Перейти до змісту

Сказочная Русь

summer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Smith, частково розумію. Називається, було б смішно, якби не було так сумно.

Стьоб хоч і жорсткий, проте, усім тим персонажам ой як не завадить подивитись на себе з такого боку.

Опубліковано

Smith, частково розумію. Називається, було б смішно, якби не було так сумно.

Стьоб хоч і жорсткий, проте, усім тим персонажам ой як не завадить подивитись на себе з такого боку.

не думаю, що той персонаж которий царь, якщо це подивиться, то зразу зрозуміє що це про нього)))))))) хіба що після серії двадцятої))

Опубліковано

Сьогодні подивились з дружиною 5-ту серію. :D . Малацци. Ото віджигають.

Попередні обов"язково переглянемо.

ПС. А ще сподобався розіграш їхньої ж колєжанки. Я про ситуацію на Україно-Білоруській границі (випуск від 31.11.2012). наржались на три дні вперед

Опубліковано

Передивився всі 5 серій - супер. Зроблено дуже якісно, багато тонкого да і "товстого" гумору. Хоча спершу був настрооєний скептично, бо вечірній квартал останнім часом не смішний.

Всім хто не дивився однозначно рекомендую. Майже година здорового сміху. :0155:

Опубліковано

І за рівнем технічного виконання і тим більше, за рівнем гумору, цей мультфільм знаходиться десь глибоко в унітазі. Дуже сумно, що один з головних каналів країни скотився до такої відвертої вульгарщини і чорнухи.

Опубліковано

І за рівнем технічного виконання і тим більше, за рівнем гумору, цей мультфільм знаходиться десь глибоко в унітазі. Дуже сумно, що один з головних каналів країни скотився до такої відвертої вульгарщини і чорнухи.

думаю автори і не претендували на "Оскар")

а на рахунок вульгарщини і чорнухи, - що маємо, те маємо)) ніби без мультфільма не так)

Опубліковано

Політичні мультики знімають, а за 20 років незалежності для дітей не зняли жодного мультика.

"Мультик" ясно показав хто його замовник.

"95-му кварталу" - ганьба за угоду з крадіями і неперебірливість.

Зеленському має бути соромно, що його прізвище під цим мультиком.

Останній раз їм дали пожартувати на дні міліції в 2007 році (Батяня Ренат). Ось тоді їх і "опустили". А зараз Зеленський і Ко схожі на "промокашку з “місце зустрічі..."

"Сабака лаяла

На дядю фраера ... "

Нудний єврейчик. Убогі 100500 раз пережовані жарти про політику.

Але піпл хаває досі. Натовп.

Опубліковано

to zplanetaz12

ах да, те що в новинах показують (і не показують) піплам хавати можна, а мультики дивитись ніззя?)))

Опубліковано

to zplanetaz12

ах да, те що в новинах показують (і не показують) піплам хавати можна, а мультики дивитись ніззя?)))

Видно я не в тому віці, щоб гигикати на такі вульгарні тупості.

При Ющі у кварталу був хоч якийсь смак, нині - ні смаку, ні культури, ні порядності. Нічого крім шкоди не несе.

Особисто я люблю слухати Океан Ельзи, ТНМК, Бумбокс, Тартак, ТІК та ін. Тому що там є КУЛЬТУРА. Культура мови, музична культура, кліпи зроблені зі смаком. Їх хочеться дивитися і слухати. І навіть якщо хто не розуміє мови виконавця, але подивиться наприклад той же кліп Океану Ельзи "Друг", то отримає масу позитивних емоцій. Не випадково ж онук Пугачової Микита Пресняков виконав пісню репертуару Океану Ельзи на українській мові. З гарним смаком створені радянські мультики про Козаків. Багато прикладів можна навести. Навіть сатира може бути створена зі смаком. Взяти до прикладу вірші Павла Глазового. http://www.glazovoj.ru/378.html

Опубліковано

to zplanetaz12

я теж слухаю Океан Ельзи, ТНМК, Бумбокс, Тартак, ТІК і ще багато чого іншого, але від цього Азаров не почне розмовляти українською

як Вакарчук)

а гумор Глазового і стьоб Зеленського- це зовсім різні речі

Опубліковано

А я люблю слухати "Кому вниз", "От вінта", "Ляпіса..." (особливо з останнього), "Плач Єремії"...., а ще SuperTramp, Pink Floyd і т.п.

Але мене зовсім не коробить від стьобу "Сказочной Руси"

Опубліковано

Блин ! Критики, позвольте сказать словами из фильма "......а чё вы тут делаете....?". Ердён батон :) Фломастеры на вкус пробовали?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...