Перейти до змісту

Как узнать статистику подключений инет провайдера Kyivstar по определенному IP?

Рекомендовані повідомлення

Интересует с какого именно телефонного номера было осуществлено подключение, если есть время того же подключения и IP!? Может кто работает в киевстаре или просто любит поиграть в шпиона. заранее спс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А падключєніє куди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А падключєніє куди?

при соединении с Интернетом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто тебе цікавлять дані абонента який підключився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто тебе цікавлять дані абонента який підключився?

только номер абонента

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо підключення не привязане до телефонного номеру?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть идея позвонить в сам киевстар и придумать какую нибуть занимательную историю мол: пользователь ір вашего провайдера, проштрафился (не заплатил, занял) моей фирме, нужен его моб.номер.

А якщо підключення не привязане до телефонного номеру?

интересующий меня ір видан провайдером kyivstar gsm, т.е. было подключение с сим карты киевстар.

post-13968-0-79383900-1352141744_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо IP виділяється динамічно? І цей IP кожний день буде належати іншій людині? А взагалі то дакі дані просто так не видаються наскільки я знаю. Тут треба рішення суду, або звернення від правоохоронних органів. До речі, цікаво було б почути перші дві цифри IP.

А чим викликаний такий інтерес до цього номера?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо IP виділяється динамічно? І цей IP кожний день буде належати іншій людині? А взагалі то дакі дані просто так не видаються наскільки я знаю. Тут треба рішення суду, або звернення від правоохоронних органів. До речі, цікаво було б почути перші дві цифри IP.

А чим викликаний такий інтерес до цього номера?

1.(динамичность) У меня есть время когда даный индивидум соединялся. т.е. в этот момент он пренадлежал именно тому человеку которого я собираюсь найти.

2.о суде и милиции сам знаю, но знаю еще что в нашей всеми любимой стране деньги решают многое.

3. этот ip в определенный момент сильно подпортил мне жизнь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо він зробив це свідомо то заради власної безпеки логічно як мінімум викинути сім-карту ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо він зробив це свідомо то заради власної безпеки логічно як мінімум викинути сім-карту ...

если будет номер, то не важно в сети он или нет, по номеру уже можна выкачать инфу -- за деньги-- но можно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Мутний" ви "товаріщь" однако!

Підпортив життя?! якщо це протизаконно, тоді звертайтесь в 102, там домовляйтесь.

або:

Якщо абонент з даного ІР викликав міліцію коли ви вчиняли щось протизаконне і ви хочете йому помститися, то це зовсім інше

1 чи 2 наврядше комусь буде цікаво вам допомагати ;)

Мутно тут щось, мутно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підпортив життя?! якщо це протизаконно, тоді звертайтесь в 102, там домовляйтесь.

або:

Якщо абонент з даного ІР викликав міліцію коли ви вчиняли щось протизаконне і ви хочете йому помститися, то це зовсім інше

1 чи 2 наврядше комусь буде цікаво вам допомагати ;)

Мутно тут щось, мутно!

мутно эт когда непонятно) а противозаконные действия совершал именно этот ip. Советуете бежать в ментовку: во первых я далеко НЕ из тех, которых когда бью кричат: "Милиция!!!", во вторых врятли данное подразделение поможет мне в связи с уровнем IQ их персонала

тчк

наврядше комусь буде цікаво вам допомагати ;)

сто пудов в связи с уровнем IQ самих бордовцев "наврядше" кому то по силе мне помочь. а не знаю как значит неинтересно!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мутно тут щось, мутно!

Не факт що це не провокація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не факт що це не провокація.

мдя :) на ровном месте и скандаллл!

у меня возникла проблема изза динамического IP, по моим сведениям на один номер их не много провайдєр бросает, по-моему еще есть какието определения по областям, но не факт. думаю все таки в киевстаре сдадут ip, нужно только друзей подключать всем спс, тему можно думаю закрывать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ну: тему закрити, кримінальну справу на ТС відкрити

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интересующий меня ір видан провайдером kyivstar gsm, т.е. было подключение с сим карты киевстар.

А ще в кафешці міг стояти DIR-320 з втикнутим в нього GSM модемом і сім-карткою Київстар.

ІР адреси користувачів Домашній Інтернет FTTB теж ідентифікуються як Kyivstar GSM.

2.о суде и милиции сам знаю, но знаю еще что в нашей всеми любимой стране деньги решают многое.

Ну так беріть свої несметні багатства і в кабінет до генерального директора Київстар.

А тему дійсно закриєм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Топікстартер лоханувся, не подбавши про власну безпеку, а тепер після бою, хоче помахати кулаками?

2) Як можна судити абсолютно про IQ всіх працівників міліції ? Там працюють доволі розумні кадри. Є і такі, які аби не сидіти в тюрмі, відловлюють отаких от "шпійонів" та зловмисників. Кіберзлочинців, одним словом.

3) Своїми словами про IQ Ви образили половину борди, якщо не всю. У вас рівень IQ зашкалює? Ви член організації Менса? Ні? Тоді навіщо розпинатися?

І останнє. З вашого першого посту зрозуміло те, що нічого не зрозуміло. Вхідної інформації, окрім образи та амбіцій - НУЛЬ. Тому на допомогу і не варто було розраховувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...