Перейти до змісту

Продам телевізор AKAI CT-G205D б\у

Opel75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

які ж жадні люди. такого корча старезного продавати за ціною нового. новий з гарантією буде на 100 грн дорожче і з плоским екраном.

Опубліковано

які ж жадні люди. такого корча старезного продавати за ціною нового. новий з гарантією буде на 100 грн дорожче і з плоским екраном.

Та ну. Купуйте на здоров!я китайський фуфел. Та й торг при нагоді не відмінявся.

Опубліковано

об'єктивно-ціни йому гривень 150-200 і то якшо добре показує і не сівший кінескоп.

от якшо така пропозиція вас зацікавить, то будемо говорити як покупець і продавець :)

Опубліковано

об'єктивно-ціни йому гривень 150-200 і то якшо добре показує і не сівший кінескоп.

от якшо така пропозиція вас зацікавить, то будемо говорити як покупець і продавець :)

добре показує і чудовий кінескоп. 600 гр.

Опубліковано

кінескоп-"привіт із 90х". отого і пропоную таку ціну.

200 грн з моїм самовивозом-те, що можу запропонувати. і то за умови шо там є скарт або хоча б тюльпани.

пульт є?

Опубліковано

не знаю чому стерли чи стерлось моє повідомлення. якшо зацікавить, готовий заплатити 200 грн з моїм самовивозом, за умови що там є скарт або хоча б тюльпани.

Опубліковано

не знаю чому стерли чи стерлось моє повідомлення. якшо зацікавить, готовий заплатити 200 грн з моїм самовивозом, за умови що там є скарт або хоча б тюльпани.

Є тюльпани і новий пульт. На даний момент запропоновано 500 гр, чекаю інших пропозицій.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...