Перейти до змісту

Куди зник Палиця?

viktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Направили йому лист-прохання про допомогу учням-спортсменам. Побачимо чи залишився він добрим і щедрим після виборів :)

• Відповідей 288
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 12.11.2012 в 11:22, mix_forever сказав:

Да в Луцьку Ваш благадєтєль... Курірує пстройку мавзалєя, тобіш ЦУМа. В п"ятницю був на нараді в Романюка. Нікуда пока не втікає :)

на вертольоті можна і щодня до Луцька прилітати)

Опубліковано
  Цитата

viktor, головна Ваша помилка, що Ви не спидали дозволу у jack74 на створення теми. Він вирішує, що можна питати, коли і кому.

я тебе десь так сильно зачепив? ;)

Ти трішки невірно трактуєш мої пости

розжую - я не вказував "коли і кому", я ЗА-ПИ-ТАВ "НАФІГА" ;) відчуваєш різницю? тобто, я хтів почути, ЩО спонукало ТС до замісу чергового холівару.

Цитата

jack74, по-моєму проплачений ти, а не автор теми.... ))))))

:) в очі не бачив того палиці! І почув вперше про нього тільки перед цими виборами! І НАВІТЬ НА ВИБОРИ НЕ ХОДИВ :)
  Цитата

Для тих, хто в танку, поясніть куди писати? jack74 (12 листопада 2012 - 13:15) писав: Ти йому напиши, що ж він так!

:) а я звідки знаю... не мене ж пече, а ТС-ра :) він же вважає, що той палиця йому щось винен, от він хай і шукає :)
Опубліковано
  В 12.11.2012 в 11:33, lilechka сказав:

Направили йому лист-прохання про допомогу учням-спортсменам. Побачимо чи залишився він добрим і щедрим після виборів :)

Всіляко підтримую. Зараз треба тролити палицю по повній (а ви ж наш депутат, допоможіть).

А як не допоможе - направити в редакції газет, можливо залишились чесні журналісти.

Опубліковано

Чё вы паритесь? Никуда тот палыця не денется. Фонд Новый Луцк не однодневка, а парень он молодой, стопудово планирует и следующие выборы взять, поэтому и фонд работать будет стабильно. Естественно, что не так и нтенсивно как перед выборами, и и после них чего то финасировать будут.тем более у меня есть инфа, что уже интересовались, что именно нужно

Цитата
Вибори скінчились, та й благодійники позникали.

Позныкали технические кандидаты в депутаты - те, кто только делал вид что баллотируется

Опубліковано
  В 12.11.2012 в 15:46, jack74 сказав:

а він, до речі, пройшов? а то я на політику поклав :) просто цікаво вже в цій темі

В 12.11.2012 в 10:15, jack74 сказав:

Він тобі не відчитався? Забув, певно... Ти йому напиши, що ж він так! :)

Опубліковано
  В 12.11.2012 в 15:46, jack74 сказав:

а він, до речі, пройшов? а то я на політику поклав :) просто цікаво вже в цій темі

не перегравай

Опубліковано

подумайте сами. логично. есть чувак,который не только косит бабло в свой карман (как это делают многие, не столь умные) а делится с общественностю,( будущими голосователями) причём реально это делает, а не на словах.я гарантирую это. какой резон ему прекращать это дело после выборов,если он планирует на следующих опять победить? думайте шире, товарищи.

Опубліковано
  В 12.11.2012 в 18:53, Гетто сказав:

,если он планирует на следующих опять победить?

Не факт що через 5 чи скільки там років йому те депутатство буде потрібне.

В 12.11.2012 в 18:57, Itzamna сказав:

А він пройшов ? І за яку партію ? пробачте, в сортах політичного гафна я зіро.

Схоже у Гетто зявився єдіномишлєннік. :)

Опубліковано
  В 12.11.2012 в 18:21, Michaylo сказав:

Вертоліт на електроапаратному регулярно приземляється - значить Палиця буває в Луцьку.

давайте усі скинемося Михайлу на новенький "Стінгер"))

Опубліковано
  В 12.11.2012 в 07:55, Tolik_lt сказав:

показали вчора по тєлєвізору. була передача про 2 роки діяльності мера. і благодійник теж участвував. розповів про плани співпраці на наступний рік

Це-ж як плідно треба буде співпрацювати , щоб хоча-б вийти на ноль.

Опубліковано
  В 12.11.2012 в 19:23, iiron сказав:
  В 12.11.2012 в 07:55, Tolik_lt сказав:

показали вчора по тєлєвізору. була передача про 2 роки діяльності мера. і благодійник теж участвував. розповів про плани співпраці на наступний рік

Це-ж як плідно треба буде співпрацювати , щоб хоча-б вийти на ноль.

Такі люди як Палиця на ноль не працюють. Мають бути лише плюси.

Опубліковано
  В 12.11.2012 в 19:31, Гетто сказав:

стингер? и шо? ты сможешь мне на работу купить хотя бы один комп? сначала добейся, потом уж и думай о стингерах. :)

ну все, Гетто сказав, значить "стінгера" не буде)

Опубліковано

А що чути про плани благодійника розрівняти старий ринок і набудувати різної фігні, в тому числі і собі хатину під муром....?

Опубліковано
  В 13.11.2012 в 07:10, konstantinowih сказав:

А що чути про плани благодійника розрівняти старий ринок і набудувати різної фігні, в тому числі і собі хатину під муром....?

спочатку диверсію якусь там потрібно зробити... )))))) Інакше не виженеш звідти нікого...

Опубліковано

Ось що в неті накопав . Палиця має в Франківську конкурента по міліонах Олега Бахматюка. Так от той крутіший за Єремеева навіть...умудрився за картковий борг Волиньгаз протюхать...А в Олежика в Луцьку до 20 фірм своїх...І круті хлопці Козюра, Була, Романюк малий...все з кормушки Олежика їдять...Тому стає все зрозуміло для слідчих прокуратури , чому приватний пивзавод "Буратін" враз став торг.центром з меншою чим в ЦУМі арендою...Чому Товстенюк малий квартиру напроти Буратіно купив та тюхав...Йде тиха війна міліонів...А ми-лохи,які не вміємо голосувати та боротись за свої права, і далі будемо їх годувати....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...