Перейти до змісту

Продам б.у.шатуни та касету Deore, три ланцюги LX.

Miro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам касету Shimano Deore, + три ланцюги LX, які мінялись по колу, проїхали 6 тисяч км.

Ціна 300 грн. Також продам шатуни Deore(які бігали в парі із цією касетою та ланцюгами), без каретки. Ціна шатунів 250грн. Касета та шатуни в хорошому стані, не сильно з"їзджені, ланцюги мають розтяг 1,0. Фото додам пізніше.

Мої контакти: 0994089756; 0638477454;

Опубліковано

Продам касету Shimano Deore, + три ланцюги LX, які мінялись по колу, проїхали 6 тисяч км.

Ціна 300 грн.

ты серьезно?? :smile3:

Сьогодні викладу фото зірок шатунів та касети. Думаю, тисячі дві-дві з половиною на них можна буде проїхати без проблем. Щодо ланцюгів - хз. Під шатуни та касету ланцюг треба буде брати з меншим зносом. Поставив нову компанйолу - "стрибає" не так сильно, як очікувалось.
Опубліковано

Подивившись на це все добро скажу слідуюче:

Знімай новий Кампівський ланцюг, став тих три знову по кругу.. і докатай систему і касету... ще сезон прокатаєш.

Зараз твою ходову вже комусь купувати нема змісту, в звязку з серйозним зносом... особливо зношені 5,6,7 зірки касети.., зірки ситеми зношені відсотків на 40... а середня десь на 60.

З.І. Не змазуй зірки касети.. вони мають бути сухі і чисті, а вони в тебе чорні..

Акуратно зі шприца прокапай ланцюг, прокрути і дай постояти і протри чуть трапочкою. Цього буде достньо.

Опубліковано

Тобі не здається, що ти сам собі як мінімум заперечуєш?

Зараз твою ходову вже комусь купувати нема змісту, в звязку з серйозним зносом... особливо зношені 5,6,7 зірки касети.., зірки ситеми зношені відсотків на 40... а середня десь на 60.

Я ні в якому разі не ставлю під сумнів твою компетентність, але треба ж бути хоч трохи послідовним:

Подивившись на це все добро скажу слідуюче:

ще сезон прокатаєш.

Коли я на всяк випадок запитав, сезон - це скільки, ти відповів, що рік. І у асі, що сума нормальна.

Я когось ввів в оману? Ні. Мені лишнього не треба. В чому ж правда, брат?

Опубліковано

я глубоко понимаю твое желание, но кассета Deore проехавшая 6 тысяч - это хлам. как и цепи, которые ходили с этой кассетой. сколько там износ у них? мерка на 1.0 небось проваливается даже без усилия. практически любая система к которой поставят эти компоненты будет убиваться, включая ролики переклюка. и за эту проблему ты еще и 300 гривен хочешь. не сок и шоколадку, а три сотни :dont:

это моё субъективное мнение, разумеется

Опубліковано

Я ж ціни не з голови взяв - продається тут:

Касета Shimano Deore, 11-32 + два цепи LX, які мінялись по колу, проїхали приблизно 6 тисяч км

Ціна 190 грн

Здається, кут зносу касети повинен бути від 3-х ланцюгів дещо меншим, ні? Хоча, глибоко розуміючи

твое желание

, тобі я, товаришу Шкодер, продам усе набагато дешевше... :_02: Щоб ти зробив собі таку чудову річ, як на фото... враховуючи твої

десяток цепей, которые прошли от 2к и выше

:_07: Річ практична, і головне, у велохазяйстві потрібна))))))

Ок, значить ціна - 300 250грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...