Перейти до змісту

Кидалово при замовленні запчастин до авто.

asol

Рекомендовані повідомлення

Банкові вигідно, довірливих людей багато, гроші будуть приходити на рахунок шахрая, комісія рахуватиметься, міліція як зловить її, зб*є відкати за спускання, чи взагалі невідкривання справи, а прості люди, які чесно заробляли ці гроші будуть тратити багато часу, та нервів, а так нічого не доб*бться... про що я і писав на початку своїх коментарів, а саме, що жилосяб набагато легше, якщо б всі робили свою роботу як слід. Раджу написати заяву в прокуратуру, за новим кодексом міліціянти не мали права не приймати заяву

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це вже наглість, пишіть заяву й докази які є прикладайте, не відкрити кримінальну справу тим більш за новим КПК вони просто не мають права... для вирішення "гарно" цього питання зверніться до адвоката чи юриста))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не хочуть приймати заяву в міліції зверніться в прокуратуру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Місяць тому шукала запчастини до авто після кількох звінків по оголошеннях з авторіа мені перезвонюють з номеру 0507190336 назвався ****** сказав що може привезти запчастини з Польщі за кілька днів, сказав номер карточки на яку треба перевести 30% авансу (1130грн). Після переведення авансу звязок обірвався і відсутній до сьогодні.

Карточка на ім\\\'я ЛЕМ ОКСАНА ОЛЕГІВНА №4323365301959598.

Подала заяву в міліцію.Наша славна міліція відмовляється відкрити кримінальну справу обумовлюючи це тим що дану особу вони знайти не можуть, а приватбанк не розголошує таку інфу (одним словом тупо відфутболюють).

Цікавить чи хтось стикався з даною ситуацією?і чи є якісь шанси повернути кошти? якщо є то як діяти далі?

Мдя...

http://lacetti.com.ua/ipb/index.php?showtopic=133233

http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopic.php?t=122926

...ну і ще, не буду перечисляти. Автор я. Попросив би Вас мені передзвонити - є певні ідеї.

099 251 32 95

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заяву прийняли в відділі кіберзлочинності і потім відправили її в мій районний відділ міліції. Я так зрозуміла, що займатися цим повинна міліція. Заява є, але відкривати кримінальну справу не хочуть кажуть що неможуть ....бо недопитали Лем Оксану. Наскільки я знаю вони повинні були визначити місце її реєстрації і передати справу місцевій міліції і на місці(в Луцьку) мало б все вирішуватися і відкритися кримінальна справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо це не поодинокий випадок, то все можливо, що хтось із стражів порядку прикормлений в цих шараїв.

Тому так і футболять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехай допитають вашого свідка - людину яка знала - що ви замовляли, в кого, на яких умовах, як кидали гроші на картку. Якщо я не помиляюсь цього повинно вистачити для відкриття справи "по факту". Встановлять факт що злочин мав місце, тоді зможуть витребувати дані цієї Лем в її банку. Зрештою може ще нехай цей свідок засвідчить що в інтернеті є інформація що випадок непоодинокий - а це нові свідки та постраждалі, правда тут вже органам доведеться трохи поворушитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Заяву прийняли в відділі кіберзлочинності і потім відправили її в мій районний відділ міліції. Я так зрозуміла, що займатися цим повинна міліція. Заява є, але відкривати кримінальну справу не хочуть кажуть що неможуть ....бо недопитали Лем Оксану. Наскільки я знаю вони повинні були визначити місце її реєстрації і передати справу місцевій міліції і на місці(в Луцьку) мало б все вирішуватися і відкритися кримінальна справа.

м.Луцьк, Кравчука 1/19.

Крім того, можливо, визначено номер розборки (? чи то взагалі розборка), з якою "зливають" інформацію про клієнта.

095 050 78 91 Ковель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона може скзати знать не знаю, гроші випадково попали до мене, але в ПриватБанку скрізь нагляд, і все таке інше, то думаю знайти можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона може скзати знать не знаю, гроші випадково попали до мене, але в ПриватБанку скрізь нагляд, і все таке інше, то думаю знайти можна.

На то є свідки, чеки і т.д.

До того ж - не одна людині і з різних регіонів....

На жаль, свята гальмують усі починання(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

З Приватбанку прийшов лист (відповідь на моє прохання до них в допомозі затримати шахрая) банк не може відкривати конфіденційну інформацію і в цьому допомогти не може. Банку головне щоб в нього були кієнти і обіг грошей а не як ті гроші там пересуваються....і чи законним шляхом вони отримані. В міліції написали відмову від заяви і не відкрили справу написали що не бачать в цьому злочина. Ні чеки про переведення коштів ні інформація отримана самотушки про місце знаходження цієї особи не допомагає. Такщо кожен з нас може починати прибутковий бізнес і отримувати кошти, адже в нашій країні це не є злочином.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як правило такі картки відкривають шахраї на підставну особу, це теж кримінальний бізнес, тільки вже інший, і як правило ця "ниточка" нікуди не веде, тому "мєнти" і "морозяться".

Але Ярчик правий, "відмазки" то все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...