Перейти до змісту

Створення велокоманди для участі в ЛКУ

seregacher

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є ідея щодо створення на теренах Волинської області велокоманди для участі в ЛКУ та інших змаганнях в дисципліні крос-кантрі. Тому, хочеться винести дану тему на обговорення велоспільноти, а також зрозуміти чи варто розпочинати дану справу. Та почути думку тих, хто колись брав участь в етапах ЛКУ.

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Є ідея щодо створення на теренах Волинської області велокоманди для участі в ЛКУ та інших змаганнях в дисципліні крос-кантрі. Тому, хочеться винести дану тему на обговорення велоспільноти, а також зрозуміти чи варто розпочинати дану справу. Та почути думку тих, хто колись брав участь в етапах ЛКУ.

Самий найбільший досвід участі в ЛКУ є в Юри Тимцо, в минулому році проїхав всі 9 етапів, і зайняв 2 місце в категоріій ветеранів.

Але найпристижніша гонка це в Києві - любительський чемпіонат України в червні місяці.

Опубліковано

Что означает, создать команду? Тренер, финансирование, помещение, оснащение? Или, как обычно, на голом энтузиазме и бессистемно?

Опубліковано

Таня, звичайно з фінансуванням, тренером і т.д і т.п. Але, для того, щоб все це розпочати я і підняв дану тему на обговорення. Тому дуже прошу висловлюйте свої думки та по можливості конструктивні ідеї.

Опубліковано

Интересная идея. Кто будет тренером? На какой базе? Уже есть наработки?

Я бы с удовольствием тренировалась, за адекватную плату.

Опубліковано

аналогично. с удовольствием подтянул бы уровень, ессно небесплатно. пусть даже для этого надо быть третьим заместителем седьмого запасного :smile3:

Опубліковано

теж підтримую ідею. у випадку нормальної організації та нормального часу тренування (не 10-та ранку та 17-та вечора) приєднаюсь.

Опубліковано

Стосовно тренера я ще не думав. Питання, яке мене найбільше турбує це те, що ми, як майбутня команда, можемо запропонувати майбутньому спонсору, окрім:

1) розміщення емблеми на формі команди;

2) в назві команди наявність назви основного та технічного спонсорів;

3) згадування про спонсора на сайті команди, в особистих блогах членів команди, а також в он-лайн обговореннях, звітах на тематичних ресурсах країни і т.д.;

4) реклама в соціальних мережах, допомога в розвитку позитивного іміджу компанії-спонсора.

Можливо, комусь є ще щось додати, будь-ласка вносьте свої пропозиції.

Розраховую на вашу допомогу.

Опубліковано

ну.... эээ.... лично я - без понятия, вообще. Могу крутить, а еще лучше могу не крутить :)

Тут нужен менеджер толковый. А с нас че взять?

Опубліковано

Готов поработать по специальности ника :) Шутка конечно. Думаю что за тренера стоит просится к тем кто сейчас тренирует Динамовцев. Ну конечно не так-же как молодежь. Моя мысль примерно такая - тренер ставит задачи, скажем раз в неделю, дает какие-то советы и наставления. Тренируемые выполняют задания. Так как люди сами к чему-то стремятся и хотят тренироваться, то должны сами все это выполнять. Скажем накат в день\неделю х\у км. Плюс советы по ОФП\плаванью в межсезонье. Так-же скорее всего для тренировок(наката) нужен будет шоссер. Опять-же если это будет команда, то она должна и ездить как команда. Кто их вас готов ездить на все гонки ЛКУ(как минимум)? Речь даже не в деньгах, а во времени

Опубліковано

Я і Лекс будем механіками...нам по 0.5 ставки, працюєм за їжу...

за закуску, ты хотел сказать :smile3:

берите уж тогда и меня в механики.. а то кто ж байки чинить будет :smile3:

Скажем накат в день\неделю х\у км. Плюс советы по ОФП\плаванью в межсезонье.

меня, например, тренировка выносливости мало интересует. зато весьма интересует техника. одно дело, когда читаешь книжки, смотришь фильмы или соревнования и совсем другое, когда есть тренер, который скажет - ошибка вот тут, делай вот так, а эдак не делай.

Опубліковано

Вот тут-то думаю как раз и особо не разгонишься. Все-таки МТБ довольно молодая дисциплина и те тренеры которые тренируют у нас максимум могут рассказать про велокросс. ИМХО конечно. Но возможно я сильно ошибаюсь. :_37:

ЗЫ По форме - нужно делать такой дизайн, который могли бы купить и не только участники команды. Но с Волынским\Луцким антуражем.

Опубліковано

Від вас вже вінками (принаймі від декого) за кілометр тхне.... а ви тут "дємагогію" розвели про команду. )))))))

Понту створювати команду... якщо результат може показати тільки Таня.. і то.. якщо повезе. )))

Катайте в своє задоволення і не вийобуйтесь.., а то ще швидку допомогу прийдеться визити за собою... гонщєгів відкапувати. ))))))

З.І. Дада.. ми з Альпіністом маємо багатой досвід виживання в велопробігах..)))) Поділимось.. не дорого.))))))))))))))

З.І.І. А да.. чуть не забув... нам би ще третього.)))) Вовчик підійде..)))))

ЩОДО ТИМЦА.

Це людина, яка виконала майстра спорту своїм потом і кровю... з тих хто тут відписався.. ЖОДЕН не займався велоспортом і їм рівнятися на нього, всерівно, що я зараз буду освоювати орієнтування рівняючись на Альпініста.

Опубліковано

В свое время не повезло, не занимались. А хочется. Именно, под присмотром специалиста, а не как-нибудь. Ведь любительскую команду собирают. И не на халяву. Готовы платить.

пс: А венки можно вместо медалей раздавать в некоторых категориях. Я не откажусь от холявных венков. Когда-нибудь, палюбом, пригодятся ;)

Опубліковано

Думаю что за тренера стоит просится к тем кто сейчас тренирует Динамовцев.

Спостерігаю за тренувальним процесом юних динамівців... Тренери працює три: Валентина Матвійчук-Жолнач, Давид Ковальов та Віктор Сергійович Ковальов (доречі, заслужений тренер України). 3 учасниці Олімпійський ігор - це його заслуга. А це якнайкраще доказує, що тренувати він вміє

Він, звичайно, безвідказна людина, але чи треба ви йому? Він зайнятий від спортом вищих досягнень

Опубліковано

От про тебе Танюша я й казав...

Іншим накатувати базу і чекати поки 40 стукне... коли по ветеранах їздити звможемо.

Якого спеціаліста Тань.... ?

Для початку задам тобі питання.. Коли ти була останній раз в фіз диспансері здала аналізи і що тобі там сказали?

Опубліковано

Дорослих навчити ой як тяжко. Кожен вже щось вміє і має певні переконання

Тренувальний процес має починатись у кабінетах відділення спортивної медицини, потім йдуть лекції та загальна фізична підготовка. І лише тоді їзда на велосипеді

Опубліковано

Як мінімум.., а як максимум спецхарчування і спецрозпорядок дня... СПОРТИВНИЙ РЕЖИМ тобто.

ІМХО.. для мене цей топік прикол, якщо хтось ще не зрозумів. ))))

Опубліковано

Тренувальний процес має починатись у кабінетах відділення спортивної медицини, потім йдуть лекції та загальна фізична підготовка. І лише тоді їзда на велосипеді

Вот, чего бы я и хотела. Я именно так себе и представляю тренировки под руководством специалиста.

Последний раз диспанцеризацию проходила, относительно, недавно. Кататься мне не запретили :)

Вобщем, не, так не. Пойду на фитнес. :)

Як мінімум.., а як максимум спецхарчування і спецрозпорядок дня... СПОРТИВНИЙ РЕЖИМ тобто.

Думаю, у любителей не так уж все сурово

Опубліковано

Для любителів це:

- повноцінне харчування

- сон 7-8 год на добу

- відмова від алкоголю та сигарет

Опубліковано

Вот, чего бы я и хотела. Я именно так себе и представляю тренировки под руководством специалиста.

Последний раз диспанцеризацию проходила, относительно, недавно. Кататься мне не запретили :)

Вобщем, не, так не. Пойду на фитнес. :)

ІМХО.. для мене цей топік прикол, якщо хтось ще не зрозумів. ))))

Кататься мне не запретили )

Ключові слова Танюша. Коли я проходив диспансер мені побажали удачі в гонці.. кажу мол.. що то не гонка..а пробіг.. а мені лікар каже "для тебе гонка".

Запамятав на довго.. Угробити здоровя, як 2 пальці.. а потім його відновити, особливо серцево-судинну систему, а тим більше в нашому віці.. ох як тяжко, а при неправильному тренувальному процесі й неможливо.

І ще.. не забуваємо про травми .. лікування, реабілітацію... хто це буде оплачувати?

Народ.. давайте краще поїдемо на Косогір, в неділю, картоплі похаваєм...)))) Вже те, що не буємо на покатушках.. є великим, для мене особисто прогресом.)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...