Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

приблизно 15-20 битв на ТТ-ПТ 8-10 лвл і буде вам 50к дамагу

ну-ну, вчора відкатав 21 бій, і хер там накостиляв 50К, тре якусь дамажну ПТ, і не зливатись, тоді за 15-20 і накидаєш, а так як писав маньяк треба біля 30 боїв, але в мене на них зараз немає часу )), максимум 20 можу..

Опубліковано

Щоб голдою стриляти? Не повторюй помилки тих хто взяв кв-5!

Хоча я ще обзор не дивився, але Ісопанцер поганого не радить.

Опубліковано

Не знаю как будет, но на даный момент лучше - это Т34.

Щоб голдою стриляти? Не повторюй помилки тих хто взяв кв-5!

КВ-5 не продається вроді.

До-речі, вчора трохи грав то грязними по 80к+ приносить з премом КВ-5

Опубліковано

В даний момент Т34 кидає до десяток дуже часто, але з його пушкою вони пробиваються на ура, а ось у КВ-5, ИС-6, з цим явно проблеми :), не знаю як потім буде, може понерфлять, але зараз це точно кращий прем ТТ. (це тільки моя думка, і вона від вашої може відрізнятись ;)) Єдиний мінус- довгий перезаряд. Тим більше арт поменшало, можна танкувати :), зате кустодрочерні ПТ дістали вже :_07:

Опубліковано

Fantom, ну КВ-5 до ТТ-10 не кидає, але він з ТТ9 вже має проблеми :(, а кидати до них його стало дуже часто. Тай сіська радиста (який ідіот придумав таку конструкцію танка?..) тепер ш'ється на ура всіма танками....

Опубліковано

Я на кв-5 вже забив, це не гра а мука! Ні фану ні фарму! з 10 боїв перші два був з 8ками. ОМГ. 3-4к дамагу, 50-60к чистими і я радий як слон. Далі онлі 9 і ніфіга не спрливаю... Плюнув і сказав що більше на ньому грати не буду!

Опубліковано

а який простий танк на вашу думку (не прем) найкраще фармитЬ? бо бачу щось стрібло кінчаєтся)

тт америка 5-6 лвл( т1 хеві і м6)

ну і су-100 в правильних руках, 3601

більш ненаю)

Опубліковано

Є секрет як на танках 6, 7, 8 лвл практично завзди бути в топі, в 98% відсотків випадків) За 80 боїв на Т32 я ТТ10 бачив лише 2 рази, і 9 лвл теж стільки само :_12:

Моя стата на Т29 тому підтвердження:

T29 HT US 7 202 84,16%

З КВ-5 цей фокус теж працює, а проти 8-мок реально воювати.

Опубліковано

а який простий танк на вашу думку (не прем) найкраще фармитЬ? бо бачу щось стрібло кінчаєтся)

ой... фармити на простих танках якось не тойво... але зараз часто акції типу "+30% доходность на такому то танку" дивись який в тебе є, і на ньому під час акцій маслай, досить нічого тоді буде :)

Є секрет як на танках 6, 7, 8 лвл практично завзди бути в топі, в 98% відсотків випадків)

і? де секрет ? не ставити топ башню ?

Опубліковано

Є секрет як на танках 6, 7, 8 лвл практично завзди бути в топі, в 98% відсотків випадків) За 80 боїв на Т32 я ТТ10 бачив лише 2 рази, і 9 лвл теж стільки само :_12:

Моя стата на Т29 тому підтвердження:

T29 HT US 7 202 84,16%

З Т29 цей фокус теж працює, а проти 8-мок реально воювати.

і який секрет? сказав А кажи і Б)

ой... фармити на простих танках якось не тойво... але зараз часто акції типу "+30% доходность на такому то танку" дивись який в тебе є, і на ньому під час акцій маслай, досить нічого тоді буде :)

Є секрет як на танках 6, 7, 8 лвл практично завзди бути в топі, в 98% відсотків випадків)

і? де секрет ? не ставити топ башню ?

да в том і пролбема немає в мене таких))

Опубліковано

Кажи давай, не томи душу!

TOP SECRET :_12:

Збираєте взвод з 3 гравців і йдете на 5, 6, 7 сервер (працює на всіх, але тут найкомфортніше).

Клацаєте В БІЙ ждете 5 секунд, якщо протягом 5 секунд не кидає в бій жмем Вийти з боя і таку процедуру повторюємо аж поки не кине в бій протягом перших 5 секунд. Буває китає раз за разом, але інколи прийдеться поклацати, головне не перетримати 5 секунд. Найкомфортніше працює на 7 лвл.

Просто так зроблений двіжок гри, а його поки міняти не збираються.

Чи працює соло я не знаю, скоріше всього, що ні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...