Перейти до змісту

З 20 листопада українці будуть змушені носити при собі паспорт

SysR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

і в чому парадокс, що ніхто не знає, як можна виявити підробку документів міліціонера, і ще й вони так тобі пкоазують швидко, що ніфіга не видно, а коли посиш чітко назвати ПІБ, і записуєш собі, то фирчати починають.

Опубліковано

як то кажуть, не зарікайся. вистачить і 20 хв. хвилин, щоб розказати всі вірші за 8-й клас і всі формули по хімії за 10-й, а ти пишеш, 24 год. мало..

:0016:

Так що ж ти все на себе міряєш. Повір мені, для того щоб розколоти людей з кримінальним минулим інколи і тижня буває мало :)

Опубліковано
У зв'язку з прийняттям нового КПК у громадян України може істотно ускладнитися життя. Юристи радять українцям починаючи з 20 листопада носити з собою паспорт, так як після прийняття нового Кримінально-процесуального кодексу міліціонери можуть затримати їх на вулиці і «закрити» для «з'ясування особи» на 72 години....

типу раніше вони не могли затримати для "з'ясування" :)

Години може й збільшились (не знаю, як було), але те, що без паспорта мали право закрити, це точно

Опубліковано

september25, де я писав про себе? Про тебе мова була. Менше різних „Ментів“ дивись та ін. „Каменських“, а то твоє «повір мені» тільки на них ґрунтується, в чому ти сам вище зізнався.

Опубліковано

Да ні ... Да ні ... Не на телебаченні це грунтується, і не на фільмах ... (Між іншим Каменської я бачив рівно 10 хвилин :), ну ментів пару серій подивився і то ще з першого сезону) Ще раз скажу, повір мені, це з простого смертного вибити якісь показання можна за 10 хвилин, а коли потрапляєш на "закальонногво в боях товарісча" це може виявитися не таким простим завданням :)

Опубліковано
:))) пішитє Шурочка, пішитє... Уміляєтє... Як людина, яка досить таки тісно зіткнулась і з КПЗ і з СІЗО і з методами дізнання наших доблесних міліціянтів, можу сказати лише одне - якшо не знаєте про що говорите, то краще мовчіть... Не так кумедно виглядатимете.
Опубліковано

Зробили "мегановину" там, де новини насправді нема.

Максимальний термін 72 години для встановлення особи діяв і раніше.

Пруфлінк http://zakon2.rada.g...how/v010p710-11

Опубліковано

Колись могли на 3 години, якщо немає документів. І на 3 доби могли для встановлення, якщо довше, то із висуненням звинувачень.

Поправте мене, юристи.

З рештою, це ж не паспортний режим! Як в Москві. Зимою простіше, куртка, в куртку в кишеню можна вкинути якусь "ксиву". А от літом як бути? Коли на тобі шорти, майка та телефон в жмені. !

чи від кількості уже зароблених сьогодні грошей

Я б сказав, від кількості вилучених телефонів. 1000% даю, що телефони будуть забирати. При чому будуть вибирати, в кого кращий! Тепер пантуватися телефонами буде не вигідно! Повернемося усі на Нокія 3310.

Опубліковано

Колись могли на 3 години, якщо немає документів. І на 3 доби могли для встановлення, якщо довше, то із висуненням звинувачень.

Поправте мене, юристи.

З рештою, це ж не паспортний режим! Як в Москві. Зимою простіше, куртка, в куртку в кишеню можна вкинути якусь "ксиву". А от літом як бути? Коли на тобі шорти, майка та телефон в жмені. !

чи від кількості уже зароблених сьогодні грошей

Я б сказав, від кількості вилучених телефонів. 1000% даю, що телефони будуть забирати. При чому будуть вибирати, в кого кращий! Тепер пантуватися телефонами буде не вигідно! Повернемося усі на Нокія 3310.

Как вы все уже давно успели заметить у нас всё делается "не просто так". Сначала ужесточат, а потом предложат всем выход из положения. Ну например засунуть тебе под шкуру пилюлю с твоими паспортными данными и ходи летом хоть без трусов :) Правда сканер будет только 1 на всю Украину, для этого и нужно 72 часа - чтобы успеть его привезти :)

Опубліковано

У статті 263 Кодексу ( 80732-10 ) передбачено, що

адміністративне затримання особи, яка вчинила адміністративне

правопорушення, може тривати не більш як три години, а у

виняткових випадках, у зв'язку з особливою потребою законами

України може бути встановлено інші строки адміністративного

затримання (частина перша) ( 80732-10 )

Онако.

ну і

Стаття 263. Строки адміністративного затримання

Адміністративне затримання особи, яка вчинила адміністративне правопорушення, може тривати не більш як три години.

Осіб, які порушили прикордонний режим або режим у пунктах пропуску через державний кордон України, може бути затримано на строк до трьох годин для складення протоколу, а в необхідних випадках для встановлення особи і з'ясування обставин правопорушення - до трьох діб з повідомленням про це письмово прокурора протягом двадцяти чотирьох годин з моменту затримання.

Осіб, які порушили правила обігу наркотичних засобів і психотропних речовин, може бути затримано на строк до трьох годин для складення протоколу, а в необхідних випадках для встановлення особи, проведення медичного огляду, з'ясування обставин придбання вилучених наркотичних засобів і психотропних речовин та їх дослідження - до трьох діб з повідомленням про це письмово прокурора протягом двадцяти чотирьох годин з моменту затримання.

Я так зрозумів, що якщо при мені є документ, яким я можу себе ідентифіквати, то максимум 3 години. А якщо немає документів, а я п'яний в хлам, або обкурений в дугу - тоді до 3-х діб.

Опубліковано

А чукча у нас не читатель, да?

Тупий?

Тема про новий УПК, питання де в новому УПК вказано, щр без паспорта мають право затримувати на 72 години.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...