Перейти до змісту

Допоможіть вибрати холодильник

Ruslyk

Рекомендовані повідомлення

тут порадити щось складно, кожен вибирає собі до душі і по бюджету. треба йти і дивитись безпосередньо. так краще можна оцінити обєм всередині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь

Перед Новим роком придбали на rozetka двокамерний холодильник SAMSUNG RB29FEJNDEF, з доставкою. Практично все влаштовує як то: працює тихо, не складний в користуванні і таке інше . Але є декілька мінусів( думка дружини),лише один лоток для яєць,( 6 "яйце-місць" :_02: + як що ставити банку ємністю в 3 літри, треба знімати поличку. А в загалі, ціна-якість відповідає,сучасний дизайн.

Так, про це я і мав на увазі коли писав, що в RB31 мене трохи не влаштовує внутрішнє начиння (вони з вашим RB29 аналогічні, там різниця в пару см), боюсь аби потім не кусав ліктів що знову не вистачає місця :)

Тоді краще шукати щось інше. Ми виходили з ситуації не ставлячи 3 літрові, докупили лоток, благо, місця під нього достатньо , і все. Як що питання не в грошах, вибір зараз шалений.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

RB31 в мене. Щоправда, ще толком не користувалися, нещодавно лише придбаний. Але дуууууже тихий. Навіть в перший час роботи (коли компресор на максимумі) працює тихо.

Всередині полиці не дуже зручні, бо фіксованої висоти. Але теж вибирав між 48 і 31. Зупинився на 31, 48-ий не став брати із-за відгуків по шумності.

ЗІ. Трилітрова банка не стане, треба буде знімати полицю. А більшість каструль входить, аби тільки на них не надто високі кришки були.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То що, так ніхто нічого і не порадить ? :( Ну тоді може в когось отакий вдома стоїть SAMSUNG RL48 ? В цілому він приглянувся мені, але багато читаю відгуків жаліються що дуже шумний, а це не дуже радує :( Мені звичайно в одній кімнаті з ним не спати, але все ж таки, дехто пише що навіть будучи на кухні годину починає на голову давити, то справді може бути настільки все погано ? :_09:

Як альтернатива йому придивився на такий SAMSUNG RB31, ніби по відгукам суттєво тихіший має бути, але він значно менше подобається по внутрішній начинці і розміщенню полиць, по можливостям їх перестановки під свої потреби.... Ні в кого подібних моделей немає ?

в мене самсунг RB29, точно такий як білий тільки в мене металік і нижчий трошки. Скоро буде місяць, як купили, я довольна. Стильний, все є що потрібно, енергії споживає мало, ноу фрост..... морозілка велика. Тільки буває в стінках щось простукує. Коли відкриваю холодильник то мені здається, що це полки...ну якось так.))))))

П.С. хочу додати, що якби зараз прийшлось вибирати холодильник взяла без вагань цей самсунг, мені він майже "ідеальний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось, нарешті вже з"явились реальні користувачі, дякую за відгуки. От і я теж трохи побоююсь тої шумності 48-го, хоча по практичності використання він таки на сходинку вище стоїть. От би ще послухати щасливого власника цієї моделі, чи дійсно там все так погано...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...