seregacher Опубліковано 28 Жовтня, 2012 в 20:11 Поділитися #1 Опубліковано 28 Жовтня, 2012 в 20:11 Є ідея щодо створення на теренах Волинської області велокоманди для участі в ЛКУ та інших змаганнях в дисципліні крос-кантрі. Тому, хочеться винести дану тему на обговорення велоспільноти, а також зрозуміти чи варто розпочинати дану справу. Та почути думку тих, хто колись брав участь в етапах ЛКУ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sobol Опубліковано 28 Жовтня, 2012 в 20:46 Поділитися #2 Опубліковано 28 Жовтня, 2012 в 20:46 Є ідея щодо створення на теренах Волинської області велокоманди для участі в ЛКУ та інших змаганнях в дисципліні крос-кантрі. Тому, хочеться винести дану тему на обговорення велоспільноти, а також зрозуміти чи варто розпочинати дану справу. Та почути думку тих, хто колись брав участь в етапах ЛКУ.Самий найбільший досвід участі в ЛКУ є в Юри Тимцо, в минулому році проїхав всі 9 етапів, і зайняв 2 місце в категоріій ветеранів.Але найпристижніша гонка це в Києві - любительський чемпіонат України в червні місяці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 07:07 Поділитися #3 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 07:07 Что означает, создать команду? Тренер, финансирование, помещение, оснащение? Или, как обычно, на голом энтузиазме и бессистемно? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seregacher Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 07:16 Автор Поділитися #4 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 07:16 Таня, звичайно з фінансуванням, тренером і т.д і т.п. Але, для того, щоб все це розпочати я і підняв дану тему на обговорення. Тому дуже прошу висловлюйте свої думки та по можливості конструктивні ідеї. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 07:21 Поділитися #5 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 07:21 Интересная идея. Кто будет тренером? На какой базе? Уже есть наработки? Я бы с удовольствием тренировалась, за адекватную плату. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 10:28 Поділитися #6 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 10:28 аналогично. с удовольствием подтянул бы уровень, ессно небесплатно. пусть даже для этого надо быть третьим заместителем седьмого запасного Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Atarax Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 12:30 Поділитися #7 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 12:30 теж підтримую ідею. у випадку нормальної організації та нормального часу тренування (не 10-та ранку та 17-та вечора) приєднаюсь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 14:36 Поділитися #8 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 14:36 НЮ-НЮ.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ToxaViking Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 15:27 Поділитися #9 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 15:27 я не проти, ходитиму, якщо графік буде підходити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seregacher Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 16:47 Автор Поділитися #10 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 16:47 Стосовно тренера я ще не думав. Питання, яке мене найбільше турбує це те, що ми, як майбутня команда, можемо запропонувати майбутньому спонсору, окрім:1) розміщення емблеми на формі команди;2) в назві команди наявність назви основного та технічного спонсорів;3) згадування про спонсора на сайті команди, в особистих блогах членів команди, а також в он-лайн обговореннях, звітах на тематичних ресурсах країни і т.д.;4) реклама в соціальних мережах, допомога в розвитку позитивного іміджу компанії-спонсора.Можливо, комусь є ще щось додати, будь-ласка вносьте свої пропозиції. Розраховую на вашу допомогу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 16:49 Поділитися #11 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 16:49 ну если спонсором будет Cannondale, то я по всем четырем пунктам прохожу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 17:16 Поділитися #12 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 17:16 ну.... эээ.... лично я - без понятия, вообще. Могу крутить, а еще лучше могу не крутить Тут нужен менеджер толковый. А с нас че взять? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Climber Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:12 Поділитися #13 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:12 Я і Лекс будем механіками...нам по 0.5 ставки, працюєм за їжу...п.с. Лекс ти не проти? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TreNeR Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:15 Поділитися #14 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:15 Готов поработать по специальности ника Шутка конечно. Думаю что за тренера стоит просится к тем кто сейчас тренирует Динамовцев. Ну конечно не так-же как молодежь. Моя мысль примерно такая - тренер ставит задачи, скажем раз в неделю, дает какие-то советы и наставления. Тренируемые выполняют задания. Так как люди сами к чему-то стремятся и хотят тренироваться, то должны сами все это выполнять. Скажем накат в день\неделю х\у км. Плюс советы по ОФП\плаванью в межсезонье. Так-же скорее всего для тренировок(наката) нужен будет шоссер. Опять-же если это будет команда, то она должна и ездить как команда. Кто их вас готов ездить на все гонки ЛКУ(как минимум)? Речь даже не в деньгах, а во времени Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:30 Поділитися #15 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:30 Я і Лекс будем механіками...нам по 0.5 ставки, працюєм за їжу... за закуску, ты хотел сказать берите уж тогда и меня в механики.. а то кто ж байки чинить будет Скажем накат в день\неделю х\у км. Плюс советы по ОФП\плаванью в межсезонье. меня, например, тренировка выносливости мало интересует. зато весьма интересует техника. одно дело, когда читаешь книжки, смотришь фильмы или соревнования и совсем другое, когда есть тренер, который скажет - ошибка вот тут, делай вот так, а эдак не делай. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TreNeR Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:38 Поділитися #16 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:38 Вот тут-то думаю как раз и особо не разгонишься. Все-таки МТБ довольно молодая дисциплина и те тренеры которые тренируют у нас максимум могут рассказать про велокросс. ИМХО конечно. Но возможно я сильно ошибаюсь. ЗЫ По форме - нужно делать такой дизайн, который могли бы купить и не только участники команды. Но с Волынским\Луцким антуражем. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 09:41 Поділитися #17 Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 09:41 Від вас вже вінками (принаймі від декого) за кілометр тхне.... а ви тут "дємагогію" розвели про команду. )))))))Понту створювати команду... якщо результат може показати тільки Таня.. і то.. якщо повезе. )))Катайте в своє задоволення і не вийобуйтесь.., а то ще швидку допомогу прийдеться визити за собою... гонщєгів відкапувати. ))))))З.І. Дада.. ми з Альпіністом маємо багатой досвід виживання в велопробігах..)))) Поділимось.. не дорого.))))))))))))))З.І.І. А да.. чуть не забув... нам би ще третього.)))) Вовчик підійде..)))))ЩОДО ТИМЦА.Це людина, яка виконала майстра спорту своїм потом і кровю... з тих хто тут відписався.. ЖОДЕН не займався велоспортом і їм рівнятися на нього, всерівно, що я зараз буду освоювати орієнтування рівняючись на Альпініста. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 09:54 Поділитися #18 Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 09:54 В свое время не повезло, не занимались. А хочется. Именно, под присмотром специалиста, а не как-нибудь. Ведь любительскую команду собирают. И не на халяву. Готовы платить. пс: А венки можно вместо медалей раздавать в некоторых категориях. Я не откажусь от холявных венков. Когда-нибудь, палюбом, пригодятся Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:03 Поділитися #19 Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:03 Думаю что за тренера стоит просится к тем кто сейчас тренирует Динамовцев. Спостерігаю за тренувальним процесом юних динамівців... Тренери працює три: Валентина Матвійчук-Жолнач, Давид Ковальов та Віктор Сергійович Ковальов (доречі, заслужений тренер України). 3 учасниці Олімпійський ігор - це його заслуга. А це якнайкраще доказує, що тренувати він вмієВін, звичайно, безвідказна людина, але чи треба ви йому? Він зайнятий від спортом вищих досягнень Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:12 Поділитися #20 Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:12 От про тебе Танюша я й казав...Іншим накатувати базу і чекати поки 40 стукне... коли по ветеранах їздити звможемо.Якого спеціаліста Тань.... ?Для початку задам тобі питання.. Коли ти була останній раз в фіз диспансері здала аналізи і що тобі там сказали? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:18 Поділитися #21 Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:18 Дорослих навчити ой як тяжко. Кожен вже щось вміє і має певні переконанняТренувальний процес має починатись у кабінетах відділення спортивної медицини, потім йдуть лекції та загальна фізична підготовка. І лише тоді їзда на велосипеді Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:24 Поділитися #22 Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:24 Як мінімум.., а як максимум спецхарчування і спецрозпорядок дня... СПОРТИВНИЙ РЕЖИМ тобто.ІМХО.. для мене цей топік прикол, якщо хтось ще не зрозумів. )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:29 Поділитися #23 Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:29 Тренувальний процес має починатись у кабінетах відділення спортивної медицини, потім йдуть лекції та загальна фізична підготовка. І лише тоді їзда на велосипеді Вот, чего бы я и хотела. Я именно так себе и представляю тренировки под руководством специалиста. Последний раз диспанцеризацию проходила, относительно, недавно. Кататься мне не запретили Вобщем, не, так не. Пойду на фитнес. Як мінімум.., а як максимум спецхарчування і спецрозпорядок дня... СПОРТИВНИЙ РЕЖИМ тобто. Думаю, у любителей не так уж все сурово Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:36 Поділитися #24 Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:36 Як мінімум.., а як максимум спецхарчування і спецрозпорядок дня... СПОРТИВНИЙ РЕЖИМ тобто. Думаю, у любителей не так уж все суровоДля любителів це:- повноцінне харчування- сон 7-8 год на добу- відмова від алкоголю та сигарет Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:41 Поділитися #25 Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 10:41 Тренувальний процес має починатись у кабінетах відділення спортивної медицини, потім йдуть лекції та загальна фізична підготовка. І лише тоді їзда на велосипеді Вот, чего бы я и хотела. Я именно так себе и представляю тренировки под руководством специалиста. Последний раз диспанцеризацию проходила, относительно, недавно. Кататься мне не запретили Вобщем, не, так не. Пойду на фитнес. Як мінімум.., а як максимум спецхарчування і спецрозпорядок дня... СПОРТИВНИЙ РЕЖИМ тобто. ІМХО.. для мене цей топік прикол, якщо хтось ще не зрозумів. )))) Думаю, у любителей не так уж все сурово Кататься мне не запретили ) Ключові слова Танюша. Коли я проходив диспансер мені побажали удачі в гонці.. кажу мол.. що то не гонка..а пробіг.. а мені лікар каже "для тебе гонка". Запамятав на довго.. Угробити здоровя, як 2 пальці.. а потім його відновити, особливо серцево-судинну систему, а тим більше в нашому віці.. ох як тяжко, а при неправильному тренувальному процесі й неможливо. І ще.. не забуваємо про травми .. лікування, реабілітацію... хто це буде оплачувати? Народ.. давайте краще поїдемо на Косогір, в неділю, картоплі похаваєм...)))) Вже те, що не буємо на покатушках.. є великим, для мене особисто прогресом.))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.