Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

похвалюсь

XkNxj.jpg

FoTb4.jpg

купу досвіду набрав по акції

щоправда дамагу небагато. я в топі був і багато хто для мене ваншоти

Опубліковано

взводом треба грати, хлопці, взводом.

12 перемог 4 поразки

Не можу , часто відхожу , та й не люблю . Взводом -- це треба клято сидіти годину чи дві . А так зігра бій , попив чаю , щось зроби , знову зіграв , зайшов на форум і т.п.

Опубліковано

справа в тому що я той бій на провінції грав як справжня пт :)

а друг був на пт, і в сумі ми надамажили більше ніж всі інші

Опубліковано

Продав. Тепер або буду користуватись кумовим акаунтом, або почну з нуля, або покладу куй на цю гру. Ще не вирішив :):0152::_42:

Опубліковано

Новий власник в цій темі не відписувався вроді ніколи, та й його нік вам ні про що не скаже, він не активний форумчанин, 95 постів, зареєструвався троха більше року назад. Досвід в танках казав що якийсь має, але скільки тисяч боїв я не в курсі. Тепер буде 20 :)

Я так зрозумів що хтось із наших танкістів його на мене навів, бо хтось обіцяв, не пам"ятаю тільки хто. Собі замутив новий акк, пограв троха, заробив навіть майстра на Т-60, ну нафіг цей кактус заново, зніс клієнт. Алілуя!

Опубліковано

Чогось я не вірю,що це на завжди.З цієї наркоманської,танкістської голки так просто не злізеш.Черв'як буде точити постійно :)

Опубліковано

А я надіюсь що назавжди :)

Єдиним варіантом бачив для себе продажу акаунта, бо і нести було тяжко, і викинути шкода, все ж таки кровні були вкладені. Та й дружина пиляла, зараз за шампанським відправляє в честь такої події :) А новий акк - то дійсно кактус в порівнянні з попереднім, незвично при повністю живій команді бачити на радарі своїх 1-2 гравців, хронічна нехватка досвіду і грошей, ну його нафіг. Раніше хоть прем 2 левела дарували одразу, можна було фармити. На старому залишалось пару тисяч до ще одного 8 левела, купив би Індєйку, але хз чим там новий власник зацікавиться.

Опубліковано

щоб з цієї гри злізти потрібно зайняти себе роботою вечорами, або знайти іншу цікаву гру. В мене були перерви по 1-2 тиждні, потім по пару боїв в день все рівно хоцца зіграти. А свій час, потрачений на цю гру, я взагалі не можу оцінити, тому і свій акк продати не реально :)

Опубліковано

16 перемог, 1 поразка

нова рубрика "Союзники"

зверніть увагу як героїчно воювали ці скіловані гравці у низу списку

MK5WT.png

QxdXw.png

Опубліковано

Кличу капітана)) Чи ти про взвод, який ну дуже мало надамажив??? Так олені :)

Якщо в Вашій команді є в звод 60+ і команда не льється за перші 5 хв, то в 99% випадків це перемога.

Опубліковано

снаряди дорогуваті, але якшо наносиш урон то в + або виходиш на 0

частіше. в плюсі за рахунок. башні

Опубліковано

снаряди дорогуваті, але якшо наносиш урон то в + або виходиш на 0

частіше. в плюсі за рахунок. башні

шось все быльше і більше хочется купити т29 ніж т20))

Опубліковано

Якщо в Вашій команді є в звод 60+ і команда не льється за перші 5 хв, то в 99% випадків це перемога.

Ти тут так активно продвигаєш тему шо якшо граючи взводом будуть одні перемоги?(більшість) То фіг тому правда, бо ВБР він і в африці ВБР.

Можна грати хорошим взводом (як ти кажеш 60+) і виграти 5 з 20, а можна соло як вчора в мене за 16 боїв - 15 перемог і 1 нічия. Як би ти не тащів взводом чи соло, всеодно найдуться олені, які тебе слиють. Я вважаю, що в рандомі іде 70% удача, і вже 30% скілл. Якшо не "фартить" одразу, краще зовсім не грати.

Щодо скілових взводів, була така ситуація - ми з авое попали в самий-пресамий низ сетапа на Хелкатах (6лвл). Всі інші були 7-8 лвл, а в топі за нас на прем танках 8 лвл (китайці, кв 5 і т.д.) був взвод тузів і ше куча "фіолетових" тіпів. Шанс на перемогу був біля 95%. І шо? - слили, причому не в перші хвилини... А в кінці виявилось, шо ми на своїх картоних 1.5 шотних хелкатах, набили більше ніж ті самі тузи і т.д. Причому 85% команди зробило не більше 2 вистрелів з дамагом, з них пятеро взагалі 0. (є скрін)

І таких ситуацій багато.

Мораль цей басні такова - поки ще немає якогось способу змагатись з ВБР'ом в рандомних боях.

А для підняття % перемог - тільки роти. (імхо)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...