Sniper Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 15:37 #1 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 15:37 Україна, одна із наймальовничіших країн на земній кулі, володіє чарівними до запаморочення краєвидами, у ній проживають гостинні, сердечні, щирі люди, її родючими землями течуть ріки, окутуються хмарами гори і вітрами обдуваються степи, зелені густі ліси ховають у собі звірину і служать місцем відпочинку людям, що проживають на цій землі... А головне те, що тут, в Україні живемо ми, хто по селах і хуторах, а хто по містечках і мегаполісах... От саме про це і хотілося поговорити -- які вони, інші міста, чим вони кращі, чим гірші за наше, які міста варто відвідати в першу чергу (взагалі варто було б відвідати всі міста України), куди там піти і що побачити... Отож діліться, так би мовити, досвідом -- хто де бував, що побачив, які враження отримав....
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 15:52 #2 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 15:52 Оскільки назва теми звучить Луцьк в порівнянні з іншими містами України то думаю не буде неправильним, якщо я опублікую тут підпис під фотографією вже старої привокзальної площі, який я зустрів в блозі користувача Meovoto (сама вона з Одеси) на liveinternet.ru. Як на мене дуже показовий підпис Это столица Волынской области г. Луцк. давно я не видела Привокзальной площади без Макдоналдса!
Tomson Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 15:53 #3 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 15:53 Київ - ритм життя скажений, всього "забагато".Львів - 2 в 1, старе з модерном поєдналось.Полтава - хороші люди, місто красиве місто.Житомир - веселощі, бруд на вулицях.Харків - субкультури, місто молодих.Кривий Ріг - шок, москалі, смог.Моє маленьке ІМХО!
laska Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:06 #4 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:06 Подібну тему відкривала колись Осінь - Міста України: характери, аури, енергетикаЖаль, поки не продовжена.
Bit Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:10 #5 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:10 Харків-скотство, зневага всього українського, хабарництво, москальська столиця, бидло, бидло, бидло. Із плюсів лише дешеві квартири і високі зарплати. Полтава-порівняно з Харковом небо і земля. Нормальні люди.Львів-гарне місто, гарна архітектура, патріотизм, гарні кафешки і тд. не сподобалось-це лемківська гордість, мовляв вони найкращі і найпатріотичніші українці і тому на інших (зокрема волиняк) треба дивитись зверхньо. Як не крути, є у них пунктик, що львівяни найкращі. Рівне-майже теж, що і Луцьк, з кількома "але"-сервіси приходять раніше і їх більше, наприклад 5д та інші. Нижчі ціни, ніж у нас. Але більший відсоток бидла. Починаючи з автостанції починаєш спостерігати пацанчиків в базарних спортивках. У нас такого менше. Тернопіль-гарне місто. Величезне озеро посеред міста, на якому їздять катери. Гарна і велика набережна, пляж. Багато сервісів, нижчі ціни, ніж у нас, ДУЖЕ дешеве таксі (якщо викликати по телефону). 20 грн з одного кінця міста в інший-для мене був шок, притому що місто вдвічі більше за Луцьк по площі. наші таксисти явно позажирались. Величезний недолік тернополя-це купа приїжджих негрів і арабів у ВУЗах. Вони невиховані, але сиплять грошима всюди, забагато собі дозволяють.Київ-столиця, мегаполіс. тут коментарі відсутні. там є все і навіть більше. можливості, перспективи, дешеві послуги, високі зарплати. АЛЕ: страшенно дороге житло. Будь-де по Києву. Ну і шумно, людно. Комусь це плюс, а хтось і спокою хоче.Про менші містечка, типу Ковеля, Нововолинська теж поговоримо?
Sniper Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:16 Автор #6 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:16 Про менші містечка, типу Ковеля, Нововолинська теж поговоримо?Так, звісно!Взагалі приємно бачити такий ентузіазм. Тема менш як годину назад відкрилась, а вже така нехіла і реальна картина міст.Це чудово! Продовжуєм...
Tolik_lt Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:20 #7 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:20 півроку жив у тернополі. не помітив, щоб негри. індуси, араби "багато сорбі дозволяли". урізноманітнюють натовп. мені подобалось
Sniper Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:33 Автор #8 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:33 september25, дуже слушно і актуально! Ви знаєте, що тема вокзалу нашого і залізниці загалом для мене дуже близька і взагалі перше враження гостя про місто складається з вокзалу (ну це якщо він приїхав потягом, звісно). Про вокзали теж варто поговорити, наразі про наш скажу, що старий був хоч і старий (навіть застарий я би сказав), але милий, приємний, звичний, з савєцкім штином всередині і довкола. Теперішній же шикарний, ошатний, модерновий, зі всілякими типовими сучасними прибамбасами типу платний туалет, електронні табло (останній раз, коли я там був (31 жовтня), то вони вже не працювали)))) ) телевізори, стенди, сервіс обслуговування наразі надається на 100%, але то буквально 2 тижні після відкриття пройшло, тому не факт, що більшість послуг через місяць будуть недоступними....
Гетто Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:48 #9 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:48 місто Рівне, неповторні вулички твої.
Dream Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:53 #10 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:53 +1 "поваги" до першого враження від Тернополя, Львова та ще не згадуваного Севастополя.
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:58 #11 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 16:58 Подібну тему відкривала колись Осінь - Міста України: характери, аури, енергетика Жаль, поки не продовжена. Ну, якщо ризикнути її продовжувати, то можна нарватися на не зовсім приємне в бордівському контексті звання археолога, "со всємі витєкающімі із етого послєдствіямі"
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 17:04 #12 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 17:04 електронні табло (останній раз, коли я там був (31 жовтня), то вони вже не працювали)))) ) Шо, вже ? Я бачу що скоро на борді доведеться відкривати тему "Ремонт нового вокзалу" ...
Ko3bMa Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 17:29 #13 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 17:29 Вінниця - 60% українці, 40% негри\араби\індуси. Місцина за містом "для відпочинку", яка має назву Сабарів, згори вельми схожа на шматочок Африки - чорношкірі люди позбирались навколо вогнищ і танцюють\щось готують (особливо влітку). А ще там є трамваї, цілодобові тролейбуси і світловий фонтан. Ну і медичний університет ім.Пирогова, в якому вчаться вищезгадані 40%. Плюс у Вінниці великий центральний парк, де щосуботи влаштовують "дискотеки 50-60х", куди приходять відпочити і згадати молодість пенсіонери. Поки що це все, що встиг побачити за день. Хотин - замок, замок і ще раз замок: відкладіть карту та запитайте дорогу в місцевих - так швидше. Також таксі за 10 гривень на все місто і автостанція, яка закривається о восьмій. Хто не встиг - ласкаво просимо попутками до Чернівців
LaMeRiLKiN Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:13 #14 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:13 Полтава: Хорошие люди, даже попались бескорыстные. Дешевое такси. Много "совка" - улицы Ленина, Фрунзе, Октябрьская, Партизанская и т.п. Дальше от центра - только советская застройка, немного уныло. Смешной говор Даже не суржик, а шотанипанятное. Киев: Много "быков и тёлок", позерства и понтов. В некоторых местах проявляется агорафобия. Красивые виды. Необъятность. Ровно: Тот же Луцк, только с плюсами в виде низких цен, большего ассортимента разных товаро-услуг и с хорошим зоопарком
Bit Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:37 #15 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:37 півроку жив у тернополі. не помітив, щоб негри. індуси, араби "багато сорбі дозволяли". урізноманітнюють натовп. мені подобалось ну я не скажу шо аж так нахабніють як хачі в Росії, але коли добряче вип'ють і зберуться купою, то в них буває. а взагалі я ж кажу, місто дуже сподобалось. оце тільки шо їх там забагато тільки кольорових. як негрів на шулявці. до речі, квартири у Тернополі навіть дешевші, ніж у Луцьку. Полтава: Хорошие люди, даже попались бескорыстные. Дешевое такси. Много "совка" - улицы Ленина, Фрунзе, Октябрьская, Партизанская и т.п. Дальше от центра - только советская застройка, немного уныло. Смешной говор Даже не суржик, а шотанипанятное. Киев: Много "быков и тёлок", позерства и понтов. В некоторых местах проявляется агорафобия. Красивые виды. Необъятность. Ровно: Тот же Луцк, только с плюсами в виде низких цен, большего ассортимента разных товаро-услуг и с хорошим зоопарком майже повністю згідний. з одною лише відмінністю-в Рівному немає тої історичної частини, яка є у нас і цим місто сильно програє. Якось у мене виробився стереотип-коли приїжають гості з іншого міста, погуляти з ними в старому місті. Костьол, Синагогу і Замок Любарта в будь-якому випадку треба показати. А ще багато лучан забувають про один з найкрутіших музеїв в Україні-музей волинської ікони. Це якраз те, чим славиться Луцьк.
igorrrko Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:55 #16 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 18:55 Дійсно,гарна тема.ТС,решпект! А хто,крім всього сказаного,в якому місті хотів би мешкати?Менталітет мешканців,інфраструктуру,"блага цивілізації",упускаємо. Просто-куди душою тягне. Від себе.Категорично НІ! :Одесса(!),Київ,Харків.Дуже подобаються : Нововолинськ,Дубно,Надвірна,Рахів.Взагалі все,що за Франківськом знаходиться.
Гетто Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:03 #17 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:03 а хто і шо за Ківерці скаже? вроде не последний город на районе.
igorrrko Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:20 #18 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:20 Гетто Запросиш в "Сяйво" і за піццою я тобі розкажду,що думаю за Ківерци! ЗЮ. Ну й статус в тебе.Ти певне один такий на Борді.Скільки читаю "Мутний хрен",стільки умиляюся.Так тримати.
Гетто Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:35 #19 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:35 так не лише в Сяйво. Буде нагода,ще й в Луцьку посидимо, я також про Ківерці свою думку висловлю. А статус... то таке... сьогодні мутний хрен, завтра чоткий перец, і навпаки.... життя,як воно є...
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:44 #20 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:44 а хто і шо за Ківерці скаже? вроде не последний город на районе. А от мене завжди дивували такі міста як Ківерці, Рожище Якби не казали що це міста,то навіть не знав би. Думав би що це максимум селища міського типу ... До речі, а чому сам ТС відмовчується? З його то професією повинно бути що розповісти ...
laska Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:55 #21 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:55 Подібну тему відкривала колись Осінь - Міста України: характери, аури, енергетика Жаль, поки не продовжена. Ну, якщо ризикнути її продовжувати, то можна нарватися на не зовсім приємне в бордівському контексті звання археолога, "со всємі витєкающімі із етого послєдствіямі" Трусішка! Все залежить від того як апнути
Гетто Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:58 #22 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 19:58 ну, если сидеть в одном только Луцке, то и Киев будет как Париж. Ровно.вот мой город.
laska Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:04 #23 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:04 а хто і шо за Ківерці скаже? вроде не последний город на районе. Запрошуєш на екскурсію? Я б Киверці відвідала тільки за те, що там проживає Гєтто Ровно.вот мой город. Студентське життя? Є що згадати - нема що розказати?
MrVes Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:09 #24 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:09 ну, если сидеть в одном только Луцке, то и Киев будет как Париж. Ровно.вот мой город. Твой город Ківерці
Rafinovana Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:34 #25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:34 Севастополь на перший погляд мені здався занадто помпезним - все навкруги так і кричить: "Я - город-герой!" Кам'янець-Подільський здався таким величезним! Мабуть, через неабияку різноманітність вуличок і площ міста.А в Хотині дуже дружелюбні жителі, що приємно вражає. Ніхто не дивиться на туристів поглядом "понаїхали тут", а навпаки підвозять, пропонують допомогу і вгощають гостей.Тернопіль чомусь дуже сподобався. Ставок хоч і відносно занедбаний, проте з чудовим парком і зеленим каскадом пагорбів, на яких зручно і приємно відпочивати.В цих місцях бувала тільки по одному разу, тому, звісно, повної картини міста не побачила, проте перше враження як-не-як найважливіше. А рідний Луцьк порівнювати з іншими навіть язик не повертається.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.