Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

B1 і BRD - 2 самих унилих відра

Да це капець... Я вже так матюкався вчора, так матюкався!) Якшо команда норм, то поки кудись доповзеш то вже всіх розберуть... Світишся мало не на всю карту... Витанкувати нічого не мона... Ш’ють всі. А само пєчально це разброс...

Але треба якось цей кактус жувать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Podorozhniy, вчора були якісь проблеми, народ вилітав з гри цілими командами, а загружалися вже не всі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

B1 і BRD - 2 самих унилих відра на яких доводилось грати, навіть той amx40 i M3Lee залишили куди краще враження.

п.с. відкрив для себе нову фанову машинку, але все-таки запізно...

8SeyK.jpg

vCAIB.jpg

bhTj5.jpg

Один бій не показник фановості. Хоча (об'єктивно кажучи) на Джамбо так і не довелось покатати.

M3Lee - ніколи не вважав його УГ, навіть навпаки. BRD - нормальна прохідна машина, принаймі раніше була.

Ось як так часом може бути?post-6258-0-82697400-1381348896_thumb.jp

Вороги АФК були?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бордівці підскажіть 30-40-50 фпс при середніх настройках нормально?

і ще появився туман при зміні настрйок, його якось можна виключіти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залежить від відеокарти. в Мене 7850 при максимальних настройках 50-60

Туман виключав за допомогою якогось мода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да це не той туман що мод виключає.

хіба тілкьи від відюшки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивись загрузку проца, якщо не грузить його на 100% то виходить шо відяха.

Розраби казали шо улучшили графіку для сильних відях, то може і ти включив шось із "улутшайзерів"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так "улутшена графа" середня, проц норм колбасить відющка теж сильна

все якесь таке ярке стало капец)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конфіг який ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конфіг який ?

AMD A6 3670k 4gb 1333 geforce 650 ti boost 1gb 192/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

B1 і BRD - 2 самих унилих відра

Да це капець... Я вже так матюкався вчора, так матюкався!) Якшо команда норм, то поки кудись доповзеш то вже всіх розберуть... Світишся мало не на всю карту... Витанкувати нічого не мона... Ш’ють всі. А само пєчально це разброс...

Але треба якось цей кактус жувать.

далі Арлєкіно (АРЛ 44) - трохи полекшає - пуха супер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foross, туман вимикаэться в налаштуваннях графіки - Дальность отрисовки объекта. Постав далеко, чи максимум, не памятаю точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бордівці підскажіть 30-40-50 фпс при середніх настройках нормально? і ще появився туман при зміні настрйок, його якось можна виключіти?

комусь і 20 нормально а комусь нище 70 вже "лагає". Дивись по самій грі а ще краще повирубай непотрбні функції типу вода, дерева сліди руйнування тінь і т.д. і тоді буде максимум фпс який витягне твій жестяк.

Туман при всьому їзда, після постілу, руйнування обєктів поворот чи просто в прицілі коли дивися далеко?

Дальность отрисовки объекта. Постав далеко, чи максимум, не памятаю точно.

це завжди ставиться на максимум ібо це самий головний параметр без якого гра стає неповноцінною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дві новини: 1 -не офіційна, 2 - офіційна

0q2JFvHO5Ec.jpg

Акция «Дальнобойщики»

Акция продлится с 11 октября 10:00 (МСК) до 14 октября 9:30 (МСК).

Во время акции игроков ожидает:

- Ускоренная в два раза прокачка экипажа для всей техники, вне зависимости от типа, уровня и нации.

- Скидка 30% на покупку ПТ-САУ и САУ VI–VII уровней (включая премиум технику), вне зависимости от нации.

- Увеличенный на 30% доход на ПТ-САУ и САУ VI–VII уровней (кроме премиум техники), вне зависимости от нации

Ссылка на источник новости:http://worldoftanks.ru/ru/news/11/truckers_10_10/

pPG6uCC93lQ.jpg

:_07:

OBW9elkZlUw.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конфіг який ?

А в тебе не конфліктує вбудоване відео з основним ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конфіг який ?

а як це взнати?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це завжди ставиться на максимум ібо це самий головний параметр без якого гра стає неповноцінною

тобто ти приходиш, та настроюєш цей параметр Forossу, що такий впевнений?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну и ведрище этот BDR G1 B, это просто что-то анбеливебл... ни скорости, ни брони, ни пухи... а нет альфа есть, но косая пухааааа... и перезарядка... как на нем играть??

я б порадив би проходити французькі ТТ після СТ (СТ щоб були на 2 рівня вище актуального ТТ) - таким чином на BDR G1 B, АРЛ 44 та АМХ М4 (1945) топ пухи були відкриті по дефолту, так само деякі двигуни... Плюс поки доберешся до першого барабанщика руки будуть під нього вже випрямлені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и всеровно это ведрище!!!

EHV4y.jpg

2J3T5.jpg

я б порадив би проходити французькі ТТ після СТ

та да, але вже буду жувати цю гілку далі))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п.с. відкрив для себе нову фанову машинку, але все-таки запізно...

8SeyK.jpg

vCAIB.jpg

bhTj5.jpg

Один бій не показник фановості. Хоча (об'єктивно кажучи) на Джамбо так і не довелось покатати.

В кожного свій показник фановості ;)

Танчик має прекрасну броню для свого рівня і мега читерську башню - з прекрасними кутами нахилу і маской в добрих 170 мм. Це просто Царь горбів (схоже як Т29 на свом рівні).В топі можна і треба сміливо йти в перших рядах, і покі кваси і хелкати не розуміють чого не пробивається, в тебе є купа часу щоб їх розібрати. І саме це мені приносить купу фану;) Зараз правда внизу сетапа чесати спинки по 10-50 дамага виглядає якось дуже печально... А раніше, коли голда мала 150мм пробиття цей пончик мабуть "давав жизні" всім) Ось і жалію, що не замітив його раніше..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто ти приходиш, та настроюєш цей параметр Forossу, що такий впевнений?

:_22:

Провокація ? :_09:

Пруф

бордівці підскажіть 30-40-50 фпс при середніх настройках нормально? і ще появився туман при зміні настрйок, його якось можна виключіти?

комусь і 20 нормально а комусь нище 70 вже "лагає". Дивись по самій грі а ще краще повирубай непотрбні функції типу вода, дерева сліди руйнування тінь і т.д. і тоді буде максимум фпс який витягне твій жестяк.

Туман при всьому їзда, після постілу, руйнування обєктів поворот чи просто в прицілі коли дивися далеко?

Дальность отрисовки объекта. Постав далеко, чи максимум, не памятаю точно.

:0094:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конфіг який ?

а як це взнати?))

Не знаю , але в людей в ноутах з двома картами часто буває подібна проблема --- запускається все на слабкій карті , а дискретна простоює .

В тебе в проц вбудоване відео АМД і в слоті стоїть карта конкурентів . Порий форуми компютерні .

В мене на слабшій карті фпс 60-80 на максималці з відключеними ефектами ( дим , вибухи , сліди гусениць --- не подобається )

Як варіант --- продай проц і материнку і купи Інтел :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, дивно.. навіть не уявляю як воно так зробило... чес слово :) Сижу зара і от не розумію :)

Мабудь десь щось глюкануло, бо ж виділив фразу і нажав "Ник или цитата".

Foross в мене ноут теж по замовчуванню вибирав слабшу відюху, в налаштуваннях відеоадаптерів вручну вибирав для кожної гри кращу відеокарту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обто ти приходиш, та настроюєш цей параметр Forossу, що такий впевнений?

тобто мені потрібно до нього йти щоб в настройках поставити максимальну дольность отрисовки? 77f6fbde3158.jpg

папка в допомогу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...