Перейти до змісту

Куплю AT блок живлення та залізо до Pentium I

horlon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю AT блок живлення та залізо до Pentium I (особливо цікавить RAM: EDO FPM DIMM).

Розгляну всі пропозиції по залізу часів Pentium I (можна і старше), основна вимога: робочий стан і розумна ціна, не старіше i286.

Можу придбатиі весь системник повністю (за розумну ціну, сік, пиво, тих же часів i286-Pentium I). Не цікавлять ПК з слотовими процесорами.

Опубліковано

Куплю AT блок живлення та залізо до Pentium I (особливо цікавить RAM: EDO FPM DIMM).

Розгляну всі пропозиції по залізу часів Pentium I (можна і старше), основна вимога: робочий стан і розумна ціна, не старіше i286.

Можу придбатиі весь системник повністю (за розумну ціну, сік, пиво, тих же часів i286-Pentium I). Не цікавлять ПК з слотовими процесорами.

є така буква... десь валялось повно такого залізяччя...

Опубліковано

Перепрошую, не можу відписати в лічку - щось типу "Этот пользователь больше не может получать личные сообщения"...

є така буква... десь валялось повно такого залізяччя...

Пропонуйте що у Вас є...

Опубліковано

Пропонуйте що у Вас є...

Є декілька сисблоків Пентіум-1 робочих, планок пам"яті 72-пінової... ще дечого, ввечері зможу написати більш конкретно. основна умова: самовивіз з Ківерець.

Опубліковано

є робочий Pentium I

0952067537

Звяжусь після роботи...

Пропонуйте що у Вас є...

Є декілька сисблоків Пентіум-1 робочих, планок пам"яті 72-пінової... ще дечого, ввечері зможу написати більш конкретно. основна умова: самовивіз з Ківерець.

Виясніть що є... Особливо цікавить память... Та блок живлення...

AT блок живлення это какой?

Есть БП 250W FSP

У Вас, по ходу ATX... Мені треба AT

blok_pitania.jpg

Опубліковано

маю пам"ять стару, тут дивись і ще проц якийсь типу пентіум 133. може кулер якийсь знайду.

Відписав у Вашій темі (резервую всю оперативку). Завтра перетелефоную. Проц теж цікавить, якщо за 5 грн (а ні то маю вже пентіум 200).

Опубліковано

Виясніть що є... Особливо цікавить память... Та блок живлення...

1. Системний блок CEleron-400 (не слотовий)/2*32 Мб DIMM PC-100/Video AGP S3Trio3d2x

2. Системний блок Pentium-200MMX/32 Мб DIMM /Video PCI S3Trio64V2/DX 2 Mb

3. Системний блок Pentium-166MMX/2*16 Мб DIMM /Video PCI S3Virge/DX 2 Mb/HDD 6,4 Gb

4. Системний блок Pentium-120/2*16 Мб SIMM EDO (одностороння)/Video PCI S3Trio64 1 Mb

+ плюс ще три корпуса АТ з БП (справність під питанням)

5. Video ISA Trident

6. I/O (IDE, COM, LPT) VESA

7. SIMM 72 pin HP 8 Mb EDO одностороння - 2 од.

8. SIMM 72 pin 2 Mb EDO одностороння - 2 од.

9. SIMM 72 pin ? Mb одностороння 8 чіп Panasonic - 1 од.

10. SIMM 72 pin 8 Mb EDO двостороння 2*8 чіп ALLIANCE - 1 од.

11. SIMM 72 pin ? Mb походу FPM двостороння 2*8 чіп IBM - 1 од.

12. SIMM 72 pin ? Mb походу FPM двостороння 2*4 чіп TI - 1 од.

Ще десь валяється декілька відеокарт РСІ 1-2 Мб, одна вроді на 8 Мб десь має бути ATI rage імхо.

Ще є декілька Вінтів 1-4 Гб, мо навіть і робочі...

На справність нічого не перевіряв із-за відсутності вільного часу... що цікавить конткретно, пишіть, перевірю...

Опубліковано

Всім дякую. Придбав достатньо і навіть більше ніж потрібно (дещо і не підходить).

Буду розпродавати лишнє тут: http://board.lutsk.ua/topic/121621-rozprodaju-zalzjachchja/page__fromsearch__1

Продовжуйте пропонувати, можливо, щось зацікавить, бо ще я його довго буду збирати.

Можливо, корпус буде потрібен

На даний момент цікавить ЕЛТ монітор, але за нього можу дати максимум пляшку пива :lol: вимога - VGA і просто щоб працював. Можна і Ч/Б.

Опубліковано

На даний момент цікавить ЕЛТ монітор, але за нього можу дати максимум пляшку пива :lol: вимога - VGA і просто щоб працював. Можна і Ч/Б.

Є корпуси, є монітори. Є 14" кольоровий і ч/б.

Замість пива бажано сік.

Опубліковано

Є корпуси, є монітори. Є 14" кольоровий і ч/б.

Замість пива бажано сік.

Можна фото ваших корпусів?

Щось не можу вам в ПП написати

Опубліковано

Ми говоримо про корпуси формату АТ?

Я в цьому не розуміюсь,мені потрібен звичайний корпус,у вас є такі?

Опубліковано

Ми говоримо про корпуси формату АТ?

Я в цьому не розуміюсь,мені потрібен звичайний корпус,у вас є такі?

скажіть модель своєї материнки і яскажу, чи підійдуть вам мої корпуси...

Опубліковано

Я перепрошую, але читайте уважно тему! Мені потрібен AT, а не ATX блок живлення. До речі ціна вражає. :_09: О, може хто хоче мого 300W ATX блока живлення за 200грн? :0155: Я його не продаю, але за таку ціну продав би :0155:

Опубліковано

В мене є вертикальний корпус з ат-Бж від 486 компа. Обміняю на Ваш 300 Вт атх. Якщо цікавить - пишіть в приват.

Опубліковано

В мене є вертикальний корпус з ат-Бж від 486 компа. Обміняю на Ваш 300 Вт атх. Якщо цікавить - пишіть в приват.

Нажаль БЖ маю вже достатньо і ATX вже прилаштував, але дякую за пропозицію.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...