Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да-а,стоковий КВ4 какашка.

Ти його підсвідомо порівнюєш із КВ-5 до якого ти звик, випрямив руки і викачав екіпаж. А тут танк хоч і схожий, але із слабким екіпажем і повністю стоковий. Для мене КВ-4 зазвичай не становить загрози у порівнянні з КВ-5, а все того що середній гравець на КВ-5 відкатав овер 500-700 боїв, а на КВ-4 овер 100-200, такого можна майже не боятись. В п"ятницю зніс 1500 хп КВ-4 б"ючи в башенку (ані башти ані корпусу не бачив) влучною гарматою із 250-300 метрів, а він топтався на полянці і ніяк не міг зрозуміти звідки його дірявлять. Той самий КВ-5 вже б досі добрався б до мене і розібрав (я був на AC Mle. 1946).

Скориставшись акцією купив Іс-3, кумарить винос БК по 2 рази за бій. Що порадите? Може це тому що я по звичці стаю ромбом? Порадьте як ним виїзджати з-за рогу коли нема можливості протанкувати бортом.

Опубліковано

блін.... катаюсь сьогодні - на усіх танках норм, а сідаю на ГВПантер, так зразу злив.... ніяк за пів дня не можу зняти потрійний досвід за першу перемогу.... що за нефарт.... одні днища попадають(

Опубліковано

Скориставшись акцією купив Іс-3, кумарить винос БК по 2 рази за бій. Що порадите? Може це тому що я по звичці стаю ромбом? Порадьте як ним виїзджати з-за рогу коли нема можливості протанкувати бортом.

Не виїзджати :). А якщо серйозно, то якщо бортом танкувати не можна то дійсно не виїзджати. БК в іс-3 спереду і критують собакі дійсно через раз. А ромбом теж не добре, тоді кут рикошетного щучого носу нівелюєш + знову таки трохи бк показуєш, тупо вперед стати і корпусом туди-сюди легенько крутити поки в тебе перезаряд, щоб нбл по можливості захистити.

Опубліковано

zigorko, я повторюся, скільки я грав на КВ-4, стільки я себе ловив на тому, що в середині бою я ховав "сіські" :), оскільки я забував що граю на ньому і починав грати на КВ-5... а тоді він просто рве усе що рухається.. Забудь що ти на КВ-4 - грай на КВ-5...

Опубліковано

Я тут позавчора пристрелив один "союзний" взвод з двох танків... Один підпирав під жопу, не давав від'їхати з-під вогню, коли я його посунув трохи -- він почав по мені стріляти, ну я його і... тут прилетів другий і хотів помститись за совзводного, але теж, бідолага, помер від мого пострілу. Ну, мене за це на добу і забанили. Зараз розбанили, але нік в ангарі голубий. Цікаво, в когось тут таке було? Скільки часу буде триматись голубий нік?

Опубліковано

Я тут позавчора пристрелив один "союзний" взвод з двох танків... Один підпирав під жопу, не давав від'їхати з-під вогню, коли я його посунув трохи -- він почав по мені стріляти, ну я його і... тут прилетів другий і хотів помститись за совзводного, але теж, бідолага, помер від мого пострілу. Ну, мене за це на добу і забанили. Зараз розбанили, але нік в ангарі голубий. Цікаво, в когось тут таке було? Скільки часу буде триматись голубий нік?

в мене було таке, тільки їх було 3. правда не банили але нік синій був тільки в ангарі а в боях нормально

Опубліковано

Я тобі раджу почитати трішкі форум World of Tanks, ось силка http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/524557-jagdpanzer-e100-080/ Там обговорені всі плюси та мінуси цієї пт, а далі сам вірішуй! Чесно кажучи я прокачав JagdPanzer E100 уже досить давно але купляти передумав!

Опубліковано

пробуй гілку американських ПТз башнею - доволі веселі машинки

Підтверджую,хороше залізо.

Хоча німці теж супер! Ось,сьогодні постреляв!

post-7466-0-63343700-1363553074_thumb.jp

post-7466-0-22026700-1363553419_thumb.jp

Опубліковано

Афігєнний бій на Батчаті. В кінці залишились ваншотний Бат vs. ваншотний Бат (обоє кандидати на "Воїна"), пабєділа дружба! СУКАУРА!

MyPxO.jpg

Опубліковано

З мене "артист" такий собі, оце певно один з кращих моїх артових боїв

3FiIq.jpg

PTqvu.jpg

bChiL.jpg

Маньяк, можеш сказати які в мене основні помилки?

20130318_0257_ussr-SU-8_04_himmelsdorf.wotreplay

А оце я називаю "бій задротів" :)

FSQt9.jpg

і однаково ми їх вздрючили, я навіть Е-100 кританув якісь два модулі :)

Опубліковано

цілий день сливи, аж грати нехочется, добре що хоть акція є то сильн ов мінус не йдеш.

да... трошки є :)

купив ИС3, а він не радує 50 боїв 30% перемог :_03:

пробивається в лоб майже любим тяжом 8 рівня :0156:

якщо програш - сразу в мінус, ще й з акцією :_20: мабуть закину його...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...