Перейти до змісту

Трезвенники пишут письмо … Президенту Украины

borec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є ще така річ, як генетика. Часто через гени люди можуть їсти і не набирати вагу, а може і навпаки.

Ну і що?? тим, що їдять і набирають, або іншими словами схильними до повноти треба просто менше їсти і більше рухатися або більше затратити енергії чим отримати з продуктів, плюс там ще є певні нюанси, але ж все можливо, тільки попрацювати трохи і обмежити себе у чомусь :)

Ні. Якщо генотип людини не дозволяє скинути вагу, практично неможливо її зкинути. Так, там є нюанси, але не все так просто, як Ви думаєте.

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Если бы не борец, я бы магазины Оксаны проигнорил, а так, такую рекламу замутил, что полюбасику загляну на пивасик.Оксана, чувак тебе доброе дело замутил.... :)

Опубліковано

Ні. Якщо генотип людини не дозволяє скинути вагу, практично неможливо її зкинути. Так, там є нюанси, але не все так просто, як Ви думаєте.

Нет неизлечимых болезней, есть только неизлечимые люди

Опубліковано

Є ще така річ, як генетика. Часто через гени люди можуть їсти і не набирати вагу, а може і навпаки.

Ну і що?? тим, що їдять і набирають, або іншими словами схильними до повноти треба просто менше їсти і більше рухатися або більше затратити енергії чим отримати з продуктів, плюс там ще є певні нюанси, але ж все можливо, тільки попрацювати трохи і обмежити себе у чомусь :)

можна лінк?

Опубліковано

Если бы не борец, я бы магазины Оксаны проигнорил, а так, такую рекламу замутил, что полюбасику загляну на пивасик.Оксана, чувак тебе доброе дело замутил.... :)

Козлодоев + пісюн = Гетто ? :_07:

П.С. Не дарма оксана04 захищала гетто, ось він і допомагає їй справно відводити людей від теми, може коханець...

Опубліковано

borec, а может вам ник сменить? По принципу "как корабль назовете". Назовитесь Mama Terеzo-й и мир вам будет видеться радужным, и потребность в борьбе отвалится ;)

Опубліковано

Вірніше буде - Варто правильно харчуватись...

Опубліковано

можна лінк?

http://anatomia.com.ua/spadkovist

Але я також не доцільно висловився. Можна змінити, але через мутації.

П.С. Я також можу бути не правий, признаю. Просто мене вчили і я вчив, що якщо генами закладено, змінити ну дуже важко.

Опубліковано

Слушай, Борец за справедливость, богобоязненный ты наш. Как же при твоем то человеколюбии вяжется то, что все женщины, что не блондинки и не с ногами от ушей, не с железными попками для тебя уже и не женщины, и уважать их нет протребности?

Если понял, что я спросила, ответь, пожалуйста. Своими словами, пожалуйста.

Звичайно є потрібність, тому що є певні обставини в житті, такі як вагітність, і після пологовий стан, де 2 місяці не можна після пологів займатися фізичним навантаженням! А все інше це ліньки. Подивіться, як дівчата виглядають до заміжжя і потім, чому так???, всі ж списують я ж йому дітей родила двох чи трьох, тому і поправилася, це просто відмовки, бо для підтримки себе у формі потрібно трошки попрацювати над собою і правильно харчуватися, одним словом обмежувати себе. А обмежувати себе ніхто не хоче, і найдуть на це 1000 причин, а головне то бажання!!! :)

А зачем упрекать и оскорблять других в том как они выглядят? Свою жену упрекайте, но не других. Никто не обязан отвечать чьим-то стандартам и сидеть все время в спорт зале. Каждому свое, только свое не каждому.

Опубліковано

borec, а может вам ник сменить? По принципу "как корабль назовете". Назовитесь Mama Terеzo-й и мир вам будет видеться радужным, и потребность в борьбе отвалится ;)

Дякую за пропозицію.

Розслабтеся, послухайте класну пісню!

Опубліковано

А зачем упрекать и оскорблять других в том как они выглядят? Свою жену упрекайте, но не других. Никто не обязан отвечать чьим-то стандартам и сидеть все время в спорт зале. Каждому свое, только свое не каждому.

Перечитайте уважно всю тему, та мене назвала що я алкозалежний))) а я у відповідь що вона повносправна!!!

Ще раз повторюся я перший нікого ніколи не чіпаю, але зло потрібно присікати!

Опубліковано

Зазвичай ті що різко зав'язують/зашиваються і стають самими свідомими поборниками життя без алкоголю.Маю 3-ох таких знайомих.І скажу я вам,кинули вживати і надто 'розумними' стали.Як кажуть:' забула торба,як мішком стала'.

Опубліковано

Розслабтеся, послухайте класну пісню!

Вы песенку предложили, как утверждение здорового образа жизни, или, что все бабы б...?

Скорее, и то, и другое :)

Опубліковано

borec, якщо вже взявся за боротьбу з алкоголем/алкозалежними - то будь мужиком - борись по-чоловічому. Писанина в інтернетах - то боротьба з вітряками.

Створи громадську організацію типу "Тверезий Луцьк", зініціюй якесь обмеження на продаж алкоголю, в кінці-кінців, покуда працюєш в органах, проконтролюй діяльність "точок" які регулярно "годують" твоїх колег і продають невідомо який алкоголь неповнолітнім, займись нічними магазинчиками типу того ж "Хутірця" біля міськвідділу на Грибоєдова які продають твоїм же колегам (і не тільки) алкоголь ЦІЛОДОБОВО маючи екслюзивний дозвіл від міськради і напевно твоїми ж колегами пролобійований, тощо.

Опубліковано

Вадім все це що ти описав вище і роблю, просто все поступово робиться, на все потрібен час, сам пишеш все лобійовано, і не так все просто в органах. Але нічого головне мати терпіння!

В інтернеті просто викладаю інфу, хай із 15000 зареєстрованих на борді, замисляться 3 і це вже результат, від них може піти і ланцюгова реакція.

Опубліковано

Якщо робиш, то бордівцям набагато цікавіше було б дізнатися не лише про якісь результати твоєї проробленої роботи, але й про сам процес. Можливо хтось би щось порадив, серед нас є і юристи і депутати міськради, і бувалі "оббивачі порогів держустанов", і спортсмени. І тоді б тебе точно підтримали б тут суттєво більше користувачів.

До речі, ти ж знаєш, є в Луцьку організація Анонімних Алкоголіків, які б із ВЕЛИЧЕЗНИМ задоволенням тобі допомогли. Якщо не знаєш як з ними зв"язатися - можу допомогти.

Опубліковано

Блін. Якось пити не хотілося.

Але прочитав цю ахінєю борцову, і таки тяпну 50 грамів бехеровки на сон грядущий.

Борєц, запам'ятай одну просту істину: агітація ефективна тоді, коли агітує авторитетна людина. А от коли агітує чмо навіть за таку хорошу річ, як безалкогольний стиль життя - ніхто не схоче слухати це чмо. Тим більше, коли це чмо починає грубити, хамити й іншим чином демонструвати свою невихованість. Тоді просто назло чму хочеться зробити навпаки.

От, власне, суть реакції форумчан на твої пости.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...