Khvostow Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:08 #1 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:08 Интересует с какого именно телефонного номера было осуществлено подключение, если есть время того же подключения и IP!? Может кто работает в киевстаре или просто любит поиграть в шпиона. заранее спс.
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:24 #2 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:24 А падключєніє куди?
Khvostow Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:29 Автор #3 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:29 А падключєніє куди? при соединении с Интернетом
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:37 #4 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:37 Тобто тебе цікавлять дані абонента який підключився?
Khvostow Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:43 Автор #5 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:43 Тобто тебе цікавлять дані абонента який підключився?только номер абонента
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:47 #6 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:47 А якщо підключення не привязане до телефонного номеру?
Khvostow Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:55 Автор #7 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:55 Есть идея позвонить в сам киевстар и придумать какую нибуть занимательную историю мол: пользователь ір вашего провайдера, проштрафился (не заплатил, занял) моей фирме, нужен его моб.номер. А якщо підключення не привязане до телефонного номеру? интересующий меня ір видан провайдером kyivstar gsm, т.е. было подключение с сим карты киевстар.
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:59 #8 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:59 А якщо IP виділяється динамічно? І цей IP кожний день буде належати іншій людині? А взагалі то дакі дані просто так не видаються наскільки я знаю. Тут треба рішення суду, або звернення від правоохоронних органів. До речі, цікаво було б почути перші дві цифри IP. А чим викликаний такий інтерес до цього номера?
Khvostow Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:08 Автор #9 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:08 А якщо IP виділяється динамічно? І цей IP кожний день буде належати іншій людині? А взагалі то дакі дані просто так не видаються наскільки я знаю. Тут треба рішення суду, або звернення від правоохоронних органів. До речі, цікаво було б почути перші дві цифри IP.А чим викликаний такий інтерес до цього номера?1.(динамичность) У меня есть время когда даный индивидум соединялся. т.е. в этот момент он пренадлежал именно тому человеку которого я собираюсь найти.2.о суде и милиции сам знаю, но знаю еще что в нашей всеми любимой стране деньги решают многое.3. этот ip в определенный момент сильно подпортил мне жизнь!
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:18 #10 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:18 3. этот ip в определенный момент сильно подпортил мне жизнь!Якщо він зробив це свідомо то заради власної безпеки логічно як мінімум викинути сім-карту ...
Khvostow Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:46 Автор #11 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:46 3. этот ip в определенный момент сильно подпортил мне жизнь!Якщо він зробив це свідомо то заради власної безпеки логічно як мінімум викинути сім-карту ...если будет номер, то не важно в сети он или нет, по номеру уже можна выкачать инфу -- за деньги-- но можно!
Ukrainec Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 21:10 #12 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 21:10 "Мутний" ви "товаріщь" однако! Підпортив життя?! якщо це протизаконно, тоді звертайтесь в 102, там домовляйтесь. або: Якщо абонент з даного ІР викликав міліцію коли ви вчиняли щось протизаконне і ви хочете йому помститися, то це зовсім інше 1 чи 2 наврядше комусь буде цікаво вам допомагати Мутно тут щось, мутно!
Khvostow Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 21:24 Автор #13 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 21:24 "Мутний" ви "товаріщь" однако! Підпортив життя?! якщо це протизаконно, тоді звертайтесь в 102, там домовляйтесь. або: Якщо абонент з даного ІР викликав міліцію коли ви вчиняли щось протизаконне і ви хочете йому помститися, то це зовсім інше 1 чи 2 наврядше комусь буде цікаво вам допомагати Мутно тут щось, мутно! мутно эт когда непонятно) а противозаконные действия совершал именно этот ip. Советуете бежать в ментовку: во первых я далеко НЕ из тех, которых когда бью кричат: "Милиция!!!", во вторых врятли данное подразделение поможет мне в связи с уровнем IQ их персонала тчк "Мутний" ви "товаріщь" однако! наврядше комусь буде цікаво вам допомагати сто пудов в связи с уровнем IQ самих бордовцев "наврядше" кому то по силе мне помочь. а не знаю как значит неинтересно!)
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 21:27 #14 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 21:27 Мутно тут щось, мутно!Не факт що це не провокація.
Khvostow Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 21:41 Автор #15 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 21:41 Не факт що це не провокація. мдя на ровном месте и скандаллл! у меня возникла проблема изза динамического IP, по моим сведениям на один номер их не много провайдєр бросает, по-моему еще есть какието определения по областям, но не факт. думаю все таки в киевстаре сдадут ip, нужно только друзей подключать всем спс, тему можно думаю закрывать.
Ukrainec Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 21:54 #16 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 21:54 Ну ну: тему закрити, кримінальну справу на ТС відкрити
fog Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 23:17 #17 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 23:17 интересующий меня ір видан провайдером kyivstar gsm, т.е. было подключение с сим карты киевстар.А ще в кафешці міг стояти DIR-320 з втикнутим в нього GSM модемом і сім-карткою Київстар.ІР адреси користувачів Домашній Інтернет FTTB теж ідентифікуються як Kyivstar GSM.2.о суде и милиции сам знаю, но знаю еще что в нашей всеми любимой стране деньги решают многое.Ну так беріть свої несметні багатства і в кабінет до генерального директора Київстар.А тему дійсно закриєм.
Zheny@ Опубліковано 6 Листопада, 2012 в 08:07 #18 Опубліковано 6 Листопада, 2012 в 08:07 1) Топікстартер лоханувся, не подбавши про власну безпеку, а тепер після бою, хоче помахати кулаками?2) Як можна судити абсолютно про IQ всіх працівників міліції ? Там працюють доволі розумні кадри. Є і такі, які аби не сидіти в тюрмі, відловлюють отаких от "шпійонів" та зловмисників. Кіберзлочинців, одним словом.3) Своїми словами про IQ Ви образили половину борди, якщо не всю. У вас рівень IQ зашкалює? Ви член організації Менса? Ні? Тоді навіщо розпинатися?І останнє. З вашого першого посту зрозуміло те, що нічого не зрозуміло. Вхідної інформації, окрім образи та амбіцій - НУЛЬ. Тому на допомогу і не варто було розраховувати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.