Перейти до змісту

Вигідні мобільні тарифи, хто? де? коли?

Nautilus1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани, пропоную обсудити таку тему - самі вигідні мобільні тарифи по усім телефоним операторам, можливо і по домашньому інтернету. Дуже часто по специфіці своєї роботи попадаю на таку ситуацію - підключаєшся скажімо на київстар, пропозиція хороша, тариф вигідний, а через пів року взнаєш, що міг платити в два рази дешевше але на іншому тарифі. В мене наприклад на офісі 6 телефонів які кожного місяця поповнюються і підключені вже більше року тому...лайф, мобільний стаціонар від укртелекому, мтс, київстар разом з білайном. Нещодавно знайшов інформацію що наприклад лайф можна поповнювати по 10 грн на місяць, зараз плачу 40 на 25 днів (не знаю правда чи ні) але насправді поки не підключишся то не взнаєш насправді на скількі вигідний чи "лєвий" тариф...

Прошу писати...наприклад...

- я користуюсь мтс на тарифі такому-то і плачу в місяць н-суму грн і за це маю кожен день по 100хвилин, або маю безкоштовний мобільний інтернет....

Думаю тема дасть змогу багатьом отримати більш адекватну інформацію так кажучи з перших рук а не ту що пишуть оператори і внизу сторінки мега малим шрифтом... "але при умові і т.п....")))

post-8631-0-98599400-1353962106_thumb.jp

Опубліковано

На Лайфі купуєш ст.пакет, закидаєш хоча б 10 грн,

дзвониш на Лайф безкоштовно

- на чужих 25 коп.хв

- за отримані дзвінки від чужих отримуєш на рахунок 25 коп.хв.

Опубліковано

Ну не всім же зараз захочеться реєструватись на другому форумі. щоб самому сидіти вичітувати цю інформацію... а так ми тут обсудимо і вкінці виведемо список самим вигідних тарифів по всім операторам на данний момент.... і кожен форумчан зможе перевестись на оптимальний для нього і економити кожжен місяць... бо як показує пркатика як підключівся колись так на тому тарифі і сидиш а є вже набагато вигідніші пропозиції за менші гроші... або за ті самі але більше сервісів...фірштейн))) ну ...гоу-гоу-гоу!!!)))

Опубліковано

- на чужих 25 коп.хв

шо за тариф?

Опубліковано

- на чужих 25 коп.хв

10 грн на скількі днів продовжує послугу і якщо так як в мене то для того щоб отримати за вхідні бонуси то знімає при кожному поповнені 5 чі 6 грн., і бонуси можна використати тількі повного використання основних коштів а потім тількі бонуси... в кінці місяця невикористані бонуси згорають...

Опубліковано

як писав в одній із тем:

ТП СУПЕР МТС БЕЗ ПЛАТИ ЗА З’ЄДНАННЯ ТА ПОПОВНЕНЬ 0-35+

- один раз в рік поповнив свій рахунок на 30 грн. - щодня на мтс 100 хв. і 30 смс нараховує...

Існуючим абонентам обіцяють перехід на даний тп з 01.12.12

Лайф - не розуію чому ви стільки платите - у вас напевно лайф шалений день - це тп для інтернету то досить такий не поганий, а для розмов - або лайф 25, або Максимум Захід - один раз в рік поповнив на 10 грн. і все на лайфи безкоштовно 100 хв. в день, правда при активації нового СП перший раз там ніби то на 30 чи то 40 потрібно поповнити

З Київстар - даже не знаю, фактично даним оператором не користуюсь...

Опубліковано

Для дзвінків на Київстар, + Діджус, +Білайн (067,068,097,098,096) - найкращий для Волині Діджус "Альо, квартал".

Тарифний план «Альо, квартал!» Плата за з`єднання Відсутня

Вартість дзвінка на номери абонентів Київстар, djuice, Beeline і Голден Телеком, грн/xв. 0 (у межах 100 нетарифікованих хвилин щодня)

Вартість дзвінка на номери абонентів інших операторів мобільного та фіксованого зв'язку України, грн/хв 1,25

Традиційний доступ до мережі Інтернет із використанням технології GPRS, грн/Мб 0 (у межах 50 нетарифікованих Мб щодня)

Щоденна абонентна плата, грн 0,35

Алгоритм дій: купити стартовий пакет - перевірити потрібний тариф - ОДНОРАЗОВО поповнити на 40 грн. (лишаються на рахунку) і мати по 100 хв. в день на вищезазначені напрямки за абонплату 0,35 грн/день.

Якщо маєте діючий Діджус, можна перевірити можливість переходу за номером 9595, але ймовірність для номерів активованих до 03/09/2012 дуже низька :(

* якихось гарантій на те що абонка не буде змінюватись в більшу сторону, на жаль надати не можу.

Для нечастих дзвінків - тарифи "Легкий" (Діджус), "Базовий", "Класичний" (Київстар).

Опубліковано

Для нечастих дзвінків - тарифи "Легкий" (Діджус), "Базовий", "Класичний" (Київстар)

От той же Базовий - вартість дзвінків 20 коп./хв на КС/Білайн/Діджус - а в life:) 25 - дзвінки на інші оператори 0.25 коп./хв (ті ж самі КС/Білайн/Діджус і + МТС + халявно на номери лайф). - різниця в 5 копійках + в life:) ще доплачують за вхідні ...

Опубліковано

На рахунок МТС "0-35+" поспорю, там щодня абонплата приблизно 40 коп. знімається за 100 хв / день та 30 смс/день. Вцілому підрахували, що в місяць 13 грн., а отже в рік не 30 грн. а 156,00 грн.

Опубліковано

На рахунок МТС "0-35+" поспорю, там щодня абонплата приблизно 40 коп. знімається за 100 хв / день та 30 смс/день. Вцілому підрахували, що в місяць 13 грн., а отже в рік не 30 грн. а 156,00 грн.

Це не МТС "0-35+" а МТС "0-35" - це старіший ТП, в мене особисто вже як місяць МТС "0-35+" баланс як був 40.01 грн. так і досі такий що радує ...

Опубліковано

Це не МТС "0-35+" а МТС "0-35" - це старіший ТП, в мене особисто вже як місяць МТС "0-35+" баланс як був 40.01 грн. так і досі такий що радує ...

Тоді Вам круто повезло, бо в мене "0-35+" користуюсь з літа і знімає абонплату

Опубліковано

Можливо і нам повезе з 1.12., так як обіцяють відмінити абонплату в "старих" абонентів. Як на мене, то на даний момент це самий найцікавіший тариф для Волині - немає обовязкової абонплати, безкоштовно дзвінки і смс всередині мережі, відносно дешеві дзвінки на "ворогів", інет за копійку. Однак якість звязку МТС бажає кращого...

Опубліковано

Для нечастих дзвінків - тарифи "Легкий" (Діджус), "Базовий", "Класичний" (Київстар)

От той же Базовий - вартість дзвінків 20 коп./хв на КС/Білайн/Діджус - а в life:) 25 - дзвінки на інші оператори 0.25 коп./хв (ті ж самі КС/Білайн/Діджус і + МТС + халявно на номери лайф). - різниця в 5 копійках + в life:) ще доплачують за вхідні ...

Повністю згідна. Можливо для ТС має сенс наявність КС для вхідних дзвінків (київстарівці не люблять дзвонити на інші мережі - дуже дорого), тоді ті тарифи зручні тим, що не мають абонплати. А взагалі аналогів Лайф 25 та МТС 0-35+ у Київстара на жаль немає.

Опубліковано

..обіцяють відмінити абонплату в "старих" абонентів.

А більш детальніше можна?
Опубліковано

київстар пропонує хороші тарифи тільки не Волинянам.

Та да - ось чомусь для Донецької області є тп Великий край - без абон. плати, без плати за з'єднання, 100 хв. в день в мережі кс ще + послуга 9 коп.

Ну особисто із моїх знайомих, родичів та і взагалі як я зауважив в місті Луцьк найбільш поширений мтс...

Тільки декілька чоловік що користуються кс... Для цього випаду активував на 3 місяці на халявному діджусі послугу "бонус щодня" - 10 хв. в день на кс, білайн - мені вистачає... Але як так по суті то і дійсно нормальних тп немає в кс для ВОлинської області для тих хто не часто розмовляє по телефону...

Опубліковано

як писав в одній із тем:

ТП СУПЕРМТС БЕЗ ПЛАТИ ЗА З’ЄДНАННЯ ТА ПОПОВНЕНЬ 0-35+

- один раз в рік поповнив свій рахунок на 30 грн. - щодня на мтс 100 хв. і 30 смс нараховує...

Існуючим абонентам обіцяють перехід на даний тп з 01.12.12

Лайф - не розуію чому ви стільки платите - у вас напевно лайф шалений день - це тп для інтернету то досить такий не поганий, а для розмов - або лайф 25, або Максимум Захід - один раз в рік поповнив на 10 грн. і все на лайфи безкоштовно 100 хв. в день, правда при активації нового СП перший раз там ніби то на 30 чи то 40 потрібно поповнити

З Київстар - даже не знаю, фактично даним оператором не користуюсь...

Неправда кожен день 40коп їсть.Не їсть тільки коли протягом дня жодного трафіку з твого номера.

Краще вже діджус квартал-якість як небо і земля тай покриття у діджусі краще!

Діджус квартал для Луцька.Отже стартовий 10грн поповняїш на 40грн перший раз і кожен день їсть 35коп це 14грн у місяць виходить,навіть менше.Щодня 100хв без плати за зєднання на Діджус,Київстар і Білайн +50мегабайт інтернету щодня!

Опубліковано

МТС - Супер МТС Легкий Плюс (5 грн в місяць, мтс 1500 хвилин в місяць, 25 коп - на інших)

КС - Свої Люди (кс, білайн - 3000 хв.місяць, 1000 мб інтернету на місяць)

Оце достойні тарифи, імхо. Читаємо http://red-forum.com, підключаємося і балдієм.

upd. Свої Люди (білайн) = Професіонал (кс). Абонплати ніби нема. Підключитися ні, а от купити ніби поки можна.

Опубліковано

КС - Свої Люди (кс, білайн - 3000 хв.місяць, 1000 мб інтернету на місяць)

Це ж Білайнівський тариф ніби, та і хіба підключитися до його можна?

Щоденна абонплата яка?

Опубліковано

Отже, шановні форумчани та такі самі транжири як і я (раніше).

1)

Оптимальний тарифний план на "Київстарі" - "Альо, квартал"

Абонплата - 35 копійок в день.

100 хвилин в день на київстари, діджуси, білайни.

GPRS, (у межах 50 нетарифікованих Мб щодня)

На інші номери 1.25грн.

2)

Оптимальний тарифний план на "МТС" - "Супер МТС 0-35"

Абонплата - 40 копійок в день.

100 хвилин в день на МТС, Джинс.

30 смс щодня на МТС, Джинс.

3)

Оптимальний тарифний план на "Лайфі" - "Вільний life:) максимум Захід".

Абонплата - 10гривень в рік. Один раз заплатив 10грн., і АГОНЬ (ну на скількі я поняв).

100 хвилин в день на Лайф.

Бонуси за вхідні дзвінкі (але їх можна використати тількі при повному нулі на основному рахунку).

Всім дякую, чесно кажучи з перших чисел почну економити (по моїм скромним підрахункам) 150грн в місяць.

Раніше платив щомісяці за києвстар 65 грн, два мтс по 35грн або по 80грн на 80днів, Лайф 40грн на 25 днів якось там рахувалось, але до кінця місяця коштів з балансу хватало на розмови. Ну і остався незміним для мене тариф від укртелекому - мобільний стаціонар (я так його називаю) - плачу 30грн в місяць і маю 2000хвилин на стаціонарні телефони по цілій Україні.

Ще раз всім дякую... думаю допомогли не тількі мені.

Опубліковано

Мені одному здається що оця мульти-операторність, 5 трубок в кишені (чи переставляння сімок 15 разів на день), скачки по вигідних-більш вигідних-ще вигідніших тарифах - в кінцевому результаті дасть більші витрати коштів, часу, нервів, здорового глузду на слідкування за цим "економним асорті", аніж нормальний звязок, на 1 операторі за доступні гроші.

Не треба мільйон вищеописаних скурпульозних цін\цифр\ порівнянь (котрі спокійно можуть змінитися доки я дописую даний топік), щоб зрозуміти, фінал у всіх цих тарифів на припейді - на 95% однаковий...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...