Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сцуко, мені до Т92 ще 100 тищ досвіду.... і так впадло грати на тому М40/43 ))), то команда нубів, то рандом коні мочить, при повному зведені снаряди хз куда летять.... Як накостиляю 4-5 к дамагу, команда в 99% зливається, як 1500 так бл..дь перемога....

Прокачав Федора до топа, весчь !

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А я забив на арту - всю продав (брелок су -26 залишив)

Вигідно зараз ГВТ купувати, а мені впадло, не буду принципово

Опубліковано

lerov, правильно, бо нема смислу тратитись на те, що не збираэшся далі качати... краще щось для прокачки придбати, чи для души :)

Опубліковано

lerov, і шо, Лору 155 51 продав? А нафіга до патчу, якщо після - вигідніше? БЧ не цікавить? Чи ти Лору і не брав? Я розумію ГВТ/ГВЕ, то да, сарай ще той, але чого французи нє? Мені ця гілка подобається не гірше американської - за рахунок швидкості зведення/стрільби/руху, розмірів, практичності. Світляком непагано працює, навіть без оптики. Вчора поки наші базу захоплювали встиг всю Піщану річку об"їхати в пошуках 6 фрага у вигляді сородіча... Багато хто з тих хто катався на тесті каже що арта фактично не нерфиться - стріляє приблизно так само точно, а мінус 5-7 сек для скорострільності - не критично, просто рішення будуть більш обдумані.

Опубліковано

lerov, і шо, Лору 155 51 продав? А нафіга до патчу, якщо після - вигідніше? БЧ не цікавить? Чи ти Лору і не брав? Я розумію ГВТ/ГВЕ, то да, сарай ще той, але чого французи нє? Мені ця гілка подобається не гірше американської - за рахунок швидкості зведення/стрільби/руху, розмірів, практичності. Світляком непагано працює, навіть без оптики. Вчора поки наші базу захоплювали встиг всю Піщану річку об"їхати в пошуках 6 фрага у вигляді сородіча... Багато хто з тих хто катався на тесті каже що арта фактично не нерфиться - стріляє приблизно так само точно, а мінус 5-7 сек для скорострільності - не критично, просто рішення будуть більш обдумані.

так і не купив

Опубліковано

Dimon, по ночах спав?

та да! я як тільки почув про ап арти (десь місяць назад) так зразу і почав більше на ній грати. а вже тоді було 150к досвіду.

Опубліковано

згадав за Хума і той не підвів)

почав радувати і стабільним фармом, і дамагом, і навіть 9 лвл не помєха... :_08:

7cY5Q.jpg

C9hz.jpg

Опубліковано

Уважаемые игроки!

Предлагаем вам принять участие в очередном этапе экспериментальных акций под общим названием «Юбилейный марафон», приуроченных к 15-летию компании.

Новый этап акции посвящён французским ПТ-САУ.

С 15 июня 10:00 (МСК) до 30 июня 9:30 (МСК) вас ожидает:

tanks_s.png Скидка 30% на покупку техники:

fbfbfb AMX AC mle. 48

fbfbfb AMX 50 Foch

fbfbfb AMX 50 Foch (155)

fb Увеличенная на 30% доходность на технике:

fbfbfb AMX AC mle. 48

fbfbfb AMX 50 Foch

fbfbfb AMX 50 Foch (155)

Опубліковано
  • Победители в каждой из групп техники помимо внутриигровых призов также получат сувенирную продукцию с автографами Сергея Буркатовского и Михаила Живца.

Зіркова хвороба детектед :_30:

Опубліковано

Десь на 70й тисячі досвіду на Ауфпантері роздуплився що це за воно. Ітак, щоб в вирішальний момент перехилити шальки терезів бою на свою сторону, треба возити голду. Я вожу 21 штуку. Витрачаю всі рідко, в основному 5-10-15, але вона дає можливість "збити тягу" якомусь іс-8, напхавши в корму тищу дамага, підтримати Батчата... Або і з ББшками втіхаря заїхати в тил Фошу або 704. Коротше, стиль гри на Коніку - як на АМЗ 13-75/90 - нишком обходити супротивника і бити в тил. Багато чув подяк від ваншотних союзників 8-9 левела яких реально виручав добиваючи суперника. Ну і дамаг тараном - з повної швидкості т-50-2 - фраг без пострілів, -400хп Суперпершу і тому подібним, -200 іс-3/іс-8, коротше в крайньому випадку - непаганий мішок з гавном гайками. До речі голдові набої вартують 2 тищі, без ПА якщо не мазати і використовувати по 8-9-10 левелам - рентабельні, іноді навіть в слабкий плюс, в мінус хіба на 3-4 тищі, що нормально для 7 левела (при 800-1500 дамага, більше - полюбе в плюсі). Без голди хороший бій приносить до 10 тищ чистими без ПА.

Опубліковано

Победа!

Бой: Прохоровка 15 июня 2013 г. 17:28:45

Танк: Lorraine155 51

Получено опыта: 1 662

Получено кредитов: 44 979 (штраф за нанесение ущерба союзникам: 90)

Достижения в бою: Медаль Рэдли-Уолтерса, «Воин»

Опубліковано

Mykola81, підкажи будь-ласка, вот маю на лорі 200 000 і бч 155 55(0,8,6) вартує 182 000(досвіду). 18.000 тре буде за голду перреводити у вільний?

85 000 я за 3 дні не докачаю без према (навіть з премом... )

Опубліковано

Нічого не зрозумів

Вибачай, писав прямо з бою.

Дивись:

Є лоррейн 15 551 з 200 000к досвіду на борту. З виходом патчу 0.8.6. буде 2 бат чата: 155 55 (ІХ) і 155 58(Х).

Щоб вкачати бат чат 155 55(ІХ) потрібно 182 000 досвіду. В мене наявно на Лоррейн 15 551- 200 000 досвіду.

Питання: Чи не в курсі як компенсують ті 18к досвіду, які я вкачав марно?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...