Перейти до змісту

Шукаю майстрів

Bit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для виконання ремонту потрібні такі майстри як

- плотник або столяр. коротше, для роботи з дверима і можливо з паркетом

- електрик

063 68 55 998

Діма

також буду вдячний за розцінки, написані тут.

Опубліковано

0663580751 - Микола

Столяр з 30річним стажем, всі види столярних робіт.

про всяк випадок продублював в ЛС.

Опубліковано

066-435-48-32 електрик. Міняв мені проводку днів три назад. Якщо чесно то знайшла його по оголошенню, але майстер просто професіонал своєї справи. Робить все дуже якісно.

Опубліковано

потрібен столяр, який пошліфує троє дверей і відремонтує раму (вставить замок і тд)

• 7 місяців потому...
Опубліковано

якщо ще потрібен хороший столяр зі своїм обладнанням та досвідом роботи за помірну ціну - дам тел в приват.

Напишіть мені будь-ласка його контакти...

• 2 місяця потому...
Опубліковано

є також хороший майстер по ремонту будинку, откоси, поклейка обоїв, штукатурка, шпаклівка, грунтовка і т.д. з однією особливістю - робить якісно та швидко, як то кажуть не розтягує задоролення, а працює як бджілка (сам бачив). По цінах треба з майстром говорити що до чого, але коли я робив та взнавав - то ціни такі як у всіх, роботою більш ніж задоволений, тож кому треба дам тел.в приват.

Опубліковано

Займаюся електрикою, а також встановлення охоронних систем, відеонагляд, пожежна безпека, домофони і.т.д. робимо швидко та якісно, тел. 0951476607 або 0987200011 Олександр

також займаюсь ремонтом різної техніки http://board.lutsk.ua/topic/83398-remontuju-radoelektronnu-aparaturu-dejaku-pob/

і навіть є знайомий столяр, якщо треба дам номер телефону!

Опубліковано

Контакти "бджілки", будь ласка!

відписав у приват.

і мені теж будь-ласка

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...