Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Foross, дивись передачу «Пока все в танке» - тепер про деякі акції не буде повідомлень на порталі, про них будуть казати лише в цій передачі. Зараз акція іде на франців до 7 рівня: 1-5 рівень знижка 50%, 6-7 - 30%.

klas)

я так розумію, що акція не на усі франц. танки, а тільки гілка батчата до 7 рівня.

Опубліковано

Foross, дивись передачу «Пока все в танке» - тепер про деякі акції не буде повідомлень на порталі, про них будуть казати лише в цій передачі. Зараз акція іде на франців до 7 рівня: 1-5 рівень знижка 50%, 6-7 - 30%.

див відео з 6:16

Опубліковано

Милиция Беларуси раскрыла кражу виртуального танка из он-лайн игры

Будущее наступает. Реальные правоохранительные органы защищают виртуальную собственность от реальных краж. И смеяться тут не над чем. Танк, если разобраться, столь же виртуален, как и деньги на зарплатной карточке. И борьба с киберпреступностью не может зависит от профиля и характера использования виртуальной собственности.

"Милиция Беларуси раскрыла дело о похищении виртуального танка у пользователя онлайн-игры World of Tanks, сообщает «Беларусь Сегодня».

Жалоба на «кражу» ранее поступила в Оршанский ГОВД. Пострадавшим оказался 30-летний военнослужащий. В своем заявлении он написал, что кто-то взломал его электронную почту и, воспользовавшись этим, перехватил доступ к его (военнослужащего) игровому аккаунту в World of Tanks.

«И теперь он не может продолжать игру, — описывала газета положение, в котором оказался пострадавший. — А также пользоваться премиум–танком, который приобрел за 300 тысяч рублей» (300 тысяч белорусских рублей — примерно 35 долларов).

К делу подключились специалисты отдела по расследованию преступлений в сфере высоких технологий. Через несколько недель «угнанный» в игре танк удалось разыскать. Как рассказал представитель прокуратуры Витебской области Михаил Сащеко, новым хозяином виртуальной машины оказался школьник из Докшицкого района, который приобрел ее у своего сверстника, 15-летнего Антона П. Последний и оказался виртуальным «угонщиком».

Уголовному преследованию несовершеннолетний похититель подвергаться не будет. Возможно, его накажут в административном порядке (оштрафуют).

Аналогичный случай «кражи» танка был зафиксирован в прошлом году в Гомельской области.

World of Tanks — многопользовательский танковый симулятор, запущенный в 2010 году.

По данным компании-разработчика на март 2013 года, число зарегистрированных пользователей игры превышает 50 миллионов человек."

Опубліковано

Сьогодні "перло" на всьому крім буратоса)

Куча медалькок, куча фану, десь %75 перемог шо соло шо взводом :0155:

Декілька кращих битв:

1) тупо з самого початку стояв в одній позиції (і навіть не в кущах) і пацантре по 1 боком їхали на вірну смерть:

edYxr.jpg

2) такій собі нежданчік для мене) рога рулять :0165:

EKz0n.jpg

3) Луцьк рулить - 13 з 15 фрагів на взвод як наслідок "Весомый вклад", і якби я ше б не злився як лох останьому тіпу стали би братами по оружию...:

EKuTs.jpg

Опубліковано

Сьогодні "перло" на всьому крім буратоса)

Куча медалькок, куча фану, десь %75 перемог шо соло шо взводом :0155:

Декілька кращих битв:

1) тупо з самого початку стояв в одній позиції (і навіть не в кущах) і пацантре по 1 боком їхали на вірну смерть:

edYxr.jpg

2) такій собі нежданчік для мене) рога рулять :0165:

EKz0n.jpg

3) Луцьк рулить - 13 з 15 фрагів на взвод як наслідок "Весомый вклад", і якби я ше б не злився як лох останьому тіпу стали би братами по оружию...:

EKuTs.jpg

і я там був на стоковому ARL44 :)така в мене башня кумедна

Опубліковано

Ви,танкісти,звісно вибачайте,мовчав до останнього. Але,якщо змога,не туліть які небудь скріншоти і скільки влізе. Дуже часто читаю тему з телефона,поки завантажиться проходить вічність.Хіба щось видатне,феєричне. Дякую за розуміння.

ЗЮ. Нікому,нічого особистого.

Опубліковано

Ви,танкісти,звісно вибачайте,мовчав до останнього. Але,якщо змога,не туліть які небудь скріншоти і скільки влізе. Дуже часто читаю тему з телефона,поки завантажиться проходить вічність.Хіба щось видатне,феєричне. Дякую за розуміння.

ЗЮ. Нікому,нічого особистого.

Ок :0151:

Їхав по Т-70, а решта побічний ефект

tzUB.jpg

3z5FT.jpg

Купив, щоб новеньких (для експерта) повиловлювати

Опубліковано

треба три темки окремо: щоб мірятись, щоб флудити і щоб вайнити.

І ще одну для смартів :_04:

А якщо серйозно, може на кожен танк по окремій темці ?

Опубліковано

Ну добре,якщо для тебе це так особливо...

Ну серйозно,козаки,ті простині просто не реально відкривати. Це ж не важко...

Опубліковано

ну нахера!?!?!?! нахера оцей перепостінг??? накуя???

шоб було до*** не я 1й не я останній... передивляючись потім ту сторінку хтів змінити але чарівна кнопка "изменить" пропала

Порадьте 2 лвл. для "нагіба"

Т18 напевно?

Але на лт буде легше виловлювати потрібні танки

а яка доля в су-26?

Опубліковано

Порадьте 2 лвл. для "нагіба"

Т18 напевно?

Але на лт буде легше виловлювати потрібні танки

а яка доля в су-26?

До чого тут су -26 ??? :0157:

Опубліковано

До чого тут су -26 ??? :0157:

та часто ти її викатуеш з ангара? бо я вже тоже подумую міняти фан машину

а на рахунок 2 лвл дивлюсь бт-2, м2 лт, т2мт

Опубліковано

На другий рівень або Т18, або Тетрарх (якщо є, звісно). На останньому граємо з батьком разом у взводі з усім обладнанням та камуфляжем. Запам'ятайте, що граючи в такій комбінації у вас ніколи процент перемог на Тетрарху не буде менше 50%.

А якщо у вас на ньому буде дуже багато боїв, то це суттєво підвищить і ваш загальний коефіцієнт!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...