Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

у всіх патч 18 квітня а у мене ще 8 вийшов :_07:

Доказ скрін знизу (див. повідомлення) :0151:

1w0jE.jpg

су-26 мегаарта...попав на 50к але задоволення отримав))) 20130417_2005_ussr-SU-26_05_prohorovka.wotreplay

Я в такі мінуси навіть на ИС-4 не потрапляв :sq_ye:

Опубліковано

у всіх патч 18 квітня а у мене ще 8 вийшов :_07:

Доказ скрін знизу (див. повідомлення) :0151:

1w0jE.jpg

су-26 мегаарта...попав на 50к але задоволення отримав))) 20130417_2005_ussr-SU-26_05_prohorovka.wotreplay

Я в такі мінуси навіть на ИС-4 не потрапляв :sq_ye:

бой гля і дамаг по команді

Опубліковано

меганагiб на премартi :) 7 трупiв, ми на захистi на штурмi, в кiнцi кiнцiв, остались лише арти, але оскiльки я на захистi то виграли

w400_1ab32883a5ab7e0872c984736c33b57d.jpg

риплей

20130417_2130_france-_105_leFH18B2_28_desert.wotreplay

Опубліковано

нафiга на артi голдой лiпити, для мене загадка

ну в мене був хорошший настрій... команда нормальна... вот я і "отжег" треба ж колись забити на фарм і оторватись, на однолевельних так не зробиш та й не стоять вони того

чув крики буратоса типу дно, добиватель...а по факту то...

Опубліковано

Люблю коли топи ворожої команди ігнорять танки з низу сетапа.

да-да :)

звернІть увагу на рІвень танкІв :horse:

qkVDT.jpg

FrcZQ.jpg

Опубліковано

нафiга на артi голдой лiпити, для мене загадка

Ну як тобі сказати... ради задоволення :), GW Type-E з голдою так дає жару, шо аж пісєц :), хоч і написано в описі що голд снаряди пробивають однаково, на практиці по іншому якось...ИС4, ИС7, так не ваншотяться звичайними, ну або мені так везло...

zigorko, що там за бонус? коротко - поки сайт не працює.

+10% до золотішка при поповненні. :)

Опубліковано

кому витрати, кому халява. Халява для мене складається в тому, що оплативши, наприклад, 100 грн, я отримаю голди на купівлю двох слотів по акції, яка точно колись буде...

Все відносно - випити бокал пива, це теж 100% витрати...

Опубліковано

а що там з модами?

Старі моди в мене не працюють. Приціл взагалі прийшлось знести, так як в снайперському режимі гра повністю зависала.

Опубліковано

в мене приціл звичайний з таймером працює. Інших модів не встановлював. Чекаю поки адаптують ті, якими я користуюсь.

Опубліковано

:_29:

Може хто поділиться свіжими враженнями про новий патч ???

Особливо цікавлять нові ЛТ. Про яких було обмаль інформації.

Опубліковано

користувався схожим якийсь час - потім став помічати що не дивлюсь на ті підказки, а тому просто встановив звичайний, самий простий приціл.

Опубліковано

Теж не люблю перевантаженого інфою екрана, але цікаво спробувати, може допоможе, особливо в дуелях один на один :0026:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...