Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

давай мене нубасі критикувати типу дно і траляля...

помічав що багатьох зовсім не цікавить чому ти так робиш а не інакше, і завдяки чому потім команда виграє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

А по суті 13-90 правий. Ти простояв весь пів бію а потім поїхав на добивання полутрупів і вирізання арти.

Холодильник красава, так далеко заїхав )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він правий з його колокольні, а те що я не хотів підставляти свій корпус під збиту Пантерою гуслю і плюхи від Холодильників, Буратоса і Ягра? Зберіг ХП під другу половину бою і перещолкав по одному, при чому серед недобитків там був лише Йолка на базі. А 13-90 десь на початку злився і почав у цьому звинувачувати всіх і вся і панікувати що перемогу провтикали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу по акції прем танчик купити 5-6 лвл

з вимог: норм динаміка та пуха, хороший дохід

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт.

Ще раз наступив на ті ж граблі.Справа не в грошах,просто принципово.Як розрулювати? Чи,що зробити,щоб той "Термінал" забрали з "Ниви"?

Справа в тому,що в друге,(в попередній гілцівже відписувався на цю тему) вирішив заправити прем на день.Закинув 10 грн. і знову прийшла на мило та ж хєрня (вибачте на слові):

Здравствуйте!

Ваш платеж, поступивший 2012-12-23 16:37, успешно

обработан.

На ваш игровой счет зачислено 30 золота.

С уважением,

Команда World of Tanks

www.worldoftanks.ru

Мля,ну що за куйня????

Можливо,якось можна на "ПривєтБанк" вплинути? Чи що? Як розуміти? Термінал купюр не розрізняє,чи що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б заправляв би в іншому терміналі .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81 саме собою. Другий раз,і другий раз така ж лажа.Зазвичай іншими терміналами заправляю.А скільки,ще є "прихованих" (неБордівських) танкістів...

Просто -ПРИНЦИПОВО! А можливо той термінал і поповнення мобільного так само на&_У -є?

Ну немає ж воно так бути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну є ж люди,які відповідають за термінал... Гроші заправляють,забирають і т.д. Як вказати/зауважити відповідальним людям на такий косяк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився я на характеристики цього халявного танчика і скажу я вам шо це гавно з гавна. Який взагалі від нього толк? Хіба тільки те що дадуть халявний слот? Нема ні броні, ні точності, ні швидкості... Ппц!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився я на характеристики цього халявного танчика і скажу я вам шо це гавно з гавна. Який взагалі від нього толк? Хіба тільки те що дадуть халявний слот? Нема ні броні, ні точності, ні швидкості... Ппц!

Слот то тільки те, що більшості від нього і треба.

Задовбала шось мене ця постійна нестача кредитів. Куплю напевно я собі Супер Першинга і не буду паритись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, зазвичай при проплаті пише відсоток, якій забере банкомат, навіть після внесення 10 грн буде строка - "відсоток або комісія" та "до зарахування". Теоретично тобі до зарахування мало писати 1 грн.

На чекові завжди є телефон служби підтримкі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa дякую.

Знову викинув чек,не глянувши.Але як так? Невже в різних терміналах одного і того ж банку,різні тарифи.В "Там-Тамі" без проблем,в "Ниві" на Рівненській,вже другий косяк підряд.

Думав нагуглити термінали,чи службу підтримки.Щось не виходить.Хтось знає куди звернутися? Наголошую,справа принципу,діло не в грошах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тупо закінчились снаряди (

post-2082-0-73755800-1356286786_thumb.jp

post-2082-0-56544600-1356286789_thumb.jp

post-2082-0-77381000-1356286791_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто юзав су 122-44 поділіться враженнями пліз. Планую прикупити - але поки вагаюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, без чеку тобі ніхто допомагати не буде :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лан.На днях,принципово,знову заправлю на 10-ку.Подивлюся на чек,на тарифи.Тоді і будемо "щось жувати".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, не обовязково навіть закідати 10 грн. Коли введеш всі дані свої - все має бути написано на екрані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зайшов після профілактики зацинити новий танчик

Сподобався тим , що швидкий . Гармата 5-зарядна предтоп від попередньго танка . Коротше , буде жити в ангарі .

Відкрию секрет по майбутній глобальній війні . Скоро будуть змінені правила .

Тепер будуть сезони , тривалість невідома

Початок сезону всі будуть воювати на 1 рівнях і в середині сезону будуть доступні бої на 10 рівнях і так до завершення .

Дивлюся на свій ангар :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, а я теж передумав продавати - хай буде фан!

так це на ГК тепер будуть кожен день інший рівень воювати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю , півсезону точно будуть 10 рівні .

А скільки буде сезон -- хз .

Якщо сезон 1 місяць , то десь 1-2 дні на рівень , виходить 9-18 днів на 1-9 рівні + 12-21 день на 10 рівень

Якщо сезон 3 місяці ( зима , весна , літо , осінь ) , то днів по 5 на 1-9 рівні і 45 днів на 10 рівні

Але інфою я не володію , ще просто мої здогадки .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, але намутять вони там добре :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задовбала шось мене ця постійна нестача кредитів. Куплю напевно я собі Супер Першинга і не буду паритись.

будеш будеш ))) в мене т34 е й прем арта, а 7 танкiв не купленi хоча вже прокачанi, приблизно 20млн бабала треба на все, а стiльки боiв, щоб на це все заробити, iздити на премi руки опускются

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класно глюкануло:

post-4767-0-53800500-1356342093_thumb.jppost-4767-0-06696900-1356342110_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чотко лобом затанчив мій Тапок - в результаті медаль Бійота, Спартанєц. До стальної стіни не дотягнув.

shot07oio.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...