Перейти до змісту

Луцьк в порівнянні з іншими містами України

Sniper

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Україна, одна із наймальовничіших країн на земній кулі, володіє чарівними до запаморочення краєвидами, у ній проживають гостинні, сердечні, щирі люди, її родючими землями течуть ріки, окутуються хмарами гори і вітрами обдуваються степи, зелені густі ліси ховають у собі звірину і служать місцем відпочинку людям, що проживають на цій землі... А головне те, що тут, в Україні живемо ми, хто по селах і хуторах, а хто по містечках і мегаполісах... От саме про це і хотілося поговорити -- які вони, інші міста, чим вони кращі, чим гірші за наше, які міста варто відвідати в першу чергу (взагалі варто було б відвідати всі міста України), куди там піти і що побачити... Отож діліться, так би мовити, досвідом -- хто де бував, що побачив, які враження отримав....

Опубліковано

Оскільки назва теми звучить Луцьк в порівнянні з іншими містами України то думаю не буде неправильним, якщо я опублікую тут підпис під фотографією вже старої привокзальної площі, який я зустрів в блозі користувача Meovoto (сама вона з Одеси) на liveinternet.ru. Як на мене дуже показовий підпис :)

Это столица Волынской области г. Луцк. давно я не видела Привокзальной площади без Макдоналдса!

Опубліковано

Київ - ритм життя скажений, всього "забагато".

Львів - 2 в 1, старе з модерном поєдналось.

Полтава - хороші люди, місто красиве місто.

Житомир - веселощі, бруд на вулицях.

Харків - субкультури, місто молодих.

Кривий Ріг - шок, москалі, смог.

Моє маленьке ІМХО!

Опубліковано

Харків-скотство, зневага всього українського, хабарництво, москальська столиця, бидло, бидло, бидло. Із плюсів лише дешеві квартири і високі зарплати.

Полтава-порівняно з Харковом небо і земля. Нормальні люди.

Львів-гарне місто, гарна архітектура, патріотизм, гарні кафешки і тд. не сподобалось-це лемківська гордість, мовляв вони найкращі і найпатріотичніші українці і тому на інших (зокрема волиняк) треба дивитись зверхньо. Як не крути, є у них пунктик, що львівяни найкращі.

Рівне-майже теж, що і Луцьк, з кількома "але"-сервіси приходять раніше і їх більше, наприклад 5д та інші. Нижчі ціни, ніж у нас. Але більший відсоток бидла. Починаючи з автостанції починаєш спостерігати пацанчиків в базарних спортивках. У нас такого менше.

Тернопіль-гарне місто. Величезне озеро посеред міста, на якому їздять катери. Гарна і велика набережна, пляж. Багато сервісів, нижчі ціни, ніж у нас, ДУЖЕ дешеве таксі (якщо викликати по телефону). 20 грн з одного кінця міста в інший-для мене був шок, притому що місто вдвічі більше за Луцьк по площі. наші таксисти явно позажирались. Величезний недолік тернополя-це купа приїжджих негрів і арабів у ВУЗах. Вони невиховані, але сиплять грошима всюди, забагато собі дозволяють.

Київ-столиця, мегаполіс. тут коментарі відсутні. там є все і навіть більше. можливості, перспективи, дешеві послуги, високі зарплати.

АЛЕ: страшенно дороге житло. Будь-де по Києву. Ну і шумно, людно. Комусь це плюс, а хтось і спокою хоче.

Про менші містечка, типу Ковеля, Нововолинська теж поговоримо?

Опубліковано

Про менші містечка, типу Ковеля, Нововолинська теж поговоримо?

Так, звісно!

Взагалі приємно бачити такий ентузіазм. Тема менш як годину назад відкрилась, а вже така нехіла і реальна картина міст.

Це чудово! Продовжуєм...

Опубліковано

півроку жив у тернополі. не помітив, щоб негри. індуси, араби "багато сорбі дозволяли". урізноманітнюють натовп. мені подобалось

Опубліковано

september25, дуже слушно і актуально! Ви знаєте, що тема вокзалу нашого і залізниці загалом для мене дуже близька і взагалі перше враження гостя про місто складається з вокзалу (ну це якщо він приїхав потягом, звісно). Про вокзали теж варто поговорити, наразі про наш скажу, що старий був хоч і старий (навіть застарий я би сказав), але милий, приємний, звичний, з савєцкім штином всередині і довкола. Теперішній же шикарний, ошатний, модерновий, зі всілякими типовими сучасними прибамбасами типу платний туалет, електронні табло (останній раз, коли я там був (31 жовтня), то вони вже не працювали)))) ) телевізори, стенди, сервіс обслуговування наразі надається на 100%, але то буквально 2 тижні після відкриття пройшло, тому не факт, що більшість послуг через місяць будуть недоступними....

Опубліковано

Подібну тему відкривала колись Осінь - Міста України: характери, аури, енергетика

Жаль, поки не продовжена.

Ну, якщо ризикнути її продовжувати, то можна нарватися на не зовсім приємне в бордівському контексті звання археолога, "со всємі витєкающімі із етого послєдствіямі" :)

Опубліковано

електронні табло (останній раз, коли я там був (31 жовтня), то вони вже не працювали)))) )

Шо, вже :_09: ? Я бачу що скоро на борді доведеться відкривати тему "Ремонт нового вокзалу" ...

Опубліковано

Вінниця - 60% українці, 40% негри\араби\індуси.

Місцина за містом "для відпочинку", яка має назву Сабарів, згори вельми схожа на шматочок Африки - чорношкірі люди позбирались навколо вогнищ і танцюють\щось готують (особливо влітку). А ще там є трамваї, цілодобові тролейбуси і світловий фонтан. Ну і медичний університет ім.Пирогова, в якому вчаться вищезгадані 40%. Плюс у Вінниці великий центральний парк, де щосуботи влаштовують "дискотеки 50-60х", куди приходять відпочити і згадати молодість пенсіонери. Поки що це все, що встиг побачити за день.

Хотин - замок, замок і ще раз замок: відкладіть карту та запитайте дорогу в місцевих - так швидше. Також таксі за 10 гривень на все місто і автостанція, яка закривається о восьмій. Хто не встиг - ласкаво просимо попутками до Чернівців ^_^

Опубліковано

Полтава:

Хорошие люди, даже попались бескорыстные.

Дешевое такси.

Много "совка" - улицы Ленина, Фрунзе, Октябрьская, Партизанская и т.п. Дальше от центра - только советская застройка, немного уныло.

Смешной говор :) Даже не суржик, а шотанипанятное.

Киев:

Много "быков и тёлок", позерства и понтов.

В некоторых местах проявляется агорафобия.

Красивые виды.

Необъятность.

Ровно:

Тот же Луцк, только с плюсами в виде низких цен, большего ассортимента разных товаро-услуг и с хорошим зоопарком :)

Опубліковано

півроку жив у тернополі. не помітив, щоб негри. індуси, араби "багато сорбі дозволяли". урізноманітнюють натовп. мені подобалось

ну я не скажу шо аж так нахабніють як хачі в Росії, але коли добряче вип'ють і зберуться купою, то в них буває.

а взагалі я ж кажу, місто дуже сподобалось. оце тільки шо їх там забагато тільки кольорових. як негрів на шулявці.

до речі, квартири у Тернополі навіть дешевші, ніж у Луцьку.

Полтава:

Хорошие люди, даже попались бескорыстные.

Дешевое такси.

Много "совка" - улицы Ленина, Фрунзе, Октябрьская, Партизанская и т.п. Дальше от центра - только советская застройка, немного уныло.

Смешной говор :) Даже не суржик, а шотанипанятное.

Киев:

Много "быков и тёлок", позерства и понтов.

В некоторых местах проявляется агорафобия.

Красивые виды.

Необъятность.

Ровно:

Тот же Луцк, только с плюсами в виде низких цен, большего ассортимента разных товаро-услуг и с хорошим зоопарком :)

майже повністю згідний. з одною лише відмінністю-в Рівному немає тої історичної частини, яка є у нас і цим місто сильно програє. Якось у мене виробився стереотип-коли приїжають гості з іншого міста, погуляти з ними в старому місті. Костьол, Синагогу і Замок Любарта в будь-якому випадку треба показати. А ще багато лучан забувають про один з найкрутіших музеїв в Україні-музей волинської ікони. Це якраз те, чим славиться Луцьк.

Опубліковано

Дійсно,гарна тема.ТС,решпект! А хто,крім всього сказаного,в якому місті хотів би мешкати?Менталітет мешканців,інфраструктуру,"блага цивілізації",упускаємо. Просто-куди душою тягне.

Від себе.Категорично НІ! :Одесса(!),Київ,Харків.Дуже подобаються : Нововолинськ,Дубно,Надвірна,Рахів.Взагалі все,що за Франківськом знаходиться.

Опубліковано

Гетто Запросиш в "Сяйво" і за піццою я тобі розкажду,що думаю за Ківерци! ;)

ЗЮ. Ну й статус в тебе.Ти певне один такий на Борді.Скільки читаю "Мутний хрен",стільки умиляюся.Так тримати.

Опубліковано

так не лише в Сяйво. Буде нагода,ще й в Луцьку посидимо, я також про Ківерці свою думку висловлю. :)

А статус... то таке... сьогодні мутний хрен, завтра чоткий перец, і навпаки.... життя,як воно є... :)

Опубліковано

а хто і шо за Ківерці скаже? вроде не последний город на районе.

:D

А от мене завжди дивували такі міста як Ківерці, Рожище :) Якби не казали що це міста,то навіть не знав би. Думав би що це максимум селища міського типу ... :)

До речі, а чому сам ТС відмовчується? З його то професією повинно бути що розповісти ...

Опубліковано

Подібну тему відкривала колись Осінь - Міста України: характери, аури, енергетика

Жаль, поки не продовжена.

Ну, якщо ризикнути її продовжувати, то можна нарватися на не зовсім приємне в бордівському контексті звання археолога, "со всємі витєкающімі із етого послєдствіямі" :)

Трусішка!

Все залежить від того як апнути :_04:

Опубліковано

а хто і шо за Ківерці скаже? вроде не последний город на районе.

:D

Запрошуєш на екскурсію?

Я б Киверці відвідала тільки за те, що там проживає Гєтто :D

Ровно.вот мой город.

Студентське життя? Є що згадати - нема що розказати?

Опубліковано

Севастополь на перший погляд мені здався занадто помпезним - все навкруги так і кричить: "Я - город-герой!"

Кам'янець-Подільський здався таким величезним! Мабуть, через неабияку різноманітність вуличок і площ міста.

А в Хотині дуже дружелюбні жителі, що приємно вражає. Ніхто не дивиться на туристів поглядом "понаїхали тут", а навпаки підвозять, пропонують допомогу і вгощають гостей.

Тернопіль чомусь дуже сподобався. Ставок хоч і відносно занедбаний, проте з чудовим парком і зеленим каскадом пагорбів, на яких зручно і приємно відпочивати.

В цих місцях бувала тільки по одному разу, тому, звісно, повної картини міста не побачила, проте перше враження як-не-як найважливіше. А рідний Луцьк порівнювати з іншими навіть язик не повертається.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...