Перейти до змісту

Кому вірити?

Taxist

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я звичайно не фюрер, але не відмовився б від аналізу ДНК. Цікаво, хто ж там є серед моїх предків ... :)

А тепер по суті. Хочеш знайти відповідь на своє питання - почитай книжку Георгія Клімова "Протоколы советских мудрецов". Але ця тематика дуже не проста. Перед тим як туди лізти добре подумай, а чи воно тобі потрібне ???

Опубліковано

Так, друзі-модератори, мені страшно його банити. Я оте все не дивився, але він або восьмирічна дитина, або психопат, а я боюсь обох.

Опубліковано

Taxist А звідки інтерес до цієї теми?

Просто не можу зрозуміти, раніше в школі навчали що гітлер знищував євреїв, тут знайшов інфу, що всі хто його оточував євреї, як таке може бути???

Також і з Б.Хмельницьким!

Це фальсифікація історії?

Для чого таке робити?

Опубліковано

Кому вірити???

Ось що у євреях у книжці написано про Б.Хмельницького!

http://istok.ru/libr...world_1993.html

Раджу почитати трохи історичної літератури про той період.

Опубліковано
...раніше в школі навчали що...

Для чого таке робити?

Спитай в школі.

питався, сказали така шкільна програма ми мусимо так навчати!

Опубліковано

Таке враження, що ти шукаєш легких відповідей. Хтось тобі має сказати, що ось так правильно, а ти йому маєш повірити. Вчися бути самостійним і самому шукати відповіді на різні (в тому числі і такі ) питання.

Опубліковано

Таке враження, що ти шукаєш легких відповідей. Хтось тобі має сказати, що ось так правильно, а ти йому маєш повірити. Вчися бути самостійним і самому шукати відповіді на різні (в тому числі і такі ) питання.

мене просто цікавить для чого так запутувати людей???

Чи це як кажуть тільки бізнес і нічого лічного!?

Опубліковано

мене просто цікавить для чого так запутувати людей???

Чи це як кажуть тільки бізнес і нічого лічного!?

А ось і відповідь на твоє питання:

Вчися бути самостійним і самому шукати відповіді на різні (в тому числі і такі ) питання.

Опубліковано

Вчися бути самостійним і самому шукати відповіді на різні (в тому числі і такі ) питання.

Так я сам і шукаю, просто з ваших відповыдей зроблю певні висновки для себе, а може ви ще щось підскажите чи заперечете...

Опубліковано
Це фальсифікація історії? Для чого таке робити?

Ну євреям напевно видніше :) Чи ти не визнаєш холокост?

Опубліковано

навiть якщо й припустити, що там в правлячiй верхушцi Гiтлера евреi були, то що тут дивного, що вони соплемiнникiв нищили ? Тобто те що вони людей iнших нацiональностей нищили то тебе не дивуе, а що евреiв то дивуе ? Еврей був Гiтлер чи не еврей, по сутi то все полемiка, головне його дii й причини тих дiй, а також наслiдки. А якоi нацiональностi був, що iв, скiльки какав, то все механiзми *жовтоi преси* для тих, хто любить колупатись у чужiй *грязнiй бiлизнi*

Опубліковано

навiть якщо й припустити, що там в правлячiй верхушцi Гiтлера евреi були, то що тут дивного, що вони соплемiнникiв нищили ? Тобто те що вони людей iнших нацiональностей нищили то тебе не дивуе, а що евреiв то дивуе ? Еврей був Гiтлер чи не еврей, по сутi то все полемiка, головне його дii й причини тих дiй, а також наслiдки. А якоi нацiональностi був, що iв, скiльки какав, то все механiзми *жовтоi преси* для тих, хто любить колупатись у чужiй *грязнiй бiлизнi*

Просто я прочитав книжку " Міф о 6 міліонах", і там цікаво написано було!

Написано що це все був план такий у євреїв, вони знищили своїх соплеміників для того щоб потім все життя отримувати якоби допомогу від усіх країн, як кажуть це тільки бізнес і нічого лічного!

І в цій книжці автор приводить факти де на справді було знищено не 6млн. євреїв а всього 250тисяч!

Бывший главный раввин Берлина доктор Макс Нуссбаум признал, что "позиция евреев была укреплена финансово через репарации, которые правительство Германии выплачивает как Израилю, так и отдельным евреям". К 1995 году Германия выплатила не существовавшему в годы войны Израилю более 100 000 000 000 - более ста миллиардов немецких марок! В иные годы немецкие выплаты составляли до 40 процентов государственного бюджета Израиля. Теперь Правительство ФРГ объявило, что Германия начинает выплату регулярных пенсий жертвам нацизма, проживающим в Восточной Европе и бывшем СССР. Для выплаты этих пенсий создан специальный фонд в 110 миллионов долларов, из которого в течение четырех лет будут выплачиваться ежемесячные пенсии примерно по 150 долларов "каждой оставшихся в живых жертве". Распределять эти средства будет Конференция по претензиям евреев к Германии.

Еще один гигантский фонд помощи евреям создан швейцарскими банками и представителями деловых кругов "в ответ на обвинения мирового сообщества в том, что финансисты этой страны наживались за счет денег жертв геноцида". На счетах фонда 273 миллиона швейцарских франков, это 196 миллионов американских долларов. Около 170 миллионов франков внесены швейцарскими банками и промышленными компаниями, остальные средства перечислил Центральный банк Швейцарии. Распределение материальной помощи проводится через Всемирную еврейскую организацию по вопросам реституции.

І цікавить чому євреям платять а іншим ні??? це дісно такий бізнес план?

• 8 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...