли вдаряє в мозок мисля як обдурити ворога якщо подіяти вже, але напарник про це ще не здогадується, в результаті дуриш сам і по ходу щось пояснюєш. Плюс залежність від усіляких "задзвонив телефон", "мама кличе їсти супчик", а ти стоїш біля фулового АФК а кругом вороги :)

А соло - завжди комфортно і менш відповідально, Микола вище все розписав.

Опубліковано

мати 60% без взводних/ротних боїв -- абсолютно реально

Абсолютно не реально :) Можна повірити на слово.

55% і 60% - це дві аааабсолютні різні речі при овер 10к боях.

5% це 555+ перемог підряд о_О і кожний злив збільшує цю кількість.

Інша справа спонтанний взвод, де гравці хоч і мають високий відсоток перемог (імовірно набитих в ротах), але не мають усіх тих особливостей зіграного взводу.

Коли створюють взвод 60+ дивляться на % перемог, а також дамаг (що найважливіше), фраги і виживаємість.

І коли є це все, можна сказати, що гравець грає на перемогу і може САМ щось зробити. А коли таких гравці 3?

Якщо команда не зливається в перші 2-3 хв і вороги просто не розривають числом - це майже профіт.

Я сам думав, що це фігня, але цифри говорять самі за себе.

P.S. Хотів не заморачуватися % перемог, але не виходить))))))

P.S.S. Сьогоднішній вечір - 20 перемог, 5 поразок

Опубліковано

Arden, на кожного гравця 60+ є своя Т92 або ГВЕ а в особливо принципових для ВБРа випадках - і Гріль (в РЛН було відео з ваншотом М103) і тільки не треба казати що скілові гравці ніколи не вигрібають повний дамаг від арти.

Ну а вопщєм, то ти вже статодрочєр :)

Опубліковано

Хлопці Arden правий. Дуууже багато гравців з великим % перемог в соло_рандом ні-ні - тільки взвод або рота, і тоді гнуть. А в соло, в команді що зливається - він такий самий звичайний фраг, тільки трошечки розумніший за інших.

Опубліковано

Valera не згоден...не факт що він розумніший, може за нього думають в ротах чи взводах...вже бачив таких

грав я тоді на кометі з 8 лвл карта хайвей вроді, багато ст..я за 20 сек описав що тре на ст дефити поле і по факту туди поїхали я стоковий Ис і т-34-85 проти взвода тип 59(3 шт)+ ше тап були пт

наші ж ст тупо подохди не доїхавши до города, зате я наслухався в чаті що я дно і т.д давши 1.5 к дамагу(що потім виявилося майже рекордом того бою)

мораль така що не було оленеміра в мене, як я потім глянув їх стату через сам клієнт, то виходть я з своїми 51% просто нубас проти них...тап по 15-25к боїв і стата 53-55%(принципово дивився по ст)

питання: як *** я знав кудою вони поїдуть а ці мажори ні?

хто тоді за цих йолопів думає?

Опубліковано

Так що, при трохи пряміших ніж в мене руках і при витраті більше ніж в мене часу, мати 60% без взводних/ротних боїв -- абсолютно реально.

ващє не реально!

Хіба грати та техніці не вище 5-го левела )), бо тільки сідаєш на 9-й чи 10-й, просто охрєнєваєш від союзників які умудряються лізти по одному на ворога, і дохнуть на 2-3 -й хвилині бою.

Навіть я коли був ще повним нубом, чогось до такого не додумувався )

Опубліковано

В мене на нижчих левелах % завжди значно нижчий, ніж на вищих. 9-10 поки не пробував, а від 7-8 кайфую.

Опубліковано

по 15-25к боїв і стата 53-55%(принципово дивився по ст)

а це і не круті гравці, це так...

я про себе не можу сказати, шо я крутий гравець, просто хороший.

але от що напрягає (нів’якому разі не спримайте на свою адресу) - це гравці які їдуть і десь вмирають за пару хвилин, а потім кажуть, шо статисти це фігня, бо вони не затянули бій 3-е проти 10 ворогів, але те, що вони зробили рахунок 11<15, коли за 3 хв. бою було 0<7 нікого не цікавить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...