Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Да народ... сотворен клан [LUTSK] для игроков из Луцка )) Без всяких ГК и т.д. чисто фан, взводы, мож когданить рота наберется, а там увидим.. за инвайтом к difoto

це наше *зборiще блатних та нiщiх* без претензii нi на що, просто разом

мое iмхо, клан не повинен напрягати, а тренi й гк напряг, що по баблу, що по часу. Кажу ж , ми просто разом, без обязаловок й напрягiв, просто щоб легше (при бажаннi) кого в взвод найти, ну й щоб знали iншi, що ми з Луцька

Так чуваки, клан LUTSK - чіста паржать, ніяких ГК в найближчому майбутньому, ніякої обязаловки, всі - лише з Луцька. Можна вжводікі-ротки, мона спитать в клан-чаті "ЧУВАКИ, ЯК ТАМ ПОГОДА В РЕАЛІ???" і будеш точно знати, шо тобі не скажуть "А в Омску зараз -15" І головна кланова фішка: коли лишаєтесь один на карті, а ворогів ще вагон, або коли скінчились снаряди, або просто шансів вже ноль - жмете газ в полік, цілитесь в центр карти і пишете в чат "СУКАУРА!!!!!"

Я думаю цього достатньо щоб зрозуміти що з себе являє клан [LUTSK].

Особисто я щоб пришвижшити процес вступу крім "просилки" ще й в приват Difoto попросив. А то малолі може він цю тему не читає)))

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

давно не грав. Вчора поставив плємянніку - й сам на десять хвилин присів... Прикольно покатався... Це два різні бої з інтервалом в хвилин так 10...

Плімяннік пішов - гру стер. Ну його нафіг :-)

neTyZ2FBwwE.jpg

9lltgeO_6U4.jpg

Опубліковано

Купуючи "зажигалку" шермана я очікував що це просто кусок лайна. Я змінив думку після ...

Победа!

Бой: Линия Зигфрида 18 березня 2013 р. 16:11:39

Танк: M4A3E8 Sherman

Получено опыта: 2 409

Получено кредитов: 47 023

Достижения в бою: Медаль Рэдли-Уолтерса, «Воин», «Бронебойщик», «Коса Смерти», Знак класcности «Мастер»

post-15446-0-37577400-1363628505_thumb.j

post-15446-0-50135500-1363628507_thumb.j

post-15446-0-77361200-1363628509_thumb.j

Опубліковано

ось все мене мучить вибір, погуглив почитав форуми і неяк неможу вибрать , яку купить су 85 іі потім су 100, або StuGIII та JagdPziv??

яка кому більше подобаєтся, плючи мнуси) цікавить думка бордівців)

Опубліковано

Штуга я двіччі купував і двіччі продавав, я його так і не осилив!

А ось від радянських пт у мене лише позитивні враження :)

Опубліковано

В мене був Штуг3. Найбільше боїв на ньому,більше 500.Потім по гілці пішов далі. Недавно знову взяв,не пішло.Продав,взяв Британців качати.

Якщо у всіх москальських ПТ кути зоризонтального наведення і точність,як у прем. СУ122-44,то я навіть і не буду качати їхню гілку.До біса той дамаг за постріл,коли в ціль йде один з тьрох.

Якщо німці: Мардер-фан,Штуг-фан+фарм,JagdPziv-какашка,Ягдпантера-весчь,Фердинанд-непішов,ЯгдТигр - неоднозначно, 50/50. На носі ЯгдПанз Е100. Можливо буду пробувати.

Моя суб"єктивна думка, нім.ПТ.

Опубліковано

Мо дійсно файний танчег. Особливо нічого не робив,просто не ліз "на рожон".Машина стокова.Хіба підсвічував для арти не погано.Тільки 3 бій. Відчуваю,що я його "прохаваю" :)

post-11231-0-37482500-1363635606_thumb.j

post-11231-0-54163900-1363635614_thumb.j

Опубліковано

Мо дійсно файний танчег

Та рулить КВ-4, навіть дуже. Трошки звикнеш до нього і будеш рвати.

Але і старенький КВ-2 теж нічого так, якщо встигати перезаряджати шайтан-трубу :)

ZflTB.jpg

Опубліковано

Купив ису-152,прокачав до пушечкі бл10 , ну що можу сказати про цю русіш пт я на різних пт відіграв не менше1000 боїв ну ця зараза коса капець просто дратує кожного бою!

Опубліковано

та то псiх якийсь, стiльки боiв на таких корчах вiдьiздити, а нафiга ?

зато мав 1 міцсе по защіти бази зі всіх))) тай на 1 уровнях весело грати)

Опубліковано

Ще парочка лого для клану, якщо воно комусь потрібно :)

Clan_02.pngClan_03.png

Вони майже однакові, тільки тло щита в першому випадку сіре, а в другому -- брудне, але жовто-блакитне

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...